Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 140
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Hug
Не съм писала и чела много отсавна, но имахме пак проблеми с доставчиците на интернет.
Благодаря да поздравите към Деничка Hug
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ОТ НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦА ДО СЕГА!
МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!
newsm59 newsm38
Добре дошла, Дани! Пожелавам ти бързо възстановяване!
МамаМарго, добре дошла и на теб! Честити ходещи крачета на Еличка newsm68
Kaili, честито ти християнче!
Утре ще се опитам да сложа снимки от рождения ден на Деничка и тогава ще гледам останалите рожденници, християнчета и ходещи дечица.
Vst_80, днес май аз ще съм последна. Ние днес се върнахме от Велинград и то късно и до сега оправях багаж. А сега ме чака гладене, преди лягане, ако успея да си легна изобщо.
Спокойна нощ и сладки сънища smile3524

# 271
Привет сладурки,
и днес имаме рожденичета, да са ни здравички и много добрички Йоанка, Стефчо, Стиви, Поли и Маленка, да растат за радост на мама и тати!!!
Ммиленче, много са ти хубави снимките, Мартинка е такъв образ, не е истина, ама другите са ти го казали и преди мен  Naughty Мерси за комплимента, ама като гледам тортичките на другите дечица, включително и вашето творение, моята доста скромна се изявява  Embarassed
ВСТ80 и аз съм същата страхливка като теб, умирам от страх от високо, обаче как така се кефя на тия лудите играчки дето те лашкат нагоре и настрани като луд, и на летенето, просто не знам  Rolling Eyes
Честито ни християнче Тони, честити прощъпулници!
Моите свекъри се прибират в други ден обратно за БГ, изкараха три седмици, много им хареса, беше голяма лудница при нас, сега ще релаксвам през идващата седмица. Днес бяхме на прочутия Донау турм, горе има сладкарница и тя се върти около оста на кулата, на 150 м височина, много красиво. После завършихме в Пратера, където ядохме в една типична гостилница печено прасенце. И ние като Бубчето три дни яли, пили и се веселили....
Блан, препоръчвам ти горещо този филм с Ед Нортън и Наоми Уотс, красота за естетското око и наслада за киноманите. А кино, хм, вече забравих какво е това, може би след още една година... Начко е като трета ръка или подобно срастнат за мен, ужасия....

# 272
майчета,
нека да не оставам по-назад с пожеланията към вашите вече едногодиши дечица! нека имат безгрижно и щастливо детство, да бъдат до края на живота си заобиколени от хора, които ги обичат безкрайно и късмета да ги съпътства във всяко начинание!
благодарим и ние за хубавите пожелания, днес партито стана супер! стиви се държа идеално, спа си през деня и като си тръгнаха гостите се отряза в леглото!
ето линк към тортата, която мама сътвори за стиви и неговото парти!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=160
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=168

ние почти 2м не сме били на консултация и ни предстоят изследвания! нямам търпение да разбера колко е пораснал! има 6 зъба и чакаме още да се появят!
много целувки на всички палавници!

# 273
Здравейте, мами! Огромно БЛАГОДАРЯ за честитките и пожеланията!  bouquet
Нашият РД мина добре- в 11 беше ритуалът в Обредния дом- цитирам един приятел- той каза "едва сега разбрах, че дъщеря ми стана гражданка"  Joy , та и ние така, само дето си имаме гражданин  smile3521
Ритуалът беше много мил, на мен лично ми стана мно-о-ого хубаво, по едно време преглъщах сълзи.
След това беше същинското кръщене, където Виктор рева така,че със сигурност разклати основите на църквата  ooooh!
Страшен рев, ви казвам, ако не беше неговото кръщене щях дя го отнеса поне на 3км., че да може попа да си довърши безпроблемно ритуала   bishopSick
А после- веселата част- тържеството беше страхотно, новопокръстения гражданин на Република България отново рева безобразно,  smile3514 като не даваша да го вземе някой друг, освен мен /дори и в любимата си баба не искаше да отиде/  Crossing Arms
Тържеството беше с роднини, имаше и 7-8 деца- парти шапки, носове, свирки, гърмящи балони   bigdance2  ura Tada. Възрастните се почерпиха порядъчно, а аз в 16ч. вече не знаех на кой свят се намирам от изтощение  Weary
В крайна сметка рождения ден и кръщенето бяха супер. За мое огромно съжаление снимки още нямам, но обещавам да пусна  Peace

# 274
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да са живи и здрави!  bouquet

Ето и малко снимки от кръщенето. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130420&photo=82

# 275
  • софия
Добро утро,мацки  Hug!
То се е видяло,че няма да мога да изчета всичко,което сте изписали,за тези 20 дни,но започвам активно да участвам от тук насетне по дискутираните въпроси  Mr. Green...
Преди малко писах,писах бях започнала да ви разказвам за моят пуст късмет,но после изтрих всичко...Реших,че няма нужда да навлизам с подробности за Марко Тотевския ми късмет!Ще ви кажа,че 19.07 ми махнаха жлъчката по "модерния" метод  #2gunfire,всичко минало супер,но след десет дневен престой в Пирогов решиха да ми направят така нареченото РЦП,прави се с пълна упойка и ти вкарват една камера през устата,за да видят от къде е проблема.При мен се оказало някакво отворено жлъчно каналче и след като излязох от упойката на 30.07 ми казаха за проблема и на 31.07 ме оперираха отново,но този път си ме срязаха "като хората"  Mr. Green!Сега си имам трите белега от лапароскопската операция,но те са малки около 1.5-2см и този втория е около 8-9см.Но това да ми е проблема  Naughty!Толкова се радвам,че се прибрах жива при детето ми Heart Eyes!Защото на втората операция бая рев му хвърлих в операционната.С доста дълъг монолог натоварих Дедо Господ!Не искам да пиша повече за този ужасен период в моя живот!Нека да се радваме на рождениците  Heart Eyes!Единственото хубаво от сполетялото ме е ,че ако е писано разбира се...искам да имам още едно дете  Simple Smile!

# 276
  • софия
Честит рожден дена на ИВАЙЛО и КАЛОЯН!
Днес и моят батко става на 35г. и черпя,за негово здраве  Grinning!

# 277
Дани, важното е, че вече си добре! Дълбок поклон за решението ти да имаш още едно дете. Възстановявай се от операцията и... чакаме новини на бебешкия фронт  Peace

# 278
dani777k наистина си преживяла нещо ужасно  Hug Hug Hug, но наистина важното е, че си при любимите си същества. А пък новината за решението ти е ПРЕКРАСНА - желая ти успех и ще чакаме новини  stork-boy  stork-girl.
Честит рожден ден на батко ти  newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО И КАЛОЯН!

# 279
  • софия
Мацки,благодаря ви  Grinning,за милите думи,но аз стигнах до решението,че бих се радвала да имам още едно детенце,но няма да започваме с "опитите" скоро,най-вече сигурно трябва както и след секцио да минат 6мес. от операцията,защото на практика сега корема ми е разрязан вертикално от страни на пъпа....Но божа работа,к'вото дойде  Mr. Green...

# 280
  • София
Здравейте, девойки!  Hug
Честит рожден ден на вчерашните и днешните рожденици! Честито християнче на Кайли! (и да питам - само Ивчо ли не го "вкарваха" зад олтара, както трябва май с мъжете? newsm78) Честит рожден ден на баткото на Дани!  Много здраве, късмет и щастие на всички!   Hug Heart Eyes  bouquet
Напоследък нещо хич ми го няма настроението, все едно съм в миналогодишната следродилна депресия...
Целувки!
Ще гледам снимки.

# 281
  • софия
Ох,голяма съм   animal085 Banghead!ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ,КАЙЛИ   bouquet!
Елфче,ние също не сме кръстени и така както гледам не знам и кога,ще го свършим това  Thinking....
Искам кръстница на Найа да бъде Ралица,а тя след някоя и друга седмица живот и здраве трябва да се "обзаведе" с едно момченце  Heart Eyes!Така,че ние ще приемем вярата май другата година  Simple Smile!

# 282
  • София
А, Дани, Ивчо го кръстихме на рд, но не го вкараха зад олтара  Rolling Eyes Та затова питам дали има и други момченца, които не са ги. Момичетата нямат тази чест, ама не знам по каква причина  Embarassed Августинче чака и твоята приятелка, а? Колко хубаво!  Hug Леко раждане! А и нас вас - успех, когато се решите на братче/сестриче за Найа!  Peace

# 283
  • гр.София
ЧРД на Ивайло, Калоян и на баткото на Дани!

Честити християнчета, Кайли и Елиа!

И София като Виктор-има ли много хора плаче дори в баща си,иска само в мен да стои и то на ръце,нависоко и безопасно.

Елвинг,по-бодро!
 Адрианска,поразкажи ни,как си почина с две деца на море.

# 284
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИВАЙЛО И КАЛОЯН!!!
Дани,да ти е жив и драв баткото  bouquet
И понеже и тази тема си останахме без анкета,използвах второто по гласове от последната анкета заглавие,свързано с рожденните дни и пуснах
НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт