Къде в това време вяхте крачоли?

), оттам пеш към ЦУМ, после към едно заведение, не помня Дивака или Диването, ама много хубаво се наядохме, мммм, оттам през Славейков, през Борисовата да разходим гарджето, на спирката на Орлов мост разбрахме, че автобуси няма и няма и да има, оттам пак през Борисовата до кулата - на 413, тогава ни хвана и големия дъжд. Абе половин София. И нямаше да ни завали, ако имаше кой да ме послуша, че идват облаци и да се махнат от люлките и да си хващаме такси. Казала съм, че повече на разходка, по-дълга от 100 метра от блока НЯМА да тръгна.

Аз пък днес го гледах с кака Мишелка
ще става!
И вика докато някой не се събуди и не започне да му играе по свирката.
Ама аз за наказание пак памучни гащи ще му сложа, да видите вчера вечерта как бе потресен, че се е напикал и му е мокро... 

ровя си в нета и чакам да се събуди мъжа, защото ние с Тони сме на крак и кълка от 7 часа някъде. Събуди се по тъмна доба, пи вода, тръшка се, муча да го взема при мен /т.е. само да го извадя от кошарата, за да се катери насам-натам/, обаче аз му бутам вода, бутам биба и се правя на умрял кон...не мърдациус, и той се наложи да заспи...

!
.