Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 184
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Марулка-много неприятен инцидент с Шушелия.Дано не се повтаря

Да не забравя да честитя и християнчето на Миленка. Като ви видях семейно и ми станахте много мили на снимките. Ти си била много джобно гадже,

Хи,хи,хи,вярно е бях   hahaha Joy hahaha Та за мен не знам,ама Карим ми се видя страааааааашно гадже..
Бамбуча-много сладко и голямо твоето момче... Wink А и страхотен празник сте спретнали.Браво
Бубче-Добре дошла,дано си си починала наистина добре...А защо казваш,че на Дани първата операция не е била успешна?Пак ли ще я оперират?Горкичката,дано скоро се оправи,че вече почти месец ще стане от както я мъчат. Praynig Praynig

Нас утре ни чака РД с деца и приятели..Надявам се ще ви зарадвам с готини снимки  Mr. Green

Блан-Вярно е ,че на всички снимки Марти е сериозна,но и аз най-много и харесвам тези...Иначе се хилосва нонстоп.Ама дай да те светнем как се качват в албумчето,че София не сме я виждали от мнооооого отдавна,а тя ми една от  любимките...

# 166
Благодаря на всички  за прекрасните пожелания Simple Smile
Изпращам и една снимка за да се почерпите с нас :}
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3659648

# 167
  • София
Милички, благодаря ви за поздравите! Много ме зарадваха и СМСите, и обажданията ви!   bouquet Обичаме ви!
Ивчо е вече на 1г и е християнче. Heart Eyes Държа се много добре, дори му беше интересно. Порева само попа като му кръцна косицата, и преди като го подстригвахме устоновихме, че му е много унизителна тази процедура, та  - явно ще ходи дългокос  Mr. Green А мацките ви имат ли нещо против? Wink
Слагам ви по едно коктейлче, снимки утре или ... другиден  Blush

Честит рожден ден и на другите лъвчета, родени с нас! Да са много щастливи, здрави и умнички!
Ще пиша утре повече.
Лека ви нощ!  Hug Heart Eyes

# 168
Колко сте хубави всички!!!

# 169
Момичета,моята Мартина от около 10 дни  категорично отказва да яде,като и давам с вилица/лъжица или с ръка. ooooh! Иска да яде сама. Shocked И само по този начин приема каквато и да е храна.. Twisted Evil За целта и правя залчета хляб потопени в нещо или " намазани" с яденето за деня....,обаче повечето храна изпада и де факто,тя яде най-вече хляб....и домат.И за обяд и за следобедна закуска.И много се притеснявам,че не приема достатъчно разнообразна храна.Какво да правя???Дали така ще отвикне съвсем от яденето с лъжица?

# 170
Ето и видео материал,ако съм успяла да го кача правилно
http://www.youtube.com/watch?v=GvCKB6V4s-s

# 171
mmilena  Марти ми напълни душата - толкова сладко си хапва - пу, пу да ти е жива и здрава  Heart Eyes

# 172
  • гр.София
 А, с такъв апетит си похапва Марти,че ми се прияде.
 Милена,ако й направиш някаква диетична пица-там на единица площ има всичко-месо,тесто,зеленчук-дали ще яде или ще пробира?
 А за яденето с ръце-готова е за Сървайвър.
 ( Обещавам-за снимките Simple Smile)

Карим, подкрепям Милена-къде си се крила досега Naughty?!
 Същото важи и за Калина на АМ.

Софийката се роди в 20ч вечерта,но ви черпя отсега-от нейно и от името на другите днешни рожденици( дано не се разсърдят). Да са ни здрави и весели.

Днес ще събираме у майка ми половината родЪ, а в събота,в покрайнините-другата половина.
Лека нощ

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 01:22 от blanc

# 173
Честит Рожден ден на София  на Блан и кавалерите и Начко на Душето,Лъчо на мама Иги,Ивайло на Спинки и Никола.
Да растат,здрави,умни и щастливи!!!

Блан-ще пробвам с пица  Hug И мноооого благодаря за готината почерпка.

# 174

Днес имат рожден ден едни много прекрасни сладурчета.
Специални поздрави и целувки на
 прекрасната мъничка принцеска София,  Лъчко,  Ивчо, Начко,
Дарин и  Никола!  newsm51
Да са много здрави, щастливи и лъчезарни, също като тяхните слънчеви и добри мами   bouquet
Честит празник милички!
  Hug

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 09:07 от val_stef

# 175
  • София
Четсит рожден ден на София,Лъчко,Иво,Начко,Дарин и Никола!Да са все така чаровни и много здарви,големи късметлии и с прекрасно детство
newsm51

По повод информацията ми за Дани,тя е доста оскъдна и не гарантирам за достоверността,но тя от онзи ден си е вкъщи.Прибрала се е на рожденния ден на Найа и се възстановява.Дано скоро да успее да ни пише.А сега с две думи да ви кажа от къде ми идва инфото.
Както много от вас знаят,мъжа ми се занимава с мебели.Та имал среща с нов клиент,който обаче искал и жена му да си каже мнението за нещата(умен човек Twisted Evil),но тя била в болница и я били пуснали за малко,та трябвало да стане бързо.Отива Иван и звъни на вратата,отвътре му отваря една мацка и му вика"Аз тебе те познавам от някъде" и моя мъж веднага си помислил"Те сега ще ни бият и двамата hahaha JoyЕ,успокоил човека,когата мацката казала "Ти си мъжа на Бубчето и имате детенце дето се казва Велина и е на една годинка" Та това се оказала Дани PeaceОттам знам разни неща,ама понеже все пак това е мъжа ми,на който трудно му се вадят думи от устата,та като питам как е Дани отговора е "Еми вкъщи си е" Rolling Eyes
Айде,че се олях,до после Heart Eyes

# 176
Дано Дани наистина си е вкъщи вече  Praynig
Но щом инфото е от мъжо на Бубчето, значи е достоверно  Wink

mmilena
, Марти голяма кукла, ама как си папка сама....браво, пу-пу  Heart Eyes

# 177
  • София
Благодаря за поздравите!
И аз ви черпя с всичко каквото ви се пие и хапва и с една вкусна торта!(умишлено няма да слагам никакви снимки, в солидарност с призивите във форума, да не товарим излишно темите, защото може да се наложи накрая, да бъдат закривани подфоруми!) Така че поръчвайте си каквото поискате, пращаме с куриер, хехехе!
 newsm38
 newsm59 nbirthday Tada Tada  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm18  ura  ura  ura А това е за всички малки сладки човечета, които днес имат рожден ден! Много ги целуваме с ЛЪЧКО  и им желаем много здраве, всичко друго ще се нареди!
Искам да честитя и на всички други мили деца от августинчетата, които навършиха една годинка, живота е пред тях и дано им поднася само красиви моменти и трепетни изненади! Ние (тримата) не успяваме да пишем в темата, все сме навън или заети с нещо! Но не сме ви забравили и много ви обичаме!

# 178
  • София
Честит Рожден ден на София, Лъчко, Начко, адашчето Ивчо, Никола и Дарин! Да са много здрави, усмихнати, умни и все така сладки! Много целувки на София от Ивчо!

После ще пиша, че уж се качих да простирам, а оставих големия мъж на баба ми в градинката  Crazy

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СОФИЯ, ЛЪЧЕЗАР, ИВАЙЛО, НАЙДЕН, НИКОЛА и ДАРИН!Да растат здрави, умни и усмихнати деца!

Blanc, Mama Igi, Spinki, Dusheto, честит ви празник!  bouquet

Mmilena, Марти е голям сладур!А сурови плодове и зеленчуци хапва ли?Можеш да й ги даваш на парченца така в ръчичка да си хапва.
Ние пък имаме друг проблем.Вики отказа нацяло плодовите пюрета, не иска да ги види.Млякото си го пие, на обяд манджичката си я "омотава" цялата, но за пюре да не чуе.И аз съм в чуденка за предиобедното и следобедното хранене какво да й давам.Някакви идеи?
Давам й попара, овесени ядки смесени с плод, по малко кисело мляко...нещо друго? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт