Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 915
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • нейде там, където ....
По повод на царевицата се сетих, че давах варена на Митко на почивката. Взех си за мен, но той като зяпна, та си показа сливиците, ходи след мен и само вика "АААААМ!" - какво да направя - дадох му. Много му хареса, докато не я свършихме, не престана да си иска. И при него излязоха цели зрънца, но джипитката на баткото беше казала да не се кося, те си вземали което им трябва, нищо, че изглеждало неусвоено. Та сега варената царевица е в графа любими.

# 271
  • София
Ние вече оздравяваме. Остана само кашлицата на Соня.

Днес и аз я пробутах Соня на Баща й да я гледа ама за цял ден. Ходиха на вилата при техните. Аз изчистих хубаво къщата, киснах 2 часа в банята, ходих на пица.....въобще добре ми се отрази.
Данче, правилно си постъпила, но пак трябва да имаш доверие в Ст. и да му даваш пак Стаско.

Вени, аз ще купувам памперс- бански, ако искаш може да се комбинираме, само не знам с размера как ще стане.

# 272
Привет!

Не съм чела особено, че нямам време, а и около нас само ексцесии Confused

Миналата седмица бяхме с Д.само двамата на почивка в Еленския Балкан, починах си много добре, но всичко отиде по дяволите, когато майка се обади и каза, че Преското е с гипсиран крак Cry
Съборил си на крака една мраморна плоча, имал две спукали костички.Полудях!Що рев изревах, само аз знам.Горкото ми бебе в корема, хич и не ми беше до него и до това да се съобразявам, че не трябва да го тревожа.
Та върнахме се в събота, м/увременно Пресил си счупи гипса Shocked и вчера го водихме да го прегледа един наш познат ортопед, щото тогава с майка в Спешното са попаднали на един смотаняк.
Гледа му снимката, каза, че му няма нищо Rolling Eyes, после и един рентгенолог потвърди и му свалиха гипса.Да, ама 6 дена се измъчи детето с това тежкото чудо на крака, а майка ми беше почти получила инфаркт Cry
Спирам, че ще го храня, после още.
А, забравих, вчера се видях с Иленка случайно, тези дни ще се видим с юлчето.

Леска, заради това не ти се обадих на връщане от Балкана  bouquet

# 273
  • София
Добро утро!

Ние в петък отиваме в едно хотелче до Габрово и ако искате ще го огледам дали става за априлска среща! За кога се предвижда?

Рени, става, но на нас ни трябват 11 - незнам колко кг! На вас много ли ще са ви големи?

# 274
Филипка, добре завърнала се!  Hug
Много съжалявам да това, което си преживяла, но добре, че на Преско му се е разминало голямо счупване!!!

# 275
  • Варна
Добро утро и от нас!
Филипа, малее аман от смотани лекари. Добре, че не е било счупено де Hug
Мою хубостник уж спи, ама не! Стана вече 5 дена се събужда в 5 сутринта и мрънка до 6 часа. Явно са зъби, като цяло ставаме още от 7 и нещо. Направо сме скапани с баща му. Лягаме в 10 вечерта. Снощи го събуждам мойто мъж (заспива на на килима пред тв) и го карам да се къпи, а той реши че искам либов и са уплаши направо Mr. Green Човека иска да спи само Simple Smile Дано да отмине скоро. Поне прекратихме с наливането нощем.
За пленума, как мислите да е в хотел или някъде с двор? Аз почнах да обработвам мъжа ми, да видим докъде ще я докарам. Иска ми се децата да си играят някъде на открито без да търчим нон-стоп. Май взех да фантазирам Joy
Вени, Габрово звучи добре...не е толкова далеч от Варна, пък пак ще мина през Търново (обожавам го) ....пак на Царевец ще се кача..ейейей...Мечтииии, поне са без пари. Въй взех и в рими да пиша, явно ме е треснало слънцето вчера Mr. Green

# 276
Добро утро!
За пленума - аз съм пак за Усоето, защото има къде да тичат децата и знаем, че е готинко  Wink

# 277
Здравейте,
НИе тези дни и нощи едвам ги изживяваме Shocked.2 вечери Христо ми заспива в 12 вечерта и в 8 е кукуряк,а следобед спи 2 часа #Cussing out.Снощи сефте(да го и похваля дее) откакто се е родил ,по своя инициатива да суче в 12 вечерата и после чак след като се събуди в 7.30 Hug

Лек ден  bouquet

П.П.Сминис-все забравям да ви похваля за красивите снимки(кърмаческите).Видях виSimple Smile

# 278
  • София
Добрутро и от мен  Hug

Мъжете са на разходка, а аз се стремя да не мисля тревожни неща слушам ви
Вчера сдадох багажа, въпреки предупрежденията тук  Wink Вдигнах Т  Confused Все се чудя как може хора с Т 38 градуса примерно да ходят на работа и тн, аз като кача с 1 десета над нормално и съм в хоризонтално положение, абсолютно неадекватна. Много мразя да съм болна, затова ужким и много се пазя, обаче ето на, от мин. год. вече 2 пъти се поразболявам. Сегашно неразположение може и да е от негативните емоции напоследък, дано ми мина вече де.

Вени, гледай, гледай за хотелче из/около Габрово, от гледане глава не боли.

Рени, вие кога ще пътувате към морето? И аз мога да участвам в комбинацията за памп-бански (нали този път правилно разбрах  Mr. Green), обаче се сетих, че май има разлика в тези за момчета и момичета  newsm78

Енви, все да те питам - като бяхте на почивка закуската от ядки на Вели с какво я правеше? А снимки кога ще гледаме?

# 279
  • София
Данче, същата съм като тебе - 37,1 - 2 и съм труп, какво остава за по-висока Т!

Усоето също нямам против, а това хотелче, в което ще ходим изглежда много добро! Колко беше в усоето стаята? И за кога говорим?

# 280
  • София
Вени, не разбрах дали ти трябват 11 бр. или пампи от 11 кг. newsm78
Соня е 9 кг. и май тези от 11 кг ще са й доста големи.....

А Стаско как е с кг?  Mr. GreenМоже с него да се комбинирате ако са близки.

И все пак един тъп въпрос- каква е идеята на тия памперс-бански - просто са по-шарени или са нещо водоистойчиви? Защото съм ги виждала само на картинка..........

Филипка, не се тревожи вече. Щом е само спукано, бързо ще зарастне.Представям си какво си изживяла Hug

# 281
На либеро са от 7 до 10 кг и от 10 до 16 кг мисля, няма разлика за момче и момиче (разлика има при памперсите тип "гащички"), водоустойчиви са, не само, че са много шаренки, аз да кажа, че десито има останали памперс-бански, можете да питате нея колко броя са  Hug мисля, че ще помогне, ако няма нищо предвид тя
Вени, в Усоето беше 20 лв нощувката на човек, но храната беше на супер цени  Peace Ти в кой хотел отсядаш на Златни?  newsm78

# 282
На либеро са от 7 до 10 кг и от 10 до 16 кг мисля, няма разлика за момче и момиче (разлика има при памперсите тип "гащички"), водоустойчиви са, не само, че са много шаренки, аз да кажа, че десито има останали памперс-бански, можете да питате нея колко броя са  Hug мисля, че ще помогне, ако няма нищо предвид тя

Да, да, дааааа (аха да се включа да кажа и Смини ме изпреварила  Laughing), подарявам ги веднага на който иска, на Либеро са тези 10-16 кг, 6 бройки имам Simple Smile. Ние не плануване повече морски разходки тази година.

# 283
Деси, мъжът ти случайно да участва в рекламата на ЦКБ???
Леска, не е той (или поне аз незнам да се е сминал в реклама а и той не си признава Joy). Но ми е интересно за коя реклама става въпрос, ще следя да я видя аз, нали съм любопитко Laughing

# 284
 newsm78  ТукаШните памперси zа плуване са тип гаЩи4ки и няма раzлика мом4е/моми4е...

Уф Филипка, представям си как си се иzплаШила  Sad  Мнохо съжалявам zа слу4илото се, но добре 4е е било фалШива тревога  Heart Eyes  А на ехо кога Ще ходиШ?  Flutter

Красе, zаЩо се плаШи мъжът ти, като става въпрос zа кекс, а? Аааа, не Ща да си помисля  Laughing

За кога планувате пленума? Ако е в на4алото на октомври, може и нас да ни огрее ако има евтини 4артъри  Flutter 

Тук ПАК се раzвали времето, аман ве4е, таzи сутрин имаШе гъста мъгла, вали, а бе кофти е пак  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт