Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 122
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мамчета!
Влизам да се разпиша само, че сме добре.
Но първо: Честити рождени дни на всички августинчета, които вече са празнували! Желая страхотен празник на днешните рожденици и техните мами и татковци! Да са живички, здрави, весели и безгрижни всичките!
Ние се позагубихме... От 1-ви юни сме във Варна при дядо и баба /нали съм си варненче...Wink/ и нещо пак не достига времето, но от плажове, разходки и т.н меропрития. Тук ще сме до края на месеца и после обратно. Децата се чувстват страхотно! Водя баткото на плаж, а малкия по-рядко, че в тези жеги не ми се ще много-много. Ето тук има снимки за който му се гледа. Simple Smile
За отчет, не мога да се отчета, не сме били на консултация от преди да тръгнем, т.е. на 9м. бяхме 10.800 кг и 74 см. Сега не знам, но той не е и много ящен де, едва ли е много повече от това, но знам ли. Движим се мноооого назад в захранването, скоро започнахме месо, а сирене, яйце и т.н. още не е ял. Човека не искаше дори да опитва различна от кърма храна. Сега вече започна да хапва повечко, т.е. може би половин порция и другото пак е кърма. Нямаме заместено хранене, не пие и вода, сокове също не ще... Абе в чудо съм се видяла с него. Но малко по малко свиква. С непиенето на вода се видях в чудо, защото беше болен от гадния ентеровирус с повръщане, диария и 40гр. температура. Обезводни се и аз започнах с една спринцовка от 2 мл да му давам вода. То беше рев, то беше чудо, но мина. Е, ходихме 2 пъти в спешния център, изписаха ни антибиотик, който по съвет на нашата докторка в Пловдив не дадох и слава Богу - детето се оправи. Измъчихме се, но мина. Да спомена само, че и баткото няколко дни преди това беше болен от същото и аз направо се бях побъркала. В същото време ни беше на гости една моя приятелка с детенцето си и преди да си тръгнат, малката и тя се разболя.
Та така.. Аз си ви чета почти редовно, така че съм в час долу-горе Wink Сега си отделих малко време да пиша, докато се ровя в нета да си харесам тортата, дето ще правя за рождения ни ден. Таткото няма да може да дойде за 15-ти, а чак на 17-ти, но и то не е сигурно пак. Мислех дори да го отложим за 18-ти празника, но после се отказах, че то е грехота. Нали освен рожден, му е и имен ден, а и такъв хубав празник... Няма да можем да си направим и детско парти тук, но здраве да е.  Като се върнем, може на 8-ми септември, за другия Мариинден, а и тогава аз съм рожденичка...
Спирам, че става дълго и досадно, но като не пиша редовно и се оливам.
Желая ви страхотен ден, особено на празнуващите!

# 241
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ Heart Eyes, КАКТО И НА ВЛАДИМИР, ДАНИЕЛ, ВИКТОР И НАДЯ!

divas, ама този път наистина изчезна за доста дълго време... Wink
Душе, друго си е някой да е истински съпричастен към недоспиването ти. Mr. Green Hug А снимките наистина са страхотни.
За щастие тази нощ се кърмихме само 2-3 пъти, а сега спи вече от 2 часа. Струва ми се, че горният зъб е пробил венеца и затова вече е по-спокоен....дано, де.... Praynig

А за играчките ние сме на същия хал - обявихме тотален бойкот на индустрията, щото тате пие всяка вечер биричка и бутилки има бол... hahaha
Аз вече посъбрах багажа - тоест го разхвърлях из цялата къща и само се чудя какво точно ще забравя. Wink

# 242
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ВЛАДИМИР, ДАНИЕЛ, ВИКТОР И НАДЯ!

# 243

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДЕНИЦА, ЕЛЕНА, ЮЛИЯ, МАРТИН, ДАНИЕЛ, ВЛАДИМИР И ЙОАН!

Еее разгеле Дани е писала! Желя ти бързо възстановяване!

# 244
  • София
Честит първи рожден ден на днешните сладури -  НИЯ , ВЛАДИМИР, ДАНИЕЛ, ВИКТОР И НАДЯ! Да растат здрави, умни и с много късмет! Специални целувки на красавицата Ния от Ивчо и мама му! Heart Eyes  bouquet

# 245
  • софия
Честит първи рожден ден на Ния,Дани,Вики,Влади и Надето!

# 246
  • у дома
привет и от нас  Hug
момичета, много благодаря за пожеланията и за смс-те, които получих  Hug   bouquet ето ви скромна почерпка със "страшната" торта на Ния  Mr. Green качих и малко снимки  Peace ЧъРъДъ и на останалите днешни рожденничета  newsm59
за съжаление няколко приятелчета на Ния не успяха да дойдат, въпреки това стана голям купон  Laughing Ния беше много кисела, не спа преди партито, изплаши се от тортата и не пожела да духа свещичка, но като цяло децата се забавляваха  Mr. Green
отивам да отмарям, по-късно или утре ще пиша повече  Hug

# 247
ЧРД,сладка Ния,Надя,Вики и Влади!Бъдете здравички и деца с голям късмет в живота!

# 248

Ч.Р.Д. на празнувалите вчера и днес празнуващите сладури! Да са много здравички и щастливи хлапета!

Специални поздрави за нашето приятелче Дани!

Мами честит празник и на вас Heart Eyes

# 249
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Ния,Дани,Вики,Влади и Надето!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!  bouquet

Ния е много сладка на снимките, а и гостите също. Grinning

# 250
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на НИЯ!
ЧРД на НАДЯ!

ЧРД на ВЛАДИМИР!
ЧРД на  ДАНИЕЛ!
ЧРД на ВИКТОР!

Да са здрави, щастливи и весели хлапета и да носят много радост на мама и татко!

Мартина е върха! И така сериозно яде - като че ли работа върши  Laughing!

А за хумора - не забравяйте Бубчето, а тя и много носи на майтап!!! А и Ммария26 е образ, ама се крие. За Варненките и Бургазлийките няма да говорим - и те са големи смехорани... Всъщност като се замисля май не трябва да изброявам - мисля, че сме една мнооооого весела компания!

П.П. След като ви написах колко добре си спи Лора някой ми урочаса детето - вчера заспа в 23:45, а днес спа само от 14:30 до 16:30, като се приспиваме с носене Twisted Evil

# 251
Здравейте и от нас,
Честито на празнуващите малки рожденничета днес Simple Smile Да растат живи, здрави и много засмени Simple Smile

Ние днес издебнахме хубавото време сутринта и направихме прощъпулник на открито...Мина доста добре. Първо се хвана за мишката на клавиатурата, мина през театралните маски и  се вкопчи в един миниречник. И с него си остана... Беше много приятно изживяване и тя цял ден беше превъзбудена. Гостите бяха малко, но качествени и тя се развесели много, едвам я приспах към 5 след обяд....
Ето тук малко снимки: Клик-цък
Мисля да се отдам на качествена почивка и ви желая лека нощ  :–)

# 252
  • гр.София
Ч Р Дна порасналитеНия и Надя,Виктор, Дани и Владимир!! Много здраве и радост на тях и на мамите Блу, Елиа, Eli_ym, на nadinko и tedy84!

Смогнах да седна едва за последните минути от празника им.
 Днес приключихме с тържествата-резултата е ,че имам шкембе като на бременна от ядене и пиене.
 Видях,че ме споменавате Wink. Не знам за мамите,но от всичко споделяно от вас забелязах,че сме случили на деца с характер Mr. Green.  Съдбата ни е обща!
 divas, Пловдив не е много далеч, а на 16септ. имаме среща Wink

Между другото,ако на всички им е неудобен часът-променете го. Само да не е късен час,че Кайли и Ембър ще си пътуват обратно,предполагам newsm78

# 253
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на сладурковците Ния,Дани,Вики,Влади и Надето!

Ния е страшно чаровна, а и тортата й също - снимките са просто суперрррррр!
А между другото аз чакам снимки и от други мами  Naughty
Честити ходещи крачета и на прекрасната принцеса на Обърквация.

И аз се чудех доста имено заради часът на рд, тъй като моето мишле спинка по това време, но много искам да се запознаем и Лори да се срещне с прекрасните августинчета, а и смятам, че ако един път спи малко по-малко няма да й стане нищо. Стига вие да не ни върнете ако сме много кисели  Sad

# 254
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на НИЯ, НАДЯ, ВЛАДИМИР, ДАНИЕЛ и ВИКТОР!Да растат здрави, послушни и усмихнати деца за радост на мама и татко!

Blueeye, Eli_ym и на другите мами - честит ви празник!   bouquet

Ние днес бяхме на разходка в Пловдив и Вики си получи първия подарък предварително - триколка от чичо си.Тя мнооого си я хареса, не искаше да слиза, но май по-доволен беше чичо й, беше просто "размазан" от кеф.Трябва да ви покажа една снимка да го видите нагледно. hahaha
Аз съм още по-доволна, защото уморена от емоции Вики заспа веднага след банята сам сама.Пу-пу!Да не ми я урочасате като на Pepper! Crossing Arms Simple Smile
В момента пиша на тъмно (компютъра е в спалнята и да не преча на Вики) и се зверя срещу клавиатурата вече  15 минути. ooooh!За това спирам.Ще ви изчета и си лягам.
Лека нощ! Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 00:08 от Ember

Общи условия

Активация на акаунт