Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 277
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
juliana , да не си и ти в някаква сатурнова дупка ooooh!МНого неприятна случка.Дано бързо ти мине!
Хей, къде сте вси4ки? Rolling EyesВремето е ужасно навън Sick.Дари спи, днес ще издивее вкъщи Crazy Аз се приготвям за работа Tired.Надявам се по-късно да се вклю4ите, 4е да разнообразим деня.

# 76
  • по света
juliana , да не си и ти в някаква сатурнова дупка ooooh!МНого неприятна случка.Дано бързо ти мине!
Хей, къде сте вси4ки? Rolling EyesВремето е ужасно навън Sick.Дари спи, днес ще издивее вкъщи Crazy Аз се приготвям за работа Tired.Надявам се по-късно да се вклю4ите, 4е да разнообразим деня.
Velmar,може и това да е нали е преди рождения ден  ooooh!

# 77
мами от бургас помагайте
каде мога да поръчам торта хубава със разните му там фигурки и красоти но да не са безкусни , че в Роза и Марс не и харесват

# 78
ЗДравейте!!!
ЧЕстит празник на днешните августинчета!

СПециални поздрави за ДАни на Карим!!! КАрим, нашите бебоци май са някакви близнаци, защото са родени на една и съща дата в един и същи час - 9.30. Освен това мамите сме с еднакви имена и работим еднакви работи ............ много съвпадения...............ще трябва да си направим една срещичка да се запознаем..

Мами, благодаря мн за поздравите вчера за първата ни годинака.

НАшият купон беше предвиден за градината на едно заведение, което вътре не е нищо особено. гадното време обаче ни провали плановете и в крайна сметка празнувахме на затворено. Освен това сутринта ми дойде и бях като парцал и не можах да обърна достатъчно внимание на малкият ми рожденник.
Първата смяна беше от мами с деца (около 20 на брой). купих надуваем басейн, надухме го, напълнихме го с играчки и стана мини център за игри.
    Рожденникът беше мн щастлив. първо от вида на многото балони на масата, след това от подаръците. А те наистина са страшно много - триколка, надуваем център за игра, столче за кола, коли, камиони, и много ама много дрешки.
По късно се изсипа родата, но рожденникът се вкисна, беше уморен и го прибрахме. С наши приятели продъжихме до 2 часа вечерта празника. Сега се радвам, че всичко мина и вече мога да мисля за почивката.
СПинки, подобни неща ми разказа и моята кума, която миналата година беше в МАрмарис. Каза, че всичко е до късмет. Аз точно за това питам ако някой може да ми препоръча хотел. Иначе ние най-вероятно ще пътуваме със самолета (което ще ми е за първи път)

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 13:20 от bamboocha

# 79
Здравейте, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички които сме пропуснали - да сте живи и здрави и мноооого послушни.

Мами, искам да ви се похваля че наааай-накрая успяхме да кръстим Жорко - е, вече си имам християнче.
Всичко мина много добре, доволни сме. Ще кача и снимки по-натам за да го видите.
Хайде чао за сега, че християнче или не - реве си и си иска своето.

# 80
  • по света
мами от бургас помагайте
каде мога да поръчам торта хубава със разните му там фигурки и красоти но да не са безкусни , че в Роза и Марс не и харесват
Аз поръчах в сладкарница Неделя има две близо една до друга,но трябва да питаш местен защото ако тръгна да ти обяснявам няма да го намериш със сигурност
 Laughing

# 81
Това е сайта на Неделя http://www.nedelya.com/showpage.php?PageID=15 Има и карта  с местоположението на сладкарниците Peace Можеш да разгледаш каталога с тортите.

# 82
ЧРД на Марулка     Честито и на папурчетата Николета,  Николай,  Цветан и  Пресиана!  

Да се оплача само че снимките от Рождения ден се прецакаха и ще трябва да вадя от камерата. Имаме само от кръщенето. ще показвам скоро!

За торта от Бургас...аз поръчах от сладкарница Роза, но не съм доволна. Трябваше да се бръкна повечко и да вземем от "Неделя". Много са готини.

# 83
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН  НА  Пресиана   на  juliana ,Николета   на  vanina82,  Николай   на didka25 и Цветан   на  Viana! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАРУЛКА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

juliana много неприятна случка и то точно за рождения ден на Пресиана! Дано бързо се възстановиш.

Относно анкетата - оставям решението на вас,защото така или иначе не познавам София. Имам голямо желание да дойдем с Тони и се надявам тогава да има кой да ни упъти. Simple Smile

Ние вече сме в Пловдив и сега ме чака разопаковане на багажа. Тони спа през целия път и ме изненада като заспа бързо следобеда при положение че вчера се борихме до 5 следобед да заспи. Днес времето наистина е мрачно и дъждовно. Дано утре не вали че имам един куп задачи за вършене.
Лек ден на всички! Hug

# 84
  • София
Честит първи рожден ден на Ники, Пресиана, Николета и Цветан! Ей, все едно вчера беше, като видях Дидка25 в Шейново! Да са много щастливи, здрави и усмихнати хлапета!
Честит рожден ден, Марулка! Бъди много здрава, обичана и все така интересен и остроумен човек!
julianа, бързо възстановяване!  Praynig
Дано и Дани я изпишат да рождения ден на Найа!  Praynig Praynig Praynig
Кайли, ще се радваме на мами от други градове, май и Ембър спомена, че може да я докарат  Party
Карим, какво е станало със снимките?  Sad
А, да, забравих - Стефани е невероятна отново! И тази торта също е убиец!  Peace

# 85
Ей, момичета,
понеже влизам рядко (няма време) искам да използвам факта, че съм в нета и да кажа:
Честит рожден ден на всички малки слънчица!
Да са ни живи и здрави , да растат безгрижни и да радват много мамите и татковците си!

# 86
Ей , момичета, ще полудея днес #Crazy. В унисон с гадното време ,  иДари реши  да ми  врътка номера ooooh!.Не е спала цял ден. Аз отско4их да поработя по обед, върнах се, а тя - във вихъра на дивотиите ooooh!.Слагам я да спи- не ще - крещи... #Crazy.От инат стана в леглото и с4упи въртележката над леглото #2gunfire.И на мен ми писна, натоварих я в колата в дъжда и  я закарах в един клуб наблизо. Тя бесня 1 час, аз си пих кафето, та се освестих малко. Прибрах я уморена и заспа на мига Hug.сега отново съм на работа Tired
Очертава се дъъъълъг ден

# 87
  • варненка от София
Честит празник на малките сладкишковци днес Николета  на мама vanina82, Николай didka25, Цветан  на мама Viana, Пресиана на мама juliana 

Да са весели засмени, с много радости и успехи в живота. А майките мога да уверя, че хубави хора се ражда на тази дата, е да видят мен и веднага ще им стане ясно  Blush Blush Blush

Благодаря момичета за пожеланията. Чувствайте се поканени и почерпени с тортичката, която направих за РД-то си http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&view=1&photo=73

Ние тъкмо си идваме от разходка из морската, заведохме Шушето на делфинариума, голям майтап беше. Искаше да влиза при делфините  Crazy

Ставам, че ще трябва да приготвя нещо за вечеря.

# 88
Мдаааааа,много гадно време...
И ние истерясваме вкъщи  ooooh!
Родило се е детето на Азис-Рая  Crazy
Марулка-стига ни засрамва с тия торти........
Джулияна-бързо възстановяване  Praynig

# 89
Момичета хиляди благодарности за поздравленията за моето момче!!!
Вече е на 1 година, колко бързо лети времето Grinning
Да ви почерпя за негово здраве:

Честито и на всички останали рожденници на днешния ден!!! Да си живи и здрави, весели и да имат щастливо детство!!!

Партито с децата мина добре на обяд, Ники духна свещичката Laughing Но нашия рожденник беше малко ощетен от към гости, защото повечето ни гости не дойдоха, че са извън София, но пак си беше весело.
Сега текат приготовления и за другите ни гости довечера- наши приятели.
Утре ще кача и снимки от нашия празник.

Приятна вечер на всички и най-вече на празнуващите!

Общи условия

Активация на акаунт