ПЛЕВЕН през август

• 12 938
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Добрютро, девойки  Grinning
Ще си седим вкъщи като гледам, а на мен към 14.00 ще ми спрат нета, защото пак съм забравила, че идва денят 6-ти от месеца в който режат с голямата ножица. А и няма преди това как да отидем до "Централ" да платя. Така, че само до обяд засега  Crazy Следобяд, за да не ми липсва ще готвя. Имам муза днес.

# 61
Здрасти и от мен! Да ви кажа-побърквам се с това куче на нашите. То е кротко, но Божидар го сцепва от тормоз и не се знае до кога ще му издържат нервите, а и моите. Делят си играчки и храна, лудница е  Crazy

# 62
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Аз съм на работа, но само мисля за Вики. Днес ще спи за първи път в яслата и съм притеснена. Дано всичко да е наред Praynig

# 63
Дикси, казвай какво ще готвиш. Ако е пак торта, моля без снимки, че още сънувам "Мъжката торта"

Атракция, кучетата са търпеливи животни, няма да го изкарате ското от нерви, ама за теб не знам.

И сега какво, ще си седим в къщи и ще тъпеем. Аз обаче мисля да си направя една малка самостоятелна разходка. Ще мръдна и до "МАнията" по идея на Деси.

И в този ред на мисли, дейзи_г пак изчезна? Валенце някаква информация?

# 64
Дикси, казвай какво ще готвиш. Ако е пак торта, моля без снимки, че още сънувам "Мъжката торта"
Нищо особено - пиле с грах и супа. Проза  Rolling Eyes
Няма торти до морето  Mr. Green

# 65
  • София

И в този ред на мисли, дейзи_г пак изчезна? Валенце някаква информация?

Ами добре са,казва,че има много работа,но още днес ще и се скарам по скайпа,че не пише Mr. Green.
Аз чакам Фурор и малката фурорка да дойдат да пием кафе. Laughing

# 66
А моят нет  е толкова ужасен днес, 4е все едно съм без него Sick Дано се подобри, 4е ще отка4а днес Crazy
Мириел. стискаме палци Вики да се представи добре дне, 4е и ти да не се тревожиш толкова за нея Praynig

# 67
  • Разпиляна във въображението
Къде е тази "Мания"?

# 68
Бившия ЦУМ  Grinning

# 69
аз пък излизах днес към центъра....уж на кафе щах да ходя у валенцето,ма сА сетих, че Радост трябва да я ваксинират и хукнах към ДКЦ-то...там едно чаааакане...после супер ни подейства хладния влажен въздух,даже ни и понамокри........

# 70
Валенце, нали бях обещала да кажа на мъжа ти какво ни изплатиха "Булстрад" от ПТП-то. За наше най-голямо учудване цели 1039лв. Аз очаквах половината. Така се покриха почти всички разходи.

# 71
  • София
Валенце, нали бях обещала да кажа на мъжа ти какво ни изплатиха "Булстрад" от ПТП-то. За наше най-голямо учудване цели 1039лв. Аз очаквах половината. Така се покриха почти всички разходи.

PeaceБраво,Дикси!Дано нямате повече нужда все пак да опирате до застраховките.
Времето е гадничко и моите момичета се изнервят като си стоят у дома. ConfusedСамо чакам да се прибере мъжа ми и ще отскочим и ние до Манията. Laughing
Да ви кажа какво ми се случи преди няколко дни.Отиваме в Билла и като взехме детска количка,поглеждам вътре-една мъжка чанта и документи в папка.Предадох ги веднага на охраната.И вчера като ходихме ни познаха от охраната,даже ни се усмихнаха и поздравиха.Много ми стана хубаво. Grinning

# 72
ProstoAz ви загуби дирите Simple Smile

Четох,четох...какво прочетох знам,че се оплетох  Laughing  затова няма да се мъча да влизам в разговора,като компетентна.
Аз цял ден гледам филми и си лакирам ноктите.Нещо голяма мания ме е праснала от месец насам за тия нокти - голяо рисуване,голямо чудо! Жена ставам  Simple Smile  мисля да хвана да изляза малко,че се задуших вече!

Дикси  с тебе си правиме само срещи горещи тук и там Simple Smile да хванем да се уговорим и за точен час някой път  Grinning

# 73
Дикси, това от автокаско ли е ?Знам , че "Булстрад" изплащат добре, но понякога със закъснение.

ProstoAz,лакирай сега, че като се появи чудото няма да имаш това свободно време и това спокойствие Simple Smile

И аз искам на среща в края на срещата. Само да спре този дъжд.

# 74
  • София

И аз искам на среща в края на срещата. Само да спре този дъжд.
А аз искам среща в началото на срещата,че ако дойда в края... Crazy
Много вали,много.Толкова ми е романтично,само дето съм си сама с децата,де.Само една камина ми липсва... Blush

Общи условия

Активация на акаунт