ПЛЕВЕН през август

• 13 859
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Djina, Благодаря, Криси наистина е много кротка пу-пу. Това е една от многото вилички там, малки хотелчета.Определено условията са доста добри, аз не очаквах чак така да е, 15лв на човек  като за Крисуната не сме плащали. Ако искаш,ще ти пратя координатите на собственика.
Хайде да си изкарате хуаво и Здравко и Ивайла да са най-послушните деца в курорта Mr. Green

# 91
Привет , момичета Hug.От4итам се ве4ерно, 4е поради извънредни обстоятелства съм отново на работа за 1 час, та- прекъсвам пърявия отпускарски ден ( да не взема много да си по4ина я Joy).
Тук изведнъж плисна страхотен дъж. Слязох в колата-  дори не ръми, паля и като лисна... #CrazyСега съм като мокра.. newsm57
Ккаот и да е . Сега да ви кажа каква еуфория ме е обзела по никое време. Днес купих 50-ина балона( Дари умира за тях), заех се да ги надувам, и тази ве4ер като я приспахме запо4нахме да аранжираме апартамента. Заки4их по пердетата, по секцията...А най-смешното беше 4е  завързахме на леглото й около 15 малки балон4ета- страшна картинка бяхме с мъжа ми0 надвесли се над леглото , взираме се в тъмного и връзваме ли връваме... hahaha.Оба4е важното е резултата.Представям се( и чувам) възторга на Дари като се събуди утре , цялата обградена в балони Hug( само дано не решат да пукат посред нощ Sick)
Стискайте палци времето да се пооправи утре, 4е съм от серията "тъпа и упорита" и съм й приготвила летен тоалет за празненството Flutter
Ех, какви спомени нахлуват  в главата ми.........Кога измина тази година, изпълнена с радост и тревоги...По това време  преди година бях на преглед в болницата и се тюхкахме с доктора 4е нямам нито контракции, нито разкритие...Е- моята лъвица реши да изненада вси4ки ни и без каквито и да било признаци, няколко 4аса по-късно  се появи на бял свят Hug
Ох, спирам4 се отнесох.... Blush

# 92
velmar, аз също бях адски развълнувана около РД на Божидар. Нормално, първи трепети  Heart Eyes
sissi, мнооого хубави снимки, а и дребната е бонбон.Чак ми се прииска пак бебе  Crazy

# 93
Честит рожден ден на Дария! Много здраве, късмет, безгрижно детство и усмивки! velmar, весел празник!

# 94
  • Плевен
Честит рожден на Дария!
Много усмивки и щастливо детство Hug newsm59 nbirthday newsm38

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИЯ! ДА Е ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА ВСИчКИ, КОИТО Я ОБИчАТ!

newsm59 newsm38 newsm67  bigdance2 newsm18  Party Time Tada

А на мен ми е толкова сънливо... Ако легна да спя, ше откарам до утре. Но кой да ме остави.

# 96
ЯЯЯЯЯЯЯ, ИМАМЕ СИ РОЖДЕНЯЯЯЯЯЯК......ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА-ГОЛЯМА ДАРИЯ    bouquet  bouquet

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИЯ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, velmar!  bouquet

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 10:03 от Merian

# 98
Добро утро момичета! Будна съм от ранни зори.Не мога да спя от вълнението, което ме е обзело, и което искам да споделя с вас. ПО този повод ви 4ерпя за здравето на моята прекрасна Дария Hug
Благодаря за ранобудните пожелания  bouquet Ще се опитам да се квлю4а по-късно пак.Сега нямам мнгоо време, защото Дари ти4а и вилнее, а аз след нея... CrazyНо...съм й обещала днес да не й се сърдя  и да й угаждам Heart Eyes
Само ще споделя реакцията й сутринта като се събуди цялата отрупана с балони....такъв луд екстаз я обзе.... Hug.А после и в другите стаи видя, и те оки4ени с балони.....С две д уми- усилията от снощното твор4ество по нощите си заслужаваше Peace- смао заради тази щастлива усмивка , изписана на лицето й !

# 99

Честит Рожден Ден на малката Дария!
Едно щастливо детство изпълнено с много смях и забавни игри!

# 100
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден на Дария! Да расте здрава и усмихната!(
Щастливо детство
[/size][/color]

# 101

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАРИ
БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО щАСТЛИВА

# 102
Честито и от мен на малката рожденичка!!!

# 103
МОмичета, благодаря ви за пожеланията Hug
РОжденни4ката сега спи, за да събере сили за празненството следобед Wink
Сетих се  нещо - аз нали утре пътувам за Плевен, а там нямам нет.С Дари едва ли ще стигна до някой клуб, та- ако някоя  от вас има желание, може да ми прати тел. за да се свържем все пак  Grinning

# 104
  • София
Честит празник,Дари!

Общи условия

Активация на акаунт