Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 149
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • варненка от София
Честит Рожден ден на малките мушмороци днес!  Party Party Party

Нашето парти приключи, вече и Шушето духна свещичката официално, прие поздравления и много подаръци.

Ето снимки от нашия купон. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=102

# 61
 Привет и от мен!

Честир Рожден ден на малките мушмороци днес!Да са много здравички и палави Laughing

vst_80,marulka_s много са ви сладки девойките пу...пу  ох ама и тортите си ги бива ,красотааа Shocked
          Karimдавай снимки от партито Laughing
     Отивам да гладя,че ме чака една голяма камара ooooh!
 Лека вечер  bouquet

# 62
  • гр.София

Бамбуча, Карим, Честит празник на слънцата ви!
 ЧРД на днешните ни рожденици!

Марулка,остава тортата да е твое дело!! Спретнете с елен@ един сладкарски филиал в Сф Praynig
 А Стефани + рокля + торта  -всичко е  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 22:14 от blanc

# 63
  • Sofia
марулка, голяма сладурана е Стефи! Обаче изби рибата с този плакат  newsm10 newsm10 newsm10Казвай бързо къде го направиха

# 64
  • варненка от София
марулка, голяма сладурана е Стефи! Обаче изби рибата с този плакат  newsm10 newsm10 newsm10Казвай бързо къде го направиха

Плакатът го направи наш приятел, който печата всички билбордове с рекламите.

# 65
А Стефани + рокля + торта  -всичко е  Heart Eyes
Нямам какво пове4е да добавя Hug
А този плакат е жесток Peace

# 66
Момичета, вижте на какво попаднах докато ровя из нета ску4аейки Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120550 Това са снимки от общ форумски купон на майки с дечица от мартенската темичка, който са празнували в Двете феи Peace

# 67
Честит рожден ден на marulka_s

Бъди здрава, желана и много засмяна!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ  РОЖДЕН ДЕН  НА СЛАДУРКОВЦИТЕ

Николета   на  vanina82,  Николай  н didka25,  Цветан  на  Viana,  Пресиана на  juliana 

# 68
  • у дома
marulka_s, още едно ЧъРъДъ от мен и Ния newsm51 newsm59   Gift  ura

колкото повече, толкова повече  Mr. Green
ЧъРъДъ и на едногодишните сладурковци днес newsm38 Tada  ura честит празник на техните мами  newsm51

днес РъДъ има и една много близка приятелка, която преди няколко дни ми каза, че е бременна  newsm44  Laughing  Mr. Green
аз отивам да правя питка, дано стане годна за търкаляне   ooooh! по-късно ще пробвам пак да се включа  Peace (ако питката не се получи,  marulka_s ще я държа отговорна Mr. Green )

# 69
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРУЛКА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ, МИЛИЧКА! ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С ВИКИ ЗА ТЕБ И ШУШКА. 

# 70
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ АВГУСТИНЧЕТА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !

# 71
Привет и от нас....
Честит Рожден ден на  Марулка!!!Бъди много,много щастлива!!!
Честит Рожден ден на дечковците,които днес стават на годинка...

Пресиана на  juliana ,Николета   на  vanina82,  Николай  на didka25 и Цветан  на  Viana

БЛу-Честито на приятелката ти.Успех  и с питката

Момичета, вижте на какво попаднах докато ровя из нета ску4аейки Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120550 Това са снимки от общ форумски купон на майки с дечица от мартенската темичка, който са празнували в Двете феи Peace

Готино и весело изглежда...щъкат бебчовци навсякъде...  Peace

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 09:28 от mmilena

# 72
Честит първи рожден ден на днешните сладури в нашия отбор:Николета, Цветан, Пресиана и специално за  синеокия чаровник НИки Heart Eyes
Честит Рожден ден и на Марулка  bouquet

# 73
Честити ви пораснали бебета,ВСТ и Карим!Да са ви много здравички и весели дечицата  bouquet
ЧРД на Пресиана,Николета,Ники и Цветан!Да бъдат засмени и щастливи  днес и занапред  bouquet!
Марулка,ЧРД,уважаема!Бъди винаги толкова лъчезарен,качествен и истински човек за гордост на Шуша,  тати и всички,които те познават добре!
От мен и Снежина,заповядай!

# 74
  • по света
Честит първи рожден ден на Николета,Ники и Цветан!Да са много здрави и щастливи!
Честит рожден ден на Марулка!Много здраве и любов !

Да ви се оплача,вчера паднах от един тротоар Sad,ама така лошо че съм превързана и не мога да ходя,скъсах си ставни връзки.Добре че татито взе една седмица отпуска иначе незнам какво щях да правя,въпреки че виновника е той отчасти,да гледам него а не в краката си.Гипс няма да слагам,но ще куцам сигурно месец  Cry

Общи условия

Активация на акаунт