Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 830
  • 285
  •   2
Отговори
# 135
Я, поспаланковците се издадоха!  Mr. Green Още ще го помисля това спане... Днес напр. понеже не излизахме в 11 ч. й се приспа ужасно, но докато обядва и се разсъни, и сега ги сложих двамата... Rolling Eyes

Смини, на снимките от ССК изглеждаш още по-отслабнала! Ако наистина е така - недей повече, според мен, де!
Wink

Ванчето в отпуска ли е? newsm78
А Данчето?

# 136
Цвети, и на мен са ми минавали такива идеи, да не му давам през нощта, но просто нямам сили  Rolling Eyes спи ми се адски много  Sad вечер винаги го слагам да спи в леглото си, ако се размрънка преди да сме легнали, вземам го, давам цица и заспива на 2рата минута, после го връщам в леглото му, но ако стане това вече, след като съм заспала директно го слагам при нас  ooooh! и так аоткарва до сутринта
Енви, да, още слабея, но това е от бягането след Алекс, даже в яденето вече не се огарничавам, чак ме е срам да кажа колко сладко ям  Laughing имам предвид шоколад и шоколадови изделия  Crazy Но месеци преди да забременея с Али бях 47 кг на 170 см и винаги съм била толкова, та си мисля, че организмът ми гони пак старите килограми, на които е свикнал, а и аз се чувствам по-добре така  Laughing

# 137
Смини, завидяяях ти!!! Blush
И кърменето е от огромно значение, според мен.
Току що си преглеждах едни записки, та докато съм кърмила, свалях абсолютно безпроблемно и без почти никакви ограничения. Просто фантастично! А сега, въпреки многото тичане след децата, съм забила едни кила и +/- 300 гр. Ама не се и ограничавам твърде... Дали да не релактирам...
Crazy

МТанче, как сте? Hug

Ени, още ли набираш смелост? newsm78

# 138
  • София
Хелоу.
Соня от вчера е с температура 38,5. Сега сутринта не е вдигала, но през нощта беше ужасно. Ходихме на лекар- няма никакви признаци за болест. Може би е от зъби.

Иначе нощем си спи в нейното легло. Като се събуди давам биба, посядам малко до нея и пак заспива. През жегите и като е яла нещо по-солено се буди за вода и до 20 мин. заспива.Аз също бях категорична още от малка да не се учи да спи при нас. Разбира се, когато  е болна и мн. кисела я взимам, но гледам да не прекалявам.

Смини, не сме имали такива афти, не знам как се лекуват. Дано бързо минават. Hug

Аз докато кърмех пълнеех. Ядях много сладко и не можех да се спра. Може би ако бях продължила да кърмя още след 6 м. щях да почна да смъквам.Като си гледам снимките от миналото лято съм като биче - с едни дебеееели ръце. аз и сега не съм слаба, но съм -9 кг. от тогава. Embarassed

Мъм, стискаме палци, че малко остана. Heart Eyes

# 139
  • София
Забравих да питам: бихте ли ваксината за дески паралич?
Другата седмица трябва да я слагаме,  а нещо не мога да разбера дали е задължителна?????

# 140
Сминси-Браво на Варнаааа  bouquetИ специално на вашия тати!Много готино това с каката и дететоSimple Smile.
Дактарин е и за млечница.Аз нали скоро давах...Давах по няма и половин чаена лъжичка.След хранене и не му давах да суче 15тина минути.
Нашето нощно сучене си е доста посукване.Така преглъща зверски,че се чудя от де иде туй мляко newsm78
Аз съм 46кг на 171.Водя класацията по сухарливост hahahaДа не си помислите,че се хваля.Плаче ми се Rolling EyesТо е грозно вече.Преди да родя се въртях около 48-50,но някакси след раждането ханша ми се събра и сега е плачевно.Който ме види все еддно и също повтаря.И все питат за диета?!
Енви,Татянски....Ще пробвам да махна това нощно да му се невиди.Само да му излязат нацяло кътниците.Ами има едни постелки тип памперс.По 35ст са.Вършат работа.снощи сефте опикахме една.Ама то снощи пишка на всеки час и половина #Cussing outНе се притеснявам за лактацията.Искам да минаваме на сутрен,обед и вечер.То ние сучем като новородени hahaha
Енви-манджата става бързо.Просто докато се варят макароните ,си правиш пастичката.Абе цялата занимавка да е 45-50 мин. с печенето Naughty

П.П. Мецанка  защо не пише вече при нас???Липсва ми!

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 14:21 от ~Цвети~

# 141
Mum, стискаме ти палци! Че защо да не е лъвче като "кака си" Аги?! Mr. Green

# 142
  • София
Цвети, ние току що хапнахме, много вкусно, мерси за рецептата!

Енви, Реа спи само веднъж, понякога и по 30 мин. Как и стигат? Цял ден не спира да се движи.

Ние имахме много неспокойна нощ. Събуждаше се с жесток рев и не искаше нищо освен прегръдката на мама. Сутринта едвам се събуди 11:10. Сега искам да я сложа да спи, че имам работа, ама като я гледам как се е раздивяла.....

# 143
Да се разпишем и ние Simple Smile Чета ви редовно, но рядко пиша.
Явно нашите Априлчета са в някоя поредна криза на растежа. Цвети и Мишо преди 2 месеца си казваше за пишкането- хваща се за гащите и казва "па", от някъде от 2-3 седмици не казва и често почва да пишка в гаштите без да даде някакъв знак  Sad Даже днес се наака в гащите- нещо, което не се е случвало от 3 месеца насам.
Иначе със зъбите сме доста напред сега ни растът 2-рата двойка кучешки и с тях стават 16  Rolling Eyes
Спи по веднъж на ден- към 13 h заспива- понякога откарва 2 часа, но по-често спи по 1,5 и скоква Simple Smile За приспиването на обяд нямам проблеми- обядва, на гърне и след това го слагам в кошарата и излизам от стаята. Вечерното приспиване напоследък е проблемно- носим го малко и после в кошарата и там иска и да го потупвам по дупето и да му пея, а може и заради зъбките да е по-неспокоен вечер  Thinking
Яслата- плановите ми са за септември да тръгне. Приет е в кварталната ясла, в края на месеца ще подготвяме изследванията. Дано всичко е наред и да нямаме проблеми до тогава, че трябва да се връщам на работа също от септември.

# 144
МТАня-Тези нашите синковци явно са се наговорили.... newsm78
Рамама-ДА ви е сладко(то мина де..)

Ние спи по 1 път на ден .Така сме малко след като стана на годинка.Понякога спи 3-4 часа,но понякога час(това е когато нещо или някой го събуди)

# 145
Отивам, да си правя, та слагам и за вас :

# 146
  • София
При Вальо нещата днес са значително по-добре.  Simple Smile Ходихме на лекар сутринта, каза че са пъпчици от претопляне, които благодарение на обилното ми мазане с крем за подсичане са се възпалили и разнесли. Днес сме по голо, синьо дупе, з-то ни изписаха едно лилавеещо мазило и е голяма цветна веселба, цялата къща е в сини отпечатъци от дупара  Mr. Green
Между другото, малчо днес цели 2 пъти ходи да се изпикае на паркета.  Дано да не е случайно, а да почва да зацепва какво се случва, защото доскоро нещата бяха трагични, вършеше работата навсякъде  Crazy

Енви, и Вальо е от поспаливите. Беше си махнал сутрешния сън за около 2-3 седмици, след това почнахме много да пътуваме и явно многото нови впечатления го уморяват доста, та пак спи по 2 пъти, мнооого рядко пропуска и тогава едвам дочаква обеда и се трупясва.
Като споменах пътуване... Sad , ходенето ни до Родопите с малкия беше пълен кошмар, заради ужасния дъжд. Жалко, че от първото палаткуване на Валката ще ни останат такива лоши спомени  Cry а и гадното подсичане за капак...  Rolling Eyes

И Вальо се буди нощно време за вода или биба; много съм доволна, че от известно време си се обслужва сам, аз само трябва да се сетя да му ги заредя в леглото  Mr. Green Доста често го взимаме сутрин при нас в леглото, за да можем да си доспим, което съзнавам, че е ужасна грешка, но ...  ooooh!

Ооо, Енви, сипвай! Зверски ми се допи!

# 147
envia мерси за кафенцето newsm68
 Цвети моя спря да казва за пишкането откакто се наложи да го гледа баба му за няколко дни- виждах го само сутрин, приготвях му закуска и с мъжът ми отивахме на обекта /така казваме на новия апартамент- шпакловаме, шкурим, сега и ще мажем/. Когато го е гледала баба му е казвал, а като останахме сами изведнъж спря да казва  Cry Мъжът ми вика, че така си отмъщава за това, че съм го оставила с баба си да се гледат newsm78.

# 148
Рени, аз ще слагам директно пентаксим, а за тая цел трябва да е минал 18 месеца (1 год. след последното ДТК).

# 149
юл4е, преди това Пентаксим ли слагахте, защото ние не сме, а се замислям сега да е такава ваксината, а и дали ще може де  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт