Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 790
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, искам да ви попитам нещо. Има ли деца, които да спят при вас?
Яна си заспива с кревата. Но към 2-3 започва да реве и да иска при нас. Взимам я и се започва едно ритане, едно чудо ooooh! Като заспи я връщам в леглото й, но тя се буди и пак рев.
Много ни мъчи мен и баща си. Споделете опит , моля ви.

Извинявам се, че не мога да си кажа мнението по темите и въпросите, които обсъждате.

Аги, живо и здраво да е бебето!

# 76
Нуни, Тони също се буди, често се случва, не издържам и го слагам м/у нас с надежда да заспи, но уви - мята се, затишие, върти се, затишие, после става, тъпче ни, затишие, ляга и уж да спи и пак се почва. Тази нощ полудях - давах вода, карах се, целувах, чешках по гърба...нищо, накрая сам заспа, докато отида до тоалетната и той хърка! Върнах го в кревата, ако реши да се буди пъхам биба, завивам, погалвам го по главата и заспива.

Аз също имам проблем - Тони вместо да ме цуне по муцуната, обикновено с крясък и хилеж ми прасва по една плесница. Ама много боли бе, не се издържа! И замахва с две ръце и радост , блъсва ми я очилата, я ми удря носа /не питайте обицата как е неприятно да ми удари/, при което много му се сърдя и казвам "не така", уж с твърд тон, а той се кикоти и продължава.

Глези се определено, тази вечер виеше от истерия и ходеше като луд, но може ли това да са кътниците му? newsm78 Ами ако е възпитанието? Накрая гушкам - той се дразни, пускам го, той иска да го гушна, слагам го да седне в мен, той се върти и пищи, пускам го - отново истерия...изхвърлих го като кръсно мачЕ в коридора и затворих вратата на кухнята, да вие на баща си. Малеее, къв рев беше, не се чуваше телевизора! #Crazy А баща му от леглото  му казваше да отиде при него, да не вика, успокояваше го от километър....е, не издържахме де, той тамън отпусна края и аз го хванах да го къпя. Иначе детето се съблича само Joy. Вдига ръце да му махам блузата и си сваля чорапите с малко помощ, а за събуването на панталона си знае да си вдига последователно краката. Peace Но пък ака в памперс  Embarassed

# 77
Чаена, честито приятелско бебе!  bouquet

Нунка, не мога да съм от полза, Пресил никога не е спал при нас, колкото пъти съм опитвала реве и не го свърта.

# 78
Аги, да е живо и здраво бебчето!
Нуни, при мен го има този проблем.  Стилян през деня може да си спи и заспи сам в леглото си, но вечер е кошмар  ooooh! Откакто баща му замина вечер заспива при мен и като го пренеса се ядва, но през нощта се буди и се успокоява само като го пренеса на спалнята. Като заспи се опитвам да го върна в леглото му, но веднага се буди и почва да реве  Tired Аз не мога да спя като хората, когато и той е на спалнята, не ми е спокойно.
Бубка, препоръчвам ти АМ Аптамил. Ние това ползвахме и навън също го разтварях винаги с хладка вода и ставаше добре, не е имало остатъци. Ние ползваме Памперс, но щом не искаш зеления пакет, препоръчвам ти гащите на Либеро или техните памперси. Мокри кърпи също на Памперс или Нивеа.

# 79
  • София
Аги, типични сиптоми за зъби!
Честито бебе!

# 80
Честито приятелско бебе на Аги  ylinfant

Ето и малко снимки от почивката.
А иначе нашата почивка не беше кой знае колко интересна ... гостувахме на свекитата в Добрич и ходехме на плаж в Златни пясъци и Кранево, Албена нещо я пропуснахме този път ... бяхме решили и до Варна да отидем да заведем Кало на делфинариума, но така се получи, че не стигнахме до там. Другата година се надявам да отидем на море като белите хора ... Иначе Кало се изплаши от вълните и не пожела да припари до морето, стоя си в басейна и на пясъка, който страшно много му хареса Simple Smile

Деси, добре дошли и на вас. Как се казва този корнфлейкс? бълграски ли е или от вносните?
И аз съм решила да й давам за закуска, но се чудя какъв да купя.
И оставяш ли го да омекне в АМ или го даваш хрупкав?
Не е българси - на Hahne е. Не го оставям чак толкова да омекне, по хрупкав го давам, даже докато го приготвям Кало си проси да му дам да си го гризка, много го хареса, на мен също ми харесва.

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 23:36 от десито

# 81
  • Boston, MA
Наде, благодаря!   bouquet

Аги, да е живо и здраво бебето!

Нуни, и при нас ги има тия неща, заспива в леглото си, но после през нощта се почва - мляко, гуш, муш... аз съм свикнала, но баща му много се оплаква от ритници.  Tired

# 82
Калоян не спи при нас по принцип, той самият не иска, но тази нощ и предната спа при нас за първи път. Миналата нощ след като аз си бях легнала към 12 и не можах да заспя доста време, тъкмо съм се унесла и той се размрънка, гушкам, нося и аха да го оставя в креватчето и рев ... пак повтарям процедурата ... и до 3 часа така незнам си колко пъти и след като трябваше да ставаме в 4 часа, за да пътуваме накрая реших да го гушна при нас в леглото и той за моя изненада заспа веднага и не се събуди докато тръгнахме. Аз естествено вчера бях като избит електрон, има-няма 3 часа сън, после 6 часа шофиране, после разопаковане на багаж, подреждане, готвене и такива разни и вечерта в 11:30 стигнах до леглото и Кало естествено пак се буди много, а баща му като го вземе се дере като за световно и иска аз да го гуша и пак го взех при нас, буди се няколко пъти, но само като му кажа "Гушкай мама и спинкай", той ме гушка и заспива веднага. Но не ми се иска да свиква да спи при нас, та тази нощ мисля да го гушкам и слагам пак в неговото си легло ако се буди (както досега е било), поне сега съм се понаспала.

# 83
Добро утро.
Калоян пак страхотен:)
Нуни, аз много опит не мога да споделя, но мога да ти подействам като успокоение Embarassed Симона спи при нас от както почнах работа, тоест от 4 й месец. Планираме скоро отучване, ама как като отпуските все заминаваме на някъде и не й влачим леглото. Пък на мен силите и без безсънни нощи не ми стигат.

Свеки вместо солети дава на Симона да си хрупа корнфлайкс "Фитнес" hahaha Харесва й Mr. Green

# 84
Добро утро, момичета!  Heart Eyes
Навън пак времето се очертава да е отвратително, затова ще си седим вкъщи и ще си "говорим" с вас, пък ако си взема и кафе ще "пием"  заедно  Mr. Green
Отпускарите  Hug добре дошли отново.
Деси, отивам да гледам снимки и да си припомня моренцето  Party

# 85
Каши вече не яде, но се притеснявам да не направи някоя гладна стачка като Лекса, та все пак да му взема за ядене нещо познато. Овесените ядки са ни най-простите, органични, но без нищо добавено - няма ли такива в БГ? Сухари няма да взимам, той маа хляб.

Бисквити натурални има ли? Без захар и пълнозърнести? Ма може и да минем без тях, той яде и Пападополус и Улкер.

Козметиката ще си я носим, тя много място не заема. Дрехи ясно.

Тайленол, бисквити, мечо за сън, няколко нови книжки и малки колички за забавления в самолета, други никакви играчки.  Crossing Arms И без това сигурно ще има много подаръци. А и в нас имаме още играчки от брат ми - един чувал Лего например.

Памперси какви ще препоръчате? Памперса в БГ ако е в зелените пакети, дайте нещо друго. Либеро? Хъгис? Кърпички?

АМ? Кое ще препоръчате? Аз за първи път купих едно Нестле преди няколко дни, ами то изобщо не се разбиваше. Ние нали не ползваме топла вода, всичко на стайна температура месим, та съм свикнала като сипя вода в шишето и го разклатя, да не остават парцали. Та Нестле-то ме разочарова в това отношение.

В крайна сметка ще яде кисело мляко, сирене и кашкавал. Много обича. И пържени картофи.

Има фини овесени ядки, които са без добавки. Виждала съм в Кауфланд (има го и в София, и в Пловдив), предполагам че и в други големи магазини има. Те са по-дребни от обикновените, нямат захар, нямат семена и сушени плодове. Сухари без захар има едни гръцки (не помня как се казват) - те са и пълнозърнести, но бисквити без захар няма.
Памперси - аз бях доволна от Либеро, но са дебелички за лятото, а сега чета и много оплаквания за тях. Хъджис са добри, ние сме с Хепи (те са меки и широки, много подходящи за момчета - мое мнение, но точно понеже са широки, може и да пропуснат нощно време. Има Пампрес, май има и Дайперс  newsm78 за последното не съм сигурна).
Кърпички - на Нивеа са хубави, ние сме с Bаby Crema, те също са добри. На памперс ми стоят малко сухички и не ги харесвам за смяна, а само за разходка да бърша ръце и крака.
АМ аз ползвам Нестле Джуниър, правя го със студена вода от чешмата и бъркам с вилица, преди да сложа в шишето. Можеш да погледнеш на кутията каква температура трябва да е водата за приготвяне, колкото е по-ниска, толкова по-лесно ще се разбие със студена вода. Има едни готови млекца на Нестле - ванилия, бисквита - сипваш директно от опаковката в шишето или в чаша и даваш да пие. Има ги в Кауфланд и Била, в Кауфланд са по-евтини.

Иво от известно време отказва да спи при нас - само по изключение, ако го хапе комар, плаче много безутешно и го взимам.

# 86
Аги, честито приятелско бебче! baby_neutral

Деси, страхотни снимки! Heart Eyes

ЧерепахчеHug! Наближава ли следващата отпуска? Wink

Филипка, бебето защо е "то"!? Нали казаха, че е мома, или има колебание!? Thinking

Аз излизам по задачки с децата. При нас днес е много слънчево и прохладно.

# 87
... но бисквити без захар няма.
Има едни на Nestle, от скоро ги намирам, пълнозърнести са, аз лично много ги харесвам, Калоян също. Отделно и в разните диетични магазини има също без захар, аз купувах преди едни, но сега не се сещам как се казваха, Lihera май или нещо такова ...

# 88
Добро утро Hug

Аги, честито ви приятелско бебе!

Деси, снимките са чудесни и Кало също!  Peace

Черепахче, това за фитнеса вместо солети е добра идея, че нашия вече мина на кашкавалени ooooh!

Бубка, може би всичко това ще го има в магазин за здравословни и диетични храни newsm78

Нуни, аз винаги като ми се прииска да го взема при нас защото ми се спи и гледам примера на наши приятели.Откакто я взеха докато на 1г. беше болна при тях и досега посреднощ реве и се намърдва на спалнята и няма мира. Вече е на 2г. 2м. и този и  навик все още продължава, а те рядко имат спокойна нощ.
Но всяко дете, а и родител са различни знам ли...
Сега пак прорева като го слагах да спи, но вече си казваме "чао-чао" и даваме целувка като се ляга  Mr. Green Като кажа така спокойно и няколко пъти и той повтаря, иначе не става с това криво настроение.

# 89
Привет!
При нас всичко е наред,само дето Дея-Мария е страшно активна и вкъщи всичко е с главата нагоре.При вас така ли е?
Обаче май се е научила да мами.Защото е от злоядите и с триста мъки хапва по 3-4 хапки на ядене,а през цялото време повтаря "папа,папа","дай папа",а като дам хапва една хапка и толкоз,хвърля храната  Tired

За зъбите-изби и един кътник  newsm78

Излизате ли във това време?

Аз пък от два-три дни съм много сънлива  Tired,не мога и не мога да се наспя като хората Tired,а покрай мен само ремонти,сега един свършваме,а остават още два  TiredХоди ми се вече на почивка,ама ще чакам още  Tired

Деси,Калоян е голям сладур! Hug

Общи условия

Активация на акаунт