И моя юнак не спи, поне не почнал да пее още. Събужда се и реве за мляко, ама няма

И моя юнак не спи, поне не почнал да пее още. Събужда се и реве за мляко, ама няма
Гушнах го с надеждата да заспи, но той пак започна терора - ритне, тишина, мръдне, тишина...завърти се, тишина...и така не мога да заспя, защото като кротува аз чакам да е поредното шаване. Накрая така ми писна, че подивях и с ужасен тон му казах да заспива моментално, сложих го в кошарата, завих до с дебело плюшено одеяло и той...след няколко минути мръдна, ама аз едно "шшш, не мърдайййй!" и той заспа.
А от сутринта 2 пъти к-ака ужасно, това са зъби, сигурна съм! ИМа разхлабване на коремчето, а нямам памперси, да стиска докато излезнем, за да му купя

(ама израз)
Огромни като казвам - разбирайте колкото нокътя на кутрето ми 

, имаш нашата априлска подкрепа! Всичко ще е наред, бъди убедена! 
Това е изключително постижение. А постилаш ли нещо, когато спи, да не мокри матрак и пр.?
Много вкусно звучи, но ми се вижда трудоемко - варене, пържене, печене. Обаче ще я пробвам непременно. 

Аман ве4е.
Та аz на твое място, Щом съм тръгнала на война, бих обявила война на всякакви ноЩни екстри
Споко, няма да остане жаден. Милена ниЩи4ко не пие преz ноЩта. Като видя, 4е ниЩо не полу4ава ве4е преz ноЩта, спря да се буди 

Препоръчани теми