Гретхен, за първи път чувам, че там ще има родилно.Ще поразпитам

Повечето модели са летни сандалки,също има доста съвсем бебешки обувчици,ама съвсем малки.Чак ми се прииска още едно бебе като ги гледах
Завърнахме се снощи от Гърция. Добре изкарахме, хотелът беше много хубав. Морето и плажа са пълни с камънаци и хората си купуват едни обувки тип цвички да не се набодат. Плажът пълен с камъни,това беше гадно и много тесен и хората един върху друг. Поседяхме за това на басейна ние. Ама и храната беше много гадна в хотела. Като се изключат тези няколко работи беше супер. Разходихме се до съседния полуостров Ситония. До Атон искаха 100 евро за екскурзия ,при която стигаш до него и го гледаш от морето,защото не е позволено слизането. Решихме,че няма смисъл. Видяхме и Солун. Той е толкова голям,че една микрочаст обхванахме,но мисля,че най-важната- Бялата кула и Ротондата. На връщане посетихме и Рупите. Абе голяма екскурзия. Снимки по-късно ще покажа.
Валенце 
Ще взимам процент за организация.Ми аз тая седмица не мога,евнтуално другата.Ангел ще имат някакъв банкет тези дни,а в петък заминаваме за Брусарци на събор.Но другата седмица вече ще си имаме татко отпускар.Така че ще мога.Сложна работа при нас.Не знам при вас как е,обаче моя мъж с тая кола просто ме е побъркал.Имам чувството,че само чака да дойде отпуската и да се развихри
Както и да е,отплеснах се-за срещата да поговорим.Дайте да предложим ден и място,пък ако не съм отишла във Враца да боядисваме колата ще дойда и аз