Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 797
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Привет,

и при нас се раzвали времето, хладни4ко е и вали. Най лоШото оба4е е, 4е не съм добре  Sad Главата ме боли, гърлото и то, свят ми се вие и имам Т  Sad .....и е едва вторник, до петък трябва да стискам zъби някак си  Confused

Милена не спи при нас, и много рядко се буди преz ноЩта  Grinning  Само дето zаспива много трудно, един 4ас отива  ooooh!  Но беzплатен обяд няма, Щом след това си спи непробудно, съм готова да 4акам един 4ас докато zаспи  Wink

# 91
Дея, на прима виста ми хрумва, че най-вероятно под папа има предвид нещо друго  Laughing И да, при нас всичко също е с краката нагоре, разхвърля още докато подреждам, спасение няма. Но аз не си го взимам на сърце, само внимавам къде стъпвам. Иначе трябва от сутрин до вечер да съм заета с прибиране на играчки, просто няма как да стане. Подреждаме основно един път седмично при чистенето, иначе само трупам на купчини нещата вечер.

Татянче, а как я приспиваш?

# 92
  • София
Деси, страхотни снимки!

Аги, честито бебче, да е много щастливо, здраво и обичано!

Дея, ние излизаме всеки ден. 2 пъти по няколко минути да изведем кучето и следобяд разглеждаме някой мол или Практикер, Комо, все големи магазини, където отбиваме 1-2 часа. Тя много се забавлява, има хора, шарено е и се изморява от емоции.

Нуни, Реа от както стана на 6 месеца все при нас си спи. Мъжа ми и направи легло с височината на нашето, без прегдади и плътно залепено до моята страна, а тя пак прескача, за да е между нас.

# 93
Татянче, а как я приспиваш?
След като я приготвям zа сън, 4етем една книжка. Последва каzване на лека ноЩ на вси4ки плюШени игра4ки  Laughing  и на мама и я слагам в леглото. Стоя до нея. Трябва да съм блиzо до креват4ето, ако се облегна на zад, пла4е  Sad  В на4алото се иzправя няколко пъти, мъ4и се да си събли4а спалния 4увал, после се върти сто 4аса докато намира удобна поzиция zа сън  ooooh! 

Пробвахме да я сложим по късно, примерно сега я слагаме към 8, тя zапсива към 9, та сложихме я в 20.30 с ресултат, 4е zаспа в 10  ooooh!  Просто й трябва време да обработва емоциите и впе4атлениета от деня. Само сега в неделя беШе наистина труп и zаспа докато татко й 4етеШе прикаzката  Laughing  Но тогава бяхме цял ден на вън, жега беШе и на обяд спа само 40 мин вместо 2 4аса  Crazy

Да попитам zа АМ в БГ. Продава ли се готово АМ, в бутилки илаи тетрапак, но да е беz вкус на ванилия или банан или каквото и да било?  Thinking

# 94
Дея, ти ли си на аватара  Thinking
В нас също е панаир от сутрин до вечер, все оправям и все е разхвърляно, не мога да смогна  ooooh!
Момичета, може да успея да замина септември при мъжа ми  Heart Eyes за две седмици, но още не е сигурно.
Деси, снимките са много готини  Hug Най-ми харесва тази дето Кало е в басейна на пажа с бирата  hahaha

# 95
  • Русе
Деси, големи сте сладури - страхотни снимки!

Чаена, ако не са зъби, да знаеш, че започват "ужасните 2"! Twisted Evil Честито бебче на приятеля ти!

Бубка, Диди пие Нутрилон 3 - разтваря се без проблем в хладка вода, но на вкус/мирис си е гадно като стандартно АМ. Ако Данича е на обикновено прясно мляко, едва ли ще хареса нещо подобно. Може да пробваш "Млечко" на My Day(в кутии или пластмасови шишета, готово за консумация и с трайност 2-3 дни), което е за деца м/у 1-3год. и има вкус на разтворено обикновено сухо мляко.
За памперсите, ползвам си Pampers, но съм много доволна и от едни "Бижу"(нямам в момента опаковка да видя как се пише на френски), сега открих, че имат и гащички 12-25кг, които са също много удобни ако ползвате гърне, и цената им е на половина на гащите на Памперс или Либеро.
За кърпичките - Baby Crema.

Диляна спи на спалнята само когато я мъчат зъби. Никога преди не се е будила нощем, но откак почнаха жегите става по 1-2 пъти да пие вода (сега продължава по навик май  Confused), после си намира бибата и се гътва пак да спи. Когато не иска да заспива, съм я дресирала да изпълнява команда "лягай да спиш" Naughty и след няколко полягвания се отказва да става повече и обидено заспива. Mr. Green

# 96
  • Русе
Татянка, докато пишех на Бубка, май съм отговорила на въпроса ти за АМ  Wink

И вкъщи е на вили и могили  Tired... Юлче, представи си какво става като са две!  Wink

# 97
Децата без памперси - изпишквате ли ги направо в тоалетната или по паркове и градинки? newsm78
Наде, сякаш ти казваше нещо!?
Вчера на Вили й стана интересно, как батко й пикае в тоалетната, и после и тя пусна няколко капки там, та затова се чудя. Пепи не съм го изпишквала - в оная смешна поза - детето на ръце, възрастният полуодупен, т.к. мислех, че е неприемливо за момче, но това пък доведе до стискането му, докато се прибере у дома за ку-куто, докато се научи, да пикае прав около 3-та година... Обаче сега сякаш с момата съм по-навита, макар да е едричка и ръцете ми да откапват, докато стане работата...
Ей такива мисли си мисля...

Crazy

# 98
Енви, Стенли така се научи да пишка. В гърнето не иска, направо в тоалетната. Иска да пуска водата и ако пика, само тогава му давам да я пусне и той се напъва и пуска по няколко капки, дори да не му се пика и така постепенно на равни интервали го изпишквам там или навън, но той не си казва, аз трябвада се сетя. Аз точнотака го изпишквам, в смешната поза, но той прав не иска, веднага тича на някъде.
Татянка, аз такива млека съм виждала на Аптамил, но само на реклама, в магазин не съм виждала, но не съм и гледала де  Thinking

# 99
Иленка, то4но   bouquet  мерси много, то4но това май Ще се окаже подходяЩо  Grinning  Ще кажа на татко ми. В кои супермаркети го има?

# 100
Наде, благодаря! Велина също още не казва за "чиш", но т.к. вече започнахме махането - връщане назад няма, да има Naughty, а ето преди малко се връщаме от разходка и памперсът й е абсолютно сух, т.е. бих могла и да я изпишквам навън, да не се стиска.
А Пепи в тази поза въобще не искаше - започваше, да пищи, докато Вили май няма нищо против.
М/у другото Вили понякога казва "кака" за това, че иска на ку-ку, което дойде от там, че след всяко изпишкване много я хвалим, че е вече кака и не пишка в гащите. Та спряхме, да я хвалим по този начин, за да не асоциира каките с ку-ку. hahaha

# 101
        Ако сте приспали децата и имате свободно време, заповядайте:

Аги, Честито Бебче на приятеля!!! Живо и здраво да е, а ти като добра приятелка, помагай с каквото можеш! Simple Smile

Нуни, Йоан вече няколко пъти ми прави номера да се събужда посред нощ и да се качва при нас на спалнята, ставам, връщам го пак в леглото и уж се кротва, но след няколко минути пак пристига и си ляга между нас, но много се върти, ляга върху баща си, той се нерви, вика, и накрая се премества на неговото легло. И аз не мога да се наспивам покрай тези му изпълнения, но пък ми е много сладък като каже Мамо, Мамо и започне да се гушка.  Laughing

Татянка, от къде това търпение? Направо ти завиждам! Аз не мога да стоя 1 час и да приспивам.Нашият ритуал преди сън е измиване, обличане на пижамите, казване лека нощ на тати и баба /и това, защото искат само аз да ги слагам да спят, никой друг/, качване по леглата, загъване, целувки за лека нощ, изгасям лампата и излизам...след 5-10 минути като отида на проверка и двамата спят блажено и дълбоко и са много, много сладки.

Бубка, Татянка, тук при нас не се продава, но в София, Варна и други големи градове може и да има. И аз като Иленка вземам "Млечко", когато баба не ми донесе прясно мляко.

Дея, представи си у дома какво е с две момчета?!? Особено пък сега, когато вали и сме почти цял ден у дома, но спря чак толкова да ми пука... да се наиграят децата, пък като заспят ще се чисти и подрежда.Вече се убеждавам, че игрите на момчетата са много по-буйни от тези на момичетата. Само бягат, гърмят се с пистолети, карат колички, правят се на индианци, спайдърмен...скачат от леглата, катерят се... Йо е като залепен за батко си, все след него тича и му подражава.

Енви, и Йо гледа от батко си, но при нас лошото е, че той иска да пикае прав, а още му е висока тоалетна и го вдигам, в гърне не иска. Тоалетната ни има детска седалка и двамата там акат, като Йо го държа.  

Наде, стискам палци да стане!!!

# 102
Леси, с удоволствие се присъединявам към почерпката и почивката, докато не станал малкия  Mr. Green

# 103
  • Варна
Не мога да сваря да ви изчета, личи си  че вали Simple Smile
При нас снощи беше втора серия от драмата "Отбиване от кисело мляко".  Смея да твърдя, че мина по-леко. Стягам се за трета серия.
Сега тъпче солети на пода и няма намерение да спи.
Да ви се оплача, един малоумник ме наплю от колата си. Отне ми предимство аз му махнах с ръка " К'во правиш?!!" и той се изплю на стъклото ми като се разминахме. Баси, още съм потрес #Crazy
Много съм уморена, а не иска да спи...до скоро Rolling Eyes

# 104
Ето ни и нас, прибрахме се от море и беше супер. Нашто диване само в морето искаше да седи и нито басейн, нито играчките му бяха интересни, става и тръгва към морето  #Crazy, а как не му пареше на краката незнам

Общи условия

Активация на акаунт