Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 277
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.Добрич
Marulka_s, честит рожден ден. [/color]   bouquet
Кога ти остава време за такива вкусотийки?

Честит рожден ден и на малките щурчовци. newsm59 nbirthday

# 91
  • у дома
привет-мривет  Mr. Green

мина и замина нашия прощъпулник  Laughing ето мъничко снимки ЦЪК  Mr. Green питката не се получи много добре, но поне се търкулна перфектно  Joy Ния много се радва на гостите си и подаръците, които получи  Laughing
отивам да отмарям  Tired 

# 92
Блу-май Ния футболистка ще я правите  Joy hahaha или по-скоро футболен стратег с книжката  Laughing Laughing

# 93
  • София
Марулка, отново шапки долу за кулинарните ти произведения - хвърлих едно око и назад в албумчето ти!  Blush Царица си! Има едно предаване, в което се състезават всяка седмица 4ма човека, ходят си на гости, като всеки приготвя "Перфектната вечеря", по ДжиТВ - така е и името на шоуто. Сигурна съм, че накрая би спечелила, ако идеш - 1000лв май е наградата. Ама такова смислено изречение праснах  Sick
Честита спортна журналистка на Блу! Heart Eyes Laughing
Да, вярно днес трябваше да се роди Азисовата Рая  Crazy Интересно ми е как ще се справят 2мата татковци  hahaha

# 94
  • по света
При нас партито мина ето и снимки
http://images19.snimka.bg/003631366.jpg
http://images19.snimka.bg/003631363.jpg
http://images19.snimka.bg/003631369.jpg
 а тази е от вчера като чакахме тортата http://images19.snimka.bg/003631371.jpg

# 95
Честит рожден ден на всички, празнуващи днес:)
 Ние днес правихме Прощъпулник на Самуил. Хвана топката и веднага след това черпака. Явно ще става спортист момчето, а през свободното си време ще готви на любимата си ЕлеонораSimple Smile
Мимка, няма да ти остави гладна щерката Wink
Та по тоя повод днес месих питка във формата на слънце и правих торта с обувчици отгоре.

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 20:55 от gybka111

# 96
gybka111 честити ходещи крачета на Самуил. Много сладка торта.

Блу Ния е много сладка. Ама и ти като Бубчето си с интересен тоалет като месиш питата. Wink

Не успях да заспя следобед с Тони и сега ми се спи, но той не е на това мнение и сега си играят с баща му. Дано да заспи по навреме и аз след него.

# 97
  • гр.София
 -Да са ни много здрави,послушни и щастливи днешните рожденици!
Джулиана и Дидка,  bouquet!

Блу, и аз заключих,че Ния ще е спортен журналист. А е достатъчно-да чете много и да спортува много.

При нас-нищо интересно. И аз се чудя-какъв тоалет да спретвам на София за празника-за жега или дъжд, нищо,че ще сме все в домашна обстановка.
 От няколко дни се изнесох от детската стая,а Пепи се върна в леглото си. И сега по няколко пъти на нощ се мъкна до стаята им,като се буди София-като зомби съм. А Петър никакви децибели не го събуждат,спи като пън.

Марулка, още снощи ти открих тортата и се облизвах пред кулинарните ти чудесии,дойде ми апетита и по никое време вечерях втори път Grinning
 Да си ни все така жизнерадостна,много здраве и любов ти пожелавам!ЧРД!

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 23:08 от blanc

# 98
   Здравейте!

Ч.Р.Д. на днешните бонбончета!

marulka_s Честет рожден ден! Бъди много обичана от твоите слънца!
  Тези вкусотии все твое дело ли са?Страхотно изглеждат Peace
  Toni M Честито християнче.   bouquet
    gybka111 Чесито прохождане Simple Smile
   Блу   Ния голям избор е имала newsm78 да се чуди какво да си избере,но спорта е много полезен Laughing
  gybka111 драскай по някой ред Party
   juliana      Готино е с много деца на парти Laughing Бързо да се оправяш,много неприятно е това с крака. Close
     Ох,щях и още да пиша но забравих Embarassedкакво.
  Лека вечер засега и приятни сънища Heart Eyes

# 99
Здравейте милички,
честито на проходилите и на новите християнчета!!!
Честити ни по-стари и по-млади августинки и августинчета!!!
  bouquet

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЯ И НИКОЛЕТА на мама  Aila, НА ИВАЙЛА на мама   vesi77, НА ИВАН на мама Didonski И НА БРАН на мама jovan4eto! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ПАЛВИ,ИГРИВИ И ВСЕ ПАК ДА СЛУШАТ И РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

Днес за пореден път Тони стана в 6,30 и сега едва гледам. Вече си пия кафето пред компютъра и слагам и за следващите ранобудници. Wink

# 101
  • у дома
ЧъРъДъ на порасналите мадами Ваня и Ники  newsm06 nbirthday  ura Tada

ЧъРъДъ и на останалите мушморочета Ивайла, Иван и Бран  newsm38  ura бих се радвала, ако мамите им се разпишат  Peace

Блу Ния е много сладка. Ама и ти като Бубчето си с интересен тоалет като месиш питата. Wink

no comment Blush  Joy  Mr. Green мерси за кафенцето, имам нужда  Hug
gybka111, честити ходещи крачета на Сами  Hug тортата е страхотна   bouquet ако се бях сетила можех една торта да спретна, вместо да се излагам с питката  hahaha marulka_s, излишно е да казвам, че си се справила страхотно за сетен път  Hug ама ти ще видиш, каква конкуренция ще ти бъда, само да си направим ремонт на кухнята  Joy Laughing dusheto, защо така телеграфно  newsm78

исках още да пиша, но трябва да нахраня умното спортистче на мама клик  Joy Mr. Green
лек ден, да ни върви по вода  Hug

# 102
ДОбро утро и от мен. Честит празник на Ваня и Ники Hug Честито и на останалите празнуващи де4ица!

Нета ми е толкова ужасен днес, 4е все едно съм без него Sick.Дано  се оправи, 4е ще изкукам  Crazy

# 103
  • гр.София
 Привет! Цял ден ме изхвърля от Бг-мама. Пише да се обърна към администраторите,а никъде нямам бутон за връзка с тях newsm78. Та,ако изчезна-не е нарочно.

Айла,Честит празник на сладурките и на цялото ви семейство!

Честита Първа годинка и на Ивайла,Бран и Иван!

# 104
Привет! Цял ден ме изхвърля от Бг-мама. Пише да се обърна към администраторите,а никъде нямам бутон за връзка с тях newsm78. Та,ако изчезна-не е нарочно.
И мен ме пращаше при администраторите снощи.А днес зареждаше от 100- ния път ooooh!
Не стига 4е и нета се е..ва, ами ако и форума се скапе в това време- ще полудея съвсем Crazy

Общи условия

Активация на акаунт