Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 760
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И при мен не тръгна тази програмка  newsm78

Енви добре дошла!  Hug

# 46
Моля ви, да ми дадете координати на д-р Мазнейкова   bouquet

# 47
  • София
Програмата тръгна, но пише че е за 30 дни и после ше ни искат да я купим!

Мазнейкова - 951 55 02, Г.Софийски 28

# 48
  • София
Здравейте!
Имам чувството, че идва заимата , а тепърва ще ходим на море Rolling Eyes

И Соня пие все още АМ на закуска. Сега на морето ще я пробвам с филийки и закуски.

Наде, и ти ли на гинеколог?
Аги, стискаме палци.

Юлче, коя торта прави от готварския форум? И аз често влизам да се радвам на красотите там.

# 49
Привет дружина Hug
Ние се завърнахме. Успях да ви изчета, но вече забравих по кои теми щях да се включвам Embarassed
Сещам се за закуската - Калоян закусва доста различни неща - еченичени, овесени, ръжени, пшенични ядни със сирене и масло или с АМ, кус-кус пак със сирене и масло или АМ, домашна юфка, макарони от тези с коприва и чушка или домат, понякога филийка с нещо (пастет - домпром, сирене, кашкавал, извара с малко домашно сладко и каквото ми дойде на ум), принцеси му правя понякога, купих му и нещо от сорта на cornflakes (води се зърнена закуска с плодове), правя го с АМ.
Филийките си ги отхапва без проблем, без значение дали е препечена или не, голям фен е да си гризка.
При мен програмката тръгна  Wink Кало много я хареса.

Енви
, добре дошла  Hug Разкажи за почивката, как е из Родопите, ех как ми се ходи и на мен там ...  Sad

Калоян още не е ял доста неща - риба (смятам тия дни да я въведа, че за яслата да е захранен и с риба, в случай че там дават), шоколад, газирани напитки, всякакви бонбони, май и други работи има, ама сега не се сещам ...

Черито, честито и лека бременност  bouquet Hug

За съжаление не можахме да се видим с диди_деми и до Варна не стигнахме Sad но почивката ни протече малко по-различно от колкото очаквах ...

Аги, хайде дано всичко да е наред Praynig
Юлче, я си дай адреса да ти дойдем на гости, аз напоследък както съм на тема торти Wink
Хайде стига съм писала да не ви отегчавам, но до четвъртък ще ви досаждам повече, че съм отпуска Laughing Wink

# 50
  • София
Деси, добре дошли и на вас. Как се казва този корнфлейкс? бълграски ли е или от вносните?
И аз съм решила да й давам за закуска, но се чудя какъв да купя.
И оставяш ли го да омекне в АМ или го даваш хрупкав?

# 51
Момичета, телефона на Мазнейкова ми трябваше за една приятелка. Мерси на Вени и на Аги   bouquet
За закуска яде кроасани, сандвичи с филе и кашкавал, кус-кус със сирене, макарони със сирене, попара, плодово мляко "Данисимо", кашкавалки, домашна баница, макарони на фурна и още други работи  Grinning

# 52
Здравейте!

Мда тука също е хладно и мрачно, накрая като завали ще стане чудесно просто Sad

Теди пие АМ за вечеря- Нестле Джуниър. Вчера му купувах и имаше синьо плюшено мече на промоция, като вземеш 2кутии.

Обрина се по краката/целите бедра/ от съботия ми крем Embarassed
Може ли да съм такъв заплес направих му д-р Йоткер и си викам защо пък той нали какао е ял, а сега чак като се върнах от доки чета  пак "шоколад" Shocked
Добре, че не искаше да го яде, но аз го понапънах с 10-15лъжици...
С гнойно връхче са едни такива червенички ситни и тук таме по-едри.
Тогава яде зелева манджа, капини, смокини, к.мляко с круша и уж"какаовия" ми крем. 
А не му давам шоколад по принцип Banghead Ето, че има защо Rolling Eyes

Аги, стискам палци всичко да е ОК.

Юлче, ти направо се развихри в последно време ставаш кулинарен виртуоз май Mr. Green

Енви, Деси, добре дошли-разказвайте и прилагайте снимков материал. Hug

# 53
  • Русе
Добър ден и от нас!

енви, деси добре завърнали се! Hug

Момичета, благодаря за загрижеността - нищо й няма на Дилянката, като изключим факта, че е "разкрасена" Wink. Аз и не се бях притеснила толкова като имах предвид удара и след всичко изчетено за травмите по главата покрай фрактурите на баткото. Баща й настоя да идем до спешното, защото комбалът наистина беше потресаващ, но там ни успокоиха, че няма данни за мозъчна травма и не си струва да я облъчваме с рентген.

И Диляна е на АМ сутрин, рядко правя кус-кус, като имам давам и мюсли от бебешкото. Оня ден пробвах да сменя АМ с "Млечко" (като преход към нормално мляко), обаче тя погнусено го блъсна (предния ден бях смесила малко в АМ и нямаше проблем), явно трябва постепенно да стане прехода... Thinking

Татянка, и аз не съм си върнала килограмите още - остават още 2кг до теглото ми преди да забременея с Диди, и още 2кг до теглото преди да забременея с Преслав..., Embarassed но дори и да не стигна до там, и сегашното ми тегло ме устройва, само пустият корем няма оправия... ooooh! Tired

Аги, стискам палци нищо сериозно да няма! Praynig Не изключвам вероятността да се е получило от стрес покрай ремонта, и на мен ми се случи веднъж покрай стреса на работа(само че обратното - дойде ми и не спря) - пих малко хапченца и се оправиха нещата. Peace
Иначе днес Диди има "зачатен" ден  Laughing - който правил априлчета - правил (терминът ми беше 30.04). Blush

rody, аз бих обвинила къпините... Thinking

# 54
Иленка добре, че нищо и няма на Диди....какви падания с насинено око малей....
А за къпините доки каза, че няма страшно.
 Joy Нашия зачатен ден мина Mr. Green

# 55
Финализирах четенето, въпреки отвратителната връзка с форума днес! Close
Голям купон е било при вас! Много интересни неща сте обсъждали!

Чери, поздравления за прекрасната новина при теб!   bouquet От сърце ти желая лека бременност и още по-леко раждане на едно прекрасно здраво бебче!

На патерица - ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА РЕНКАТА  bouquet, РАМАМА  bouquet, БАБЪЛ  bouquet И ЛЕСИ  bouquet! С най-искрени пожелания за сбъдване с лекота и на най-смелите ви мечти!

Честити нови априлчета - християнчета! Heart Eyes

Добре дошли на Веси Вас и на Баба Мравка!

Добре завърнали се на Цвети, Аги и ФурорHug Много липсвахте!
Фурор, разказвай!
Леси, извън почерпката за РД-то, нищо не казваш!? Как сте?
Рачето и Бабъл още ли са по родните места!?
Черепахче, липсваш!

Чудесни снимки сте показали!
Рина, Скарлет има досущ прическата на Велина. Напоследък и поизрастна отгоре и правя опити за кукуригу /така ли се пише!?/, обаче въобще, ама въобще не й утива... Rolling Eyes
Цвети, Хриско все повече ти прилича! Бонбонко! Heart Eyes
Бубка, голям сваляч този Дани! Дай дати за Пловдив, та и аз да се класирам, ако ме искате, де! Wink
Зарка, дай снимки от ваканцията!

Краси, съжалявам за бебето на снаха ти! Но наистина са млади и ще имат шанс за второ дете. Praynig

Нямало е нови априлски срещи!?  newsm78 Русенската ли е на дневен ред?

Иленка, свободомислеща ти е момата, затова не е пожелала, да се вписва в сценариите ви за прощъпулник!  Laughing

Татянка, аз пък след втората бременност свалих изключително по-бързо кг, вкл. и това което си влачех от първата бременност.  Thinking

Аги, ще става ли сега батко Тонката? Колко му е хубаво в дворчето ви, а!? Peace

Деси, добре изкарахме. Нагледах се на зелени върхове и на изгоряли от слънцето ливади. Пристигнахме при време с Т 37, а отпътувахме вчера на обяд при Т 13 градуса.  Shocked Обаче май и аз ще имам нужда от почивка след почивката, т.к. с деца на море, а после с деца на планина, и мама ... #Crazy
Разкажи повече за вашата почивка!

Цвети, какво е пастицио - дай рецептата!? newsm78

Закуска - 7 храни за 7-те дни - овеседи, ечемичени, ръжени ядки, царевичен грис, елда, просо, кус-кус. Винаги с масло и обезсолено сирене.

Боровинки - опитвала е в пюре.

Забранените храни - опитвала е почти всичко, което не мисля, че е беда - за мен важното е забранена храна, да не влезе трайно в менюто й или да замени хранене.
От позволените храни все още не е яла риба.

Фонтанелата й е около 1 ст.

Новости от нас - след почивките и двете деца са видимо пораснали на височина, баткото леко е наддал, а Вили доста е отслабнала и сега е малко под 11 кг. Вили вече е без памперс у дома - слагаме го, когато спи и когато излизаме. Знаех си, че е готова, но все не се решавах, да я оставя по дупе. След първите две напишквания в гащите - окончателно й се изясни, за какво става дума. Иска да прави всичко сама - да яде, да се облича, да сяда на ку-куто, да изкачва стълби... Но това ми губи много време и нерви...

# 56
Ехо банда  Party

Хммммм, Енви......освен да дейтсван zа второ, вместо да паzя диети, а?  Laughing  Добре си се zавърнала  Hug

Роди, добре 4е каzваШ Нестле Джуниър. Къде го има иz Варна? Приготвям списък zа татко ми, та да zнам къде да го пратя  Mr. Green

Аги, стискам палци  Praynig  Да ти кажа, като ниЩо може хормоните да не са на ред, което не е много притеснително. Като спрях противоzа4атъ4ните, имах нормален цикъл първите няколко месеца, а иzведнъж овулирах само веднъж zа 3 месеца  Shocked  Много иzнервяЩо беШе, zаЩото работихме zа бебе, и все не zнаех дали не ми идва zаЩото сме вкарали гол, или zаЩото нямам овулация  Tired Дръж ни в те4ение  Hug

# 57
  • Русе
Оооо, енви, чакаме сега и ти да приложиш снимков материал. Wink
Поздравлвния за сваления памперс вкъщи! Ние сме далеееееч, далеч...Вчера я хванах като тръгна да ака и само оцапа гърнето, после си се доизака в памперса  Tired. За пишането, изобщо не се впечатлява ако е мокра (по гащи само)...Явно лелите в яслата ще се занимаят по въпроса.  Crossing Arms
И как така остави Вили да заслабне толкоз? Wink Аз ли само ще си имам дебеланка? Crossing Arms

Боровинки, и Диди само в плодово пюре е яла. Иначе яде всякакви пресни плодове и също е опитвала почти всичко, обаче взе да ми отказва всякакви манджи и супи и да се превръща в малка злоядка  Twisted Evil, иска само сухоежбина, АМ и плодове...Снощи е вечеряла домашна пица, щото може да я яде сама с вилица...Отделно ми се струва, че я хващат вече "ужасните две"...крещи, хапе и бесува като брат си... ooooh! - просто не е моето кротко момиченце вече... Tired

# 58
  • София
Роди, да стискаме ли палци?

Енви, добре завърнала се!

Хора, пак сме с температура? Кво е това? Дали не му лепнах моя вирус, който изкарах там на морето? Макар че не съм сигурна дали беше вирус! Спа само 50 минути! Ужас?

Или пак зъби, но ми се струва рано за кучешките?! newsm78

# 59
Юлче, коя торта прави от готварския форум? И аз често влизам да се радвам на красотите там.

Тортата ми не е от готварския, там само се надъхвах от рецепти и снимки, че не е чак толкова трудно. И наистина не е, отне ми около час да я подредя (и след това 10 часа обикаляне около хладилника и точене на лиги, защото все пак желатинът трябва да стегне). Много е вкусна  Mr. Green и почти не остана вече.

Общи условия

Активация на акаунт