Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 134
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте отново посред нощ  Wink
Много са хубави снимките на всички!
Ния е особено чаровна в тази бяла рокля  Hug
Поздравления и за ходещата Чавдара,добър път и в живота и пожелавам!
Добър избор е направило детето,още дядото на Христофор от Васко да Гама ни учеше :"Учете чужди езици ,ей!" Mr. Green

На мен ми е много криво откакто си дойдохме,толкова се привързах към малкия Андрес че сега ужасно ми липсва ConfusedМайка му също  Wink Липсва ми дори кученцето им Бейби което е най сладкото кученце на света!Толкова добричко и възпитано!
Не мога да ви опиша колко ми е тъжно като се сетя че ще се видим сигурно чак след 2-3 години....децата порасли...гадост
Толкова ми беше хубаво с тях,че не ми се прибираше...
И като си дойдохме шока беше като шамар в лицето,Ники толкова свикна да му  спират на пешеходните пътеки че вчера щяха да го сгазят  ooooh!
Да не говорим за ценовия шок който ме посрещна,а културния няма и да го споменавам....за мен остана загадка защо пюретата на Хип са двойно по евтини  newsm78
С две думи пак съм в матрицата. Wink
Между другото не знам видяхте ли ни снимките от рождения ден ,но днес сложих и от прощъпулника ни,който беше малко среднощен,но много весел!

Прощъпулник

# 256

Между другото не знам видяхте ли ни снимките от рождения ден ,но днес сложих и от прощъпулника ни,който беше малко среднощен,но много весел!

Видях ги, видях ги  Grinning, но нали съм от лудите среднощни и съм пропуснала да пиша  - Еличка е истинска принцеса, а в рокличката й съм направо влюбена - сестра ми ми беше пратила няколко подобни като се роди Лори и аз много си ги обичам. Сега разгледах и снимките и от прощъпулника - май ще си имаме фризьорка  Mr. Green - аз много ще се радвам, че хич ме няма в тая област /горката ми Лори, добре че няма много коса  Mr. Green/.
А, Еличка как понесе пътуването - вие със самолет ли пътувахте? Моята сестричка също е в Испания и все ме кара да й ходя на гости, особено сега с Лори, но аз се притеснявам от пътуването. И това как ще го понесе Лори, пък и мен доста си ме е страх от самолетите  Shocked

# 257
ВЕДНАГА БЪРЗАМ С ЧЕСТИТКИТЕ!!!
Честит рожден ден на сладките августинчета, родени на 11ти август! Това са нашето много любимо приятелче -  едно очарователно момиченце на има Ния, а също и сладкишите Надя, Владко, Дани и Виктор! Да са ни живи и здравички   bouquet
Блу, ама много хубав 4рд си спретнала, как ми се искаше да сме там и ние с Начето...Страхотна торта, баба му на Начи му подари златно слънчице, нали нашите августинчета са под знака на Слънцето и са най-слънчевите дечица  Laughing Нищо, ще наваксаме на 16ти, независимо дали на Начко му се спи или не по това време, твърдо от 16 сме там Naughty
Мамо Марго, много силно ти влизам в положение, толкова е гадно да имаш хубави и свестни приятели, с които да те делят география и обстоятелства. И ние сме така с наши приятели, които виждаме все по-рядко. Кумците ни са в Германия, истинско чудо е че успяха да дойдат за кръщенето на сина ни. А Еличка е бонбонка   bouquet
Добре дошли и на мамитата, които не се бяха обаждали от доста време.
Обърквацийке, честит прощъпулник на Дари (Чавдара)!
Моето момче ходи стабилно, но още го е страх да се пусне с две ръце и аз не го насилвам, ще му дойде времето и за това...
Анди, много приятна почивка и дано са ви по-леки нощите, че иначе няма да изкарате като например Ели  Joy
Аз пак се мятам на филмчетата, ако Блан ме питаш какво ще гледам, казвам в аванс, че съм се заредила с цветния воал с Ед Нортън (обожавам го като артист) и Наоми Уотс и новия филм на сър Антъни Хопкинс...
Адио!

# 258
ВСТ80, ние с теб редовни си закриваме форумчето ни, последни нощни птички, само Блан отсъства напоследък  Joy
И твоето Лори е все издокаранко с много готинки тоалетченца Embarassed
Относно пътуването, би трябвало със самолет да не е повече от два часа и половина, щом до Виена е около час и 15 минути, досега вече направихме около 10тина маршрута и не сме имали никакви проблеми, човекът беше за пръв път на 5 месеца, като го понесохме по пътищата, като не броим че аз бях в 8мия месец, като пътувах от Франкфурт за София, което са два часа  Joy
Няма нищо страшно, статистиката показва, че вероятността да участваш в автомобилна или влакова катастрофа е многооооо по-голяма от тази в самолетна Naughty

# 259
  • гр.София
 Ми, тук съм си.
 Страхотни снимки гледах до сега.
 Споделям мнението ти,Душе, за Едуард Нортън. Но съм много по-назад с материала от тебе,тъй като обичам да гледам на голям екран, а все по-рядко ми се случва ( а напоследък-хич).
 Лека нощ.

# 260
  • Някъде там...
Здравейте момичета:)

Най-накрая днес ни докараха компа и доста се поохарчихме Sick , но какво да се прави не можем без него  Thinking
Попрочетох през ред горе долу какво сте писали.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА , КОИТО СТАНАХА НА 1 ГОДИНКА!!!
ДОБРЕ ДОШЛА И НА Дани  Hug

Ние горе долу сме добре. Абе тази седмица Виктор само мрънка и тотално ме изнервя. Излиза му май кучешкия зъб отдолу вдясно Thinking Tired, мисля че е рано, но като го гледам е само той. От една седмица си стои една бяла точка и не мърда, а той е страшно кисел и ревлив. Досега 6-те му зъба, които има не ги разбрах как му излизат, но този вече ни дава многоо зор.
Днес бяхме на един детски рожден ден на една 5 годишна кака. Беше някаква лудница Crazy -20 луди деца викат, реват и т.н., опитахме за сефте тортичка и на Вики доста му хареса. Решила съм и аз да правя в петък рожденния ден на Вики с много деца, пък да видим кво ще става  Crazy.

Сега ще гледам много снимки от вашите рожденни дни и други поводи и за това ви казвам Лека нощ!

# 261
Здравейтеееееееее!
Благодарим ви за поздравите! И нашия РД отмина, но снимките по-късно, първо трябва да събера от приятели и ще пусна в албума.
Честито на Всички бебчовци които пропуснахме, а и на предстоящите. Да са ви живи и здрави и да ви радват много, много........

# 262
  • у дома
ЧъРъДъ на днешните сладкишчета Йоана, Стефан, Стивън, Полина и Малена   newsm38  Gift newsm59  ura

Честит празник на техните мами VesiG, Ralka Balka, alexsb, zkazlarova и анна м.  newsm51

# 263
  • гр.София
ЧРД на малките лъвчета Йоана на VesiG, Стефан на Ралка Балка, Стивън на alexb !ЧРД на Малена и Полина! Да са здравички,палави и умни!

В такова време ми се доспива,но домакинството ме зове.

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 13:41 от blanc

# 264
Здравейте, момичета!
Не мога да ви смогна на писането и още не съм ви изчела, а и нямам никакво време.
Все пак честито на всички, и малки, и големи, които са празнували през изминалите дни. Да са живи и здрави!   bouquet
Успях единствено да кача малко снимки, като ви изчета ще разкажа по-подробно как изкарахме на морето. Ето снимчиците: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143070&photo=277

# 265
Честит Рожден ден на днескашните рожденници.
Тортата на Душето много ме впечатли. smile3501 smile3501 smile3501

Ето и няколко снимки от Официялният ни Рожден ден.Ама пак не съм доволна от фотографа  Crossing Arms
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=162

# 266
Дбър вечер на незаспалите и ококорени пред мониторите! Гедах снимчици..много сладки мушмороци. Heart Eyes
 Ние правихме прощъпулник, ама нито месих питката, нито детето я тъпка. Confused Сега ми  съвестно че я поръчах в близката фурна. Мже би затова Дниел върви стабилно, но се страхува още да се писне а все гледа да ръжи някой за ръка. newsm78

# 267
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Йоана, Стефан, Стивън, Полина и Малена!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!  bouquet

Вече си имам християнче! Тони се държа перфектно, слуша и заплака малко само при ваденето от котела и после като го вкара попа зад олтара. Ще кача снимки утре, че вече едва гледам и смятам да полегна рано тази вечер.

Сладки сънища на всички бебчета и мами! Hug

# 268

Ч.Р.Д. на днешните палавници!Да са много здрави и щастливи дечица!

Kaili Честито християнче! Нали си е от нашият отбор на августовско-септемврийче  Laughing
   Ей,много хубави снимки,и аз нямам търпение да дойдат и нашите празници Crossing Arms

Иначе ние днес се сдобихме и с втаро зъбче newsm44 след толкова чакане най накрая изби Wink

Лека вечер от нас Heart Eyes

# 269
Здравейте и от мен!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ СЛАДКИ МИШЛЕТА ЙОАНА, СТЕФАН, СТИВЪН, ПОЛИНА И МАЛЕНА!

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА Kaili bishop smile3525

mmilena снимките са си много готини  Peace - а принцеската на тях още повече  Heart Eyes
Аз направо съм бясна от снощи  newsm61 - пак сме с развален бойлер. За три години този е третият, който се разваля - само ни ги сменят, работят няколко месеца и се скапват  #2gunfire. Последният път се развали на Нова година и седяхме близо  10 дни без топла вода, а сега разбира се се развали в събота, когато не работят. Ще видим утре кога ще дойдат от фирмата - ако трябва пак да седя толкова време без топла вода направо незнам какво ще правим  #Cussing out

dusheto мерси за отговара за пътуването - аз имам в някаква степен страх от високото - ако ме видиш каква картинка съм като минавам по мост, много съм зле. Не обичам и да се качвам по високи етажи. Та оттук ми идва проблема с пътуването със самолет, но се надявам, че като не съм до прозореца и не гледам ще ми е по-добре. Незнам луда работа  Stuck Out Tongue Winking Eye. А ние  с теб май наистина сме все от последните тук  Laughing
Спирам, че стана дълго  Embarassed, но по-късно може и да се включа пак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт