Смини, на снимките от ССК изглеждаш още по-отслабнала! Ако наистина е така - недей повече, според мен, де!

Ванчето в отпуска ли е?

А Данчето?

вечер винаги го слагам да спи в леглото си, ако се размрънка преди да сме легнали, вземам го, давам цица и заспива на 2рата минута, после го връщам в леглото му, но ако стане това вече, след като съм заспала директно го слагам при нас
и так аоткарва до сутринта
Но месеци преди да забременея с Али бях 47 кг на 170 см и винаги съм била толкова, та си мисля, че организмът ми гони пак старите килограми, на които е свикнал, а и аз се чувствам по-добре така 

И специално на вашия тати!Много готино това с каката и детето
.
Да не си помислите,че се хваля.Плаче ми се
Не се притеснявам за лактацията.Искам да минаваме на сутрен,обед и вечер.То ние сучем като новородени 

Чета ви редовно, но рядко пиша.
Даже днес се наака в гащите- нещо, което не се е случвало от 3 месеца насам.
За приспиването на обяд нямам проблеми- обядва, на гърне и след това го слагам в кошарата и излизам от стаята. Вечерното приспиване напоследък е проблемно- носим го малко и после в кошарата и там иска и да го потупвам по дупето и да му пея, а може и заради зъбките да е по-неспокоен вечер 
Ходихме на лекар сутринта, каза че са пъпчици от претопляне, които благодарение на обилното ми мазане с крем за подсичане са се възпалили и разнесли. Днес сме по голо, синьо дупе, з-то ни изписаха едно лилавеещо мазило и е голяма цветна веселба, цялата къща е в сини отпечатъци от дупара 
, ходенето ни до Родопите с малкия беше пълен кошмар, заради ужасния дъжд. Жалко, че от първото палаткуване на Валката ще ни останат такива лоши спомени
а и гадното подсичане за капак... 

Мъжът ми вика, че така си отмъщава за това, че съм го оставила с баба си да се гледат
.