Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 756
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Пресни боровинки не сме яли - тук в Дървеница такива природни чудеса няма. Иначе Иво яде плодови пюрета и плодови кисели млека с боровинки. Но то йе на мама доброто прася, досега не ми се е случвало да откаже да опита храна.

Аз днес се изявих като майстор сладкар. От няколко дни вися в готварския и точа лиги и най-накрая днес не издържах. Претараших магазина за кремове, блатове, есенции и сега тортата отлежава в хладилника - с желатин е. Не знам как ще я опазя до довечера, защото според мен трябва да отлежи поне 5-6 часа. И пилето с картофи стана мммммммм. Младен пак е много щастлив и разнежен, ще взема да го накарам да изчисти. Детето пък още е уморено от вчерашната разходка ицяла сутрин седя кротко и се хили като пача (сега си доспиват с Младен). Пуснахме му семейство Симпсън, преди да си легне на обяд, таква радост не сте виждали  Laughing

# 31
Ауу какво мъртвило тук пак! 

Юлче, имам няколко изостанали плодови пюрета, обаче Дребната тотално ги отказва. Гледам веднъж в седмицата да и пробутам по едно, но вчера детегледачката се оплака че на фонтан я опръскала с пюрето от круша и била отвратена (пък преди мн. го обичаше). Явно свикна да гризе парченца и бурканчетата вече не ги признава. А са голямо улеснение особенно като ни няма, но...

# 32
Ха привет,

жегите май дойдоха при нас, над 30° днес, но оЩе утре Щяло да се раzвали времето пак  Tired

Мъжът ми не 4ете във форуми, но какво да ви кажа, информатик е, добре 4е всеки си има собствен лаптоп и отделно един компютър, та до бой не се стига  Laughing

Хахаха, Мис, Милена zакусва съЩото. Към 8 250мл АМ, и към 10 125гр натурално кис. мляко с 3 4.л. овесени ядки  Mr. Green  След това малко сухарец ако иска, и после в 12.30 обядва. Оба4е с пресните плодове оЩе се борим  Wink  НиЩо, и техен ред Ще дойде.

Мимка, блаzя ти  Embarassed  Аz ако можех така да се тъп4а и да имам твоята фигура......кееееееееф. Моми4ета над 30, и вие ли сваляте по трудно? Като си спомням преди колко беШе по лесно  Sad Старост нерадост  Sad

Роди, вие сте големи терористи, а?  ooooh!  Как може да има толкова нетакти4ни хора.....4е сте пре4ели, добре, но можеха да го кажат по малко по такти4ен на4ин, все пак.

# 33
Нещо виждам, че другите пия АМ, а Тони не.... Освен пак да започна да му правя. Като му сипя прясно мляко в шишето и той да ви кажа ей така в играта отхвърля 150-200 мл.
Нужно ли е да е адаптирано?  newsm78

# 34
Аги, не е нужно. Таzи седмица питах педито до кога да й давам АМ, той каzа, ако искам до 60год. въzраст  Laughing  Питах, от кога може да пие прясно мляко, той каzа 4е Щом яде мле4ни продукти беz проблем, мога да й давам ве4е. И аz не zнам какво 4акам....май по навик купувам АМ (и тя пие от готовото, дето е в пъти по скъпо  Whistling )

# 35
Танче, аз още не мога да кажа за килограмите щото докато смъкна и пак качих Embarassed. До година ще правя равносметката.

Чаена, няма проблем с прясното мляко. Моята Лекса е на такова, омахва по 500-600мл. на ден. След годинката спрях АМ. Както каза Танчето, бие по джоба Mr. Green

# 36
  • София
Привет от нас!
Прибрах се! Беше кратно, но приятно! Като се изключи, че вчера на обяд ми стана зле и се оказах с температура...беше добре! Приятно и отпускащо! Добре, че продължи само половин ден и днес бях добре!

Цвети, ходих при мъжа ми на Златни, но без децата и затова хленчих, че ми липсват мното - това беше първия ден! После се оправиха нещата!

И на мен ми предстои отделяне в детската с кака му и незнам дали ще стане тоя номер!

# 37
Момичета, помагайте!
Тони иска да играе с мишката, хваща я и следи как се движи по монитора. Помните ли някой сайт, с игри за най-малките? Кравичка, която мучи, куче което лае, от този сорт. За съвсем малки да е.

А сега добро утро! Hug Тази нощ се буди в 2, после в 6.00.... Crazy Трябваше този следобед да спя с него, но ще ходя до болницата, не знам колко ще ме забавят. Както и да го мисле 46 дни без цикъл не е на добре. Абе сигурно ми правят сечено хормоните, но не ми е весело. Честно ви казвам, ако не е нещо безобидно предпочитам да ми каже, че съм бременна, отколкото да каже, че имам нещо друго Sad Толкова ми е притеснено!  Confused
Чакайте, че аз кви ви ги пиша, какво добро утро излезна... Grinning

Еййй, ма какво е времето!
Надявам се за 20 август да е топло!  smile3521 Ще купя пиячка и хапки и мисля да направя един истински купон, като от едно време. А не само софри с кльопачка и столове за посядане! Joy

# 38
  • София
Аги и аз се присъединявам към твоята молба-зов, защото у нас е страшно вече, само като приближа РСто и бивам издърпвана, избутвана, за да се качи той и да щрака с мишката, клавиатурата, въобще ужасссссс  ooooh! Иначе съм тук и ви чета, но не мога да пиша  ooooh!
Стискам ти палци Аги, дръж ни в течение!

# 39
  • Варна
Добро утро!
Снощи имахме голям екшън. Подхванах отказване от к.мляко, драмата бе неописуема. Лошото е, че и двамата сме инати. След час рев и тръшкане, пи вода и заспа. Довечера втора серия. Не мога да продължам с това безумно наливане Close. Докато стане на 2-3 г. да обяснявам за шишета и на кое коте сме го подарили, ще лудна. Дано се предаде окончателно за 2-3 дена.
Аги, ние имаме една игра, с която се блокира клавиатурата. Дръпнах я от форума. Не знам дали ще открия емата, ако искаш ще тия пратя по кю-то. Който и клавиш да натиска или мишката излизат цветя или рибки

# 40
  • Варна
Ето линк към темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156604.0
има интересни решения, но програмата помага

# 41
Ако я откриеш и аз я искам. Положението не е толкова отчайващо, ама ми писна да ми дава рестарт вече. Ще сложа катинар на копчето. Сутрин първата работа, като дойде в хола, е да пусне компа. Втората - да го изключи.

Тортата ми е станала супер, да ви се похваля. Ще ставам майстор-сладкар. Снощи правих и пържени филии, като завършек на кулинарния ден  Laughing  Обаждам се на майка ми да я питам колко вода да сложа на яйцата и тя ми вика, ами ти колко филии ще правиш? И аз - ами мнооого съм гладна! Mr. Green И тя - а, много ли си гладна? Е - еди колко си яйца и вода...

# 42
Привет дружина! Grinning

Завърнахме се от Родопите.

Липсвахте ми!

Ще ви изчета и ще пиша тогава.

Целувки на Априлчетата!!!
Heart Eyes

# 43
  • София
Нищо не стана! С тази програма! какво не направих?
Аги, още ли го няма цикъла? Ти не ходи ли на лекар още като напарви втория тест? А трети прави ли?

Снощи имахме екшън - да знаете нищо не остана не пратено, включително и удоволствието да отцъстваш за няколко дни и да починеш от децата си!

# 44
  • Варна
 Вени, аз я инсталирах и си тръгна. Ползваме успешно вече 2 седмици.
Привет на Енвия  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт