Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 185
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Честит първи рожден ден на Ивайло, Кристиан, Александър, Георги, Емили, Тарек, Ния, Георги, Калина! И на техните майчета и татита!
Винаги щастливи, здравички и усмихнати!

Ще чета като имам време, отивам да работя:)

# 151
Здравейте, разписвам се набързо и аз. Виктор успешно ходи на ясла около 2 седмици, докато миналия петък се тръшна от някакъв летен вирус- разстройство, повръщане, обща отпадналост Cry Звъннаха от яслата, прибрахме го... Горкото човече, още не е оздравяло напълно, но от вчера пак е ясленец.
При нас тоя вирус върлува и тръшка наред- и таткото се влачи 3-4 дни така, а аз за разкош  съм с отвратително болящ кръст  ooooh!
В събота изнасяхме багаж от стария апартамент и трябваше да приключим внеделя, ама не би- таткото точно тогава се разболя. Сега в новия е буквално катун- в две стаи сме наносили мебели, в трета има огро-о-омен куп от кашони и чували, а в другите две изобщо не може да се стъпи  ooooh!
На фона на всичко това се готвим за събота- РД и кръщене, и ужасно много се радвам, че не ми се налага да посрещам гости в къщи- и да искат- няма къде Sick
Програмата за събота включва ритуал в тукашния Обреден дом /много ни е хубав, дано после се види от снимките/, кръщене в църквата и почерпка в заведение. За моя радост ще се организира Празник на реката /Дунава/ същия ден, така че от заведението, което е съвсем до Дунава гостите ще могат да се помотаят и на Празника, преди да си хванат пътя- кой от където е Mr. Green
Дано времето да е хубаво, аз още нямам идея за тоалети- както на рожденика, така и на всички останали от фамилията  newsm78

# 152
  • у дома
ЧъРъДъ на всички малчугани днес и специални поздрави на Ивчо от Ния  newsm38  Gift  ura newsm59
желая ви слънчево и изпълнено с игри детство newsm51

такааа ще изчакам ден-два да се гласува за клуб  Peace след това ще пусна анкета да се преброим колко мами ще бъдем на общия РД, за да може velmar да запазва мястото, защото времето си минава и накрая ще останем само с желанието за общ празник  Mr. Green

# 153

Tada  Честито на всички днешни рожденичета!!!  Tada
И много специални поздрави и целувки не само от Ниика за Ивчо  Mr. Green ами и от кака Али newsm51

Честито милички да са ви живи и здрави дечицата!

# 154
  • варненка от София
Честито на малките големи човечета Емили, Ния, Калина, Кристиян, Александър, Ивайло, Тарек и Георги
да са много здравички, много щастливи и засмени, да радват родителите си и да растат весели деца!

Сега да ви се оплача какво премеждие имахме сутринта в 5. Тогава обикновено Шушел се събужда за първото си цокане. Тази сутрин я чух, че се размърда, стана и започна да си подвиква мама, мама и в един момент се чу тряяяяяс. Аз докато стана да я взема, тя е успяла да се преметне през решетката на кошарата и да се пльосне на паркета. Скочихме с Тошко на секундата, тя пищеше, голям страх ме хвана да не си е строшила нещо, да не си е ударила главата или не дай си Боже да си е засегнала гръбната. Намерихме я сбита и пищяща на пода. Като я гушна и й дадох да суче се успокои и след 15 минути вече ми се хилеше, а аз още треперя като се сетя. Днес ще майсторим някаква преграда, по-сериозна, че тая щурачка няма спирка.

Да не забравя да честитя и християнчето на Миленка. Като ви видях семейно и ми станахте много мили на снимките. Ти си била много джобно гадже, а и татито е висок, създава усещането за голяма закрила. Да сте живи и здрави.

Обърквацийке, дано Дари се оправи бързо. Аз при такава температура не се справих с Панадола и дадох Хексалгин и той я смъкна незабавно. Стискаме палци да се оправяте бързо.

Ставам да чистя сега, после пак.

# 155
Здравейте на всички!
Ние току що се излюпваме  Embarassed. Като гледам днес май ще има разходки  1stroller  Nature Partly Sunny

Ехххх, голяма патиланка е ШушетоHug я силно с Лори, а и мама marulka_s също - то май нашта уплаха е по-голяма.

Обърквация
дано твоето мишле се оправи бързо  Hug

mmilena наистина съм страшно вързана - а се справям с толкова неща просто защото малкото рецепти които знам се приготвят за 15 минути - бързо, лесно, вкусно. А подобието на крокодил ме е срам да го показвам, пък и татито добре се справи с него - решила съм, че ще се пробвам още един път и ако вземе, че се получи ще показвам .

# 156
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МУШМОРОЧЕТА ДНЕС И ПРЕДИШНИТЕ ДНИ!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ ДЕЧИЦА!!
!

Аз ви пиша от една зала Simple Smile
Онзи ден от гърмежите ни изгърмя дъното на компа , та сега да не ви разправям  #Cussing out

Айде като вземем нов ще пиша пак!
Чао.

# 157

на днешните рожденици!Да са много здрави и щастливи дечеца!
       Честит празник на техните мамчета!
  marulka_s ох,настръхнах докато четох какво ви сее случило Sad Много целувки на Шушето Heart Eyes и да не ви се случват такива неприятности.
Обърквация дано бързо свалите Т.И аз нямам опит с лекарствата,Наско само един път вдигна и то не толкова висока.С панадол се оправи.
      Twisted Evil спирам,че не си е отворил очите и вече е на компютъра Sick не мога да се вредя от това зверче Mr. Green
     Лек ден и приятни разходки,след тези дъждове Heart Eyes

# 158
  • гр.София

Ч Р Д на малките рожденици НИЯ, ЕМИЛИ и КАЛИНА, КРИСТИАН, АЛЕКСАНДЪР, ИВЧО, ТАРЕК и ГЕОРГИ !
 Здравички, щастливи да растат,много да радват семействата си!
И  Mr. Green СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ИВЧО НЕ САМО ОТ НИЙКА И КАКА АЛИ , НО И ОТ СОФИЯ newsm19 !( Ей,да не станем на кълбета Simple Smile)

Ммилена,наистина сте много готини на семейната снимка Peace
Мартина не съм я виждала усмихната на снимка-казвам го,понеже и моята е все сериозна,направо сърдита на снимките.
Честито християнче.
Стана някаква епидемия-в един ден да правите и кръщенета и рождени дни.
Велмар,много е красива и Дария, и тортата.

Мимс,оценяваме жертвата да ни пишеш от клуб! Дано скоро имаш компютър.

Марулка,още преди време май Дриймс беше писала,че Токи се метнал през леглото. Тогава се оплаках,че ме гони параноя и сънувам как София се  премята през решетките. И сега е така, а й стигат до брадичката,но тя се изхитрява да се покатерва на някоя плюшена играчка и се набира, и се издига( навън прави опити да се катери по стените Rolling Eyes) и като нищо ще се изсипе някой ден.

Vst_80, ще станеш кулинарен гений Peace Сигурно нощем ти идва музата.

# 159
    Tada Честит празник на малките пораснали вече августинчета!!!!!!!! smile3510
Милена, честито ти християнче!!!

Марулкееееееее, текат ми лигите от твоите снимки с манджите. така вкусно изглеждат, така че давай рецептите насам. първо започни с онези кюфтенца от тиквички. и аз имам една рецепта, но никога не са изглеждали по този начин.
 успях най-накрая да кача снимките от нашият рожден ден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=107. като цяло нямам мн качествени снимки, защото аз съответно не можех да снимам, а фотографите на които се доверих не ги бива. рожденникът непрекъснато шаваше и беше истинско събитие фотоапарата да го улови. освен това на няколко пъти правеше опити да напусне празникът си.

# 160
  • София
Здравейте и от мен,аз се върнах и естествено първата ми работа е да честитя всички рожденни дни(на млаки и големи),всички прощъпулници,всички кръщената и други поводи,които изпуснах! Hug  bouquet
Аз изкарах добре доколкото беше възможно.Ина ми липсваше безумно,дори не предполагах,че ще ми липсва толкова неистово. CryЩо рев изревах няма да ми повярвате.Та като изключим това си отпочинах и се заредих с нови сили и нерви.Днес цял ден не съм се отделила от малката,ама сега спи и аз реших да мина да ви видя Mr. Green.Изброените клубове не ми говорят много,но ще ги проуча и ще гласувам.Всъщност май на мен ще ми е все тая,защото всичките са ми доста далече,ама ще измислим нещичко Peace
От Дани и аз имам информация малко,ама по такива пътища,че като ви разкажа ще се попикаете от смях.В общи линии наистина е изтеглила късата клечка.До колкото разбрах първата операция е била неуспешна и затова отново е в болница SadДано скоро да се върне,че много и дойде Praynig
Сега спирам и после ще се включа пак Heart Eyes

# 161
  • гр.София
 Здравей,Бубче! Звучиш бодро,ама ти си си борец по принцип.

Цитат на: bamboocha

рожденникът  освен това на няколко пъти правеше опити да напусне празникът си.[/color
Joy

Бамбуча,много си елегантна. А със всичките тези подаръци спокойно можеш да отгледаш още едно хлапе Simple Smile

Да ви се оплача,че през пет минути правя инвентаризация на устата на София-все успява да си мушне нещо вътре,а и няма спасение от играчките на брат й,колкото и да ги прибираме. Казвам й : кажи А-а-а! И тя се плези.Вече сама си знае и ми показва устата си периодично Simple Smile

Все се надявам,че Дани е празнувала рождения ден с Найата Thinking

# 162
Много пусто днес... Thinking
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВАЙЛО, КРИСТИАН, АЛЕКСАНДЪР, ГЕОРГИ, ЕМИЛИ, ТАРЕК, НИЯ И КАЛИНА!Много здраве, късмет и безгрижно детство!

Честит празник и на техните родители!  bouquet

Mmilena, честито ти християнче!
Marulka_sConfused, дано не ви се случват повече такива неща. Hug
И дано с Дани нещата се оправят, вече да получаваме само хубави новини.

Отивам да къпем Вики, че днес не е спала следобяд и вече е кисел лимон. Tired

# 163
Честитпразник на днешните мушморочета и на тези, които съм пропуснала през отминалите няколко ден. Докато се наканая и то седмицата се търкулнала...
Ето няколко снимчици от нашето кръщене, а от рождения ден, понеже ми ги изтриха от цифровия апарат...ще вадя от камерата, но кога ще стане незнам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161304

На прощъпулника даниел грабна една малка книжка, тоест българо-английски речник. Хм...какъв ще става незнам. newsm78

# 164
Уффф съжалявам за правописните си грешки отново. Мразя я тази клавиатурааааа  hit

Общи условия

Активация на акаунт