Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 800
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Аз точно бях решила да я оставям без памперс у нас, за да започва да свиква без него и то взе, че стана студено. В нас е особено студено... За акането започнала е да посочва гърнето на баба си, когато й се доходи. Иначе сутрин след закуска и след обяда почти винаги е свършила работата в гърнето.

Питах ви за спането, защото ми стана интересно. Докато я гледах аз по цял ден, през нощта никога не е искала да спи при нас. Но от две седмици от суртин до вечер е  при баба си. Като си дойде вечерта се започва едно пищене от радост едни целувки, все едно не сме се виждали 1 година Laughing Залепва се за мен и докато легне да спи сме като дупе и гащи. През нощта е същото - ляга между нас и се завира в мен, залепва се направо. Та се чудех, може пък от раздялата през деня, когато не сме заедно да си го изживява по някакъв нейн си начин и затова през нощта така да ме търси постоянно.

Та спряхме, да я хвалим по този начин, за да не асоциира каките с ку-ку. hahaha

Joy
Красе, идиоти колкото искаш. Мен така миналото лято след един порой, един глупак нарочно ме изпръска, защото исках да пресека на една пешеходна пътека. А бях и с количката...двете с Яна в кал до ушите...ужасно беше Close

Татянче, страхотна процедура за заспиване е измислила Миленка Laughing

# 106
Нуни, може и от раздялата да е. Въпреки това, трябва да си категорична, иначе ще й стане навик. Според мен, де, пък ще се видя и аз каква ще съм, когато тръгна на работа. Rolling Eyes

Ново питане:
Има ли деца, които още спят по два пъти през деня? newsm78
Велина напоследък се научи, да се излежава до към 8,30 - 9 часа, след което спи само следобяд, но пък брат й не ходи на градина, т.е. сутрешното стресово събуждане на фамилията го няма, обаче скоро не й предстои ясла, та защо да я лишавам от предиобедния сън... Та чудя й се още за съня...
Thinking

# 107
  • Boston, MA
Благодаря на всички за мненията и препоръките! Не е зор да са толкова диетични храните, ако не се намират лесно, ще яде каквото се намира. Аз може би ще му взема една кутия бисквити да си има от любимите за всеки случай.

Днес опитахме за първи път каша Серелак (на Нестле), не се продава масово тук, открих я в един арабски магазин, тя съвсем бебешка, но сладичка, и предвид ужаса от растенето на кучешките зъби (не ще да дъвче  Rolling Eyes) дойде добре. Зъби ли са, възраст ли е, все някога нещо... Още му е запушен носа, не може да диша добре, снощи се буди 1000 пъти... Tired

Нуни, и аз мисля, че Дани развива някаква специална лиготия към мен, но като не го виждам по цял ден, не мога да не му угаждам вечер.

Много е сладък Кало! Деси, изглежда супер сте си изкарали!

# 108
Бубка-Има едни бисквити Расио.Те за зърнени,без захар и сол.Има оризови,царевични и микс.

Ние вече 3 седмици не казваме "чиш".МАхнала съм памперса вече 3 месеца като първите 2 си казваше доста редовно.Сега като го питам къде правиш "чиШ" ,казва "куку".И вече има проблясъци за "мамо куку".Как ви звучи?Май по-скоро "мама е куку",ама тя наистина вече Е!
И ние често пишкаме в тоалетната.

Енви-после ще ти кажа как се прави пастицио.

Христо спи при нас от 20тия си ден newsm78>Най-лошото е ,че се очертава да го отуча,когато му направя стая.Това обче ще е след минимум година и половина #Cussing out

# 109
И вкъщи е на вили и могили  Tired... Юлче, представи си какво става като са две!  Wink

По разхвърляно от това няма как да стане, вервай ми. Противопехотните мини ряпа да папкат.

# 110
И вкъщи е на вили и могили  Tired... Юлче, представи си какво става като са две!  Wink

По разхвърляно от това няма как да стане, вервай ми. Противопехотните мини ряпа да папкат.

4акай да видиШ като по4нат да играят с Лего  Crazy

# 111
  • София
Мацки, помагайте!
Дупето на Вальо се подсече от дългото седене в колата събота и нед, появиха му се пъпчици, като от претопляне. Вчера бяха малко, но днес се увеличиха страшно много, а сега като махнах памперса беше нещо ужасно, плъзнали са навсякъде само за 1 час и изглеждат като разцъфнали. Мажа с крем за дупе на Бюбхен и пак се увеличават.  ooooh!
Най-кофтито е, че не съм в София и не мога да отида при лекарката ми. Утре ще търся тук някакъв доктор, но дотогава какво да правя, че да не се разпростират повече? Моля ви, който има опит с тези гадости, да казва!  Praynig

# 112
  • Boston, MA
Ренка, пробвай да му изплакнеш дупето с разтвор от лайка или смрадлика. Ако нямаш, може и с разтвор на сода да опиташ. Дано му мине!

# 113
Ренка, нямам опит чак с такова подсичане. Знам, че е добре, да стои без памперс и сух. Може, да има връзка със зъби. Дано бързо се оправи Вальо! Praynig

Цвети, ще чакам!  Wink А Ицко изцяло ли е без памперс, т.е. и когато сте навън и спи!?

# 114
Ренка, това с пъпките е по скоро гъбна инфекция, слу4ва се, лесно става  Sad  Трябва спец. крем от аптеката zа таzи цел.

# 115
  • София
Леле, хора, положението стана трагично!  Cry Вече няма неопъпчено място по гъзугата и пъпките разцъфтяха като майски рози  #Crazy Сигурно има връзка със зъбите, щото цял ден ръфа всичко наред и точи лиги на кило, но явно и аз съм помогнала с якото мазане с крема за подсичане, не било добра идея при пъпки.  Cry
Пратих брат ми за смрадлика и се оказа, че в целия Ботевград няма откъде да се купи по това време.  Shocked Дано да намерим някъде от приятели...

# 116
  • Русе
Ренка, ужас! ooooh! Дано намери смрадлика, ако не, поне лайка трябва да може да се намери. На Диляна подсеченото се оправи с Baby Tan (в денонощна аптека трябва да има), а Бюбхен, Бочко и Певизон не помогнаха. Остави го по голо дупе ако може.

Татянка, от Билла съм купувала "Млечко", ама и по другите хипермаркети съм виждала...само дето Диляна не го хареса  Rolling Eyes

# 117
Ренка, точно сега на една приятелка детето е по същия начин. Получило е гъбички от антибиотика, който пи. Изписали са му противогъбично, което съдържа Клотримазол. Веднага го е успокоило, има го в аптеките. А, не можеш ли да звъннеш по телефона на докторката?
Нуни, при нас също наши познати казват, че това със спането на спалнята е заради липсата на баща му, защото преди това не го правеше, а откакто замина е това лигавене.
Днес бяхме на консултация, Стенли вече тежи 12 кг и е висок 84 см. Биха ни и ваксината и сме на консултация чак на годна и 6 месеца  Grinning Като го сложих в кантара и за да не се разплаче както винаги му казвам, че го слагам на люлка и той толкова се зарадва и започна да се люля напред-назад и доктора едва успя да го премери и нашия си пее "Лю-люуууу"  Joy

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 22:12 от Nadeto

# 118
  • Варна
Добро утро, момичета!
Ренка, ние мажем с едно кремче за подсичане, но го приготвят в аптеката на свеки. Затова не знам какво е. Много е ефикасно, ама пише само "Крем за подсичане". Дано се оправи по-бързо Валката.
Нуни, Ники се прехвърли при нас след 6тия месец. След-като свалихме долу кошарата, не му хареса и  така. Сега спи в кошарата, после след първото събуждане при нас. Идеи нямам.
Трета серия мина по-спокойно, ама взе да пийва повечко вода. Сега пък да не почне да се налива с вода newsm78 По тоз въпрос давате ли им водичка през нощта? Прибрах вече всички бутилки с биберон, пие от една с един по-широк накрайник. След няколко дни и той ще изчезне и остава само чашата за пиене. Много съм лоша май, а?

# 119
Малката пак стана в 3 и до 6 се въртя, пя, мърмори, направо не знам какво да правиме с това будене newsm78

Общи условия

Активация на акаунт