Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 840
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Мне, слагахме по каса. Но сега има реваксинация на полио, ДТК се пада една година след последното ДТК, а АктХиб може да се сложи еднократно след като се мине 18-месечна възраст. Така че ще бъде Пентаксим, за да е всичко в една инжекция, иначе трябва да го водя три пъти за три отделни.

# 151
Пентаксим е 5валентната, нали? Ние ве4е сложихме последната 6валентна, нямаШе иzискване да е след 18ти месец  newsm78

# 152
# 153
  • София
Това с въртенето цяла нощ и ние го минахме, овършаваше кревата а аз неможех да заспя. От снощи спи спокойно но резултата е напълно оголени горни и долни предкътници. Но долу предни все още са и два  Shocked зайко байко.

Уф спането.. болна тема, от раждането си заспиваше към 23-24 а сега и до 2 ни държи, не че по принцип не лягаме в толкова. Сутрин  Joy става към 11-12 после заспива в 2-3 до към 5-6.

Но бабите определено развалят дисциплината. Върнаха ми я без намигачка, преди намигаше хитро с лявото око, а сега никак.

На 11 ти тръгваме на море, други априлчета към южното черноморие ще има ли?

# 154
  • Boston, MA
... Даже днес се наака в гащите- нещо, което не се е случвало от 3 месеца насам.
...

И Дани днес я свършил тая работа, толкова време не беше се случвало... ще падна как ли се "наговарят"...  Grinning

# 155
  • София
Знаете ли някакви сайтове за колелета - тия, които ги продават не ми харесват?! Намерих в амазон, ама много скъпи! Леле кво видях - колело, ама с дръжка като количка! Много ме изкефи!

# 156
Мне, слагахме по каса. Но сега има реваксинация на полио, ДТК се пада една година след последното ДТК, а АктХиб може да се сложи еднократно след като се мине 18-месечна възраст. Така че ще бъде Пентаксим, за да е всичко в една инжекция, иначе трябва да го водя три пъти за три отделни.

Ние също до сега слагаме всичко по касата, но АктХиб сложихме на годинка и два месеца, така ни каза доктора  newsm78 Вече съвсем се обърках  ooooh! А каква е тази ваксина за детски паралич???

# 157
Не мога да смогна да ви изчета значи. Този уикенд почивам, другата седмица също, чак другия уикенд ще мога да се включа. Уикенда ще ходим на море, през седмицата взимам почивка, щото пък нашата гледачка отива на море и трябва да си гледам дребната у дома. Ако ми остане ред ще вляза от къщи, ама ще гледам да се отдам на шопинг и релакс.

Бубс, сакън за Хъгито. Ако си свикнала на тукашното и вземеш тамошното ще си скубеш косата. Сестра ми така ме набута, 3 седмици се мъчих с тамошното Хъги, ами нищо общо няма с тукашното. Зеления на Памперс в интерес на истината там ми хареса, както и Либерото. Кърпичките на Памперс също ми харесаха, от тях взимах само. Нямат нищо общо с тукашните ( които никак не харесвам, защото са тънки). Тамошните са дебелки като тукашното Хъги почти.

# 158
  • София
Дочетох ви най.накрая!  Mr. Green Сега спокойно ще полягвам, за да отмаря, ако е дал Стаско утре драсна повече.

Аги, Честито ви приятелко бебе!    bouquet Как се казва?

А тъй като ни нападна напаст от хлебарки...
Юле, днес видях нещо много ефективно за хлебарки, трябва ли ти?
Момичета, искам да ви попитам нещо. Има ли деца, които да спят при вас?
И при нас зачестиха такива нощи. Буди се с рев и го взимам при нас и от там се почва голямото гушкане. Гушва се при Ст 1-2-3-4-5  и айде при мен 1-2-3-4-5 и айде пак при Ст, задремва за 1-2 мин и пак се почва с гушкането  ooooh! то хубаво ама продължава 1-2 часа. Нуни, за съжаление лек за справяне със ситуацията още нямам.

# 159
Добро утро!

Ние снощи пак се опикахме.
Сега го оправям и излизаме,че вкъщи едвам го тръпя(то не ,че навън е друго положението)

Лек ден

# 160
  • Варна
Добро утро!
Докладвам: четвърта серия бе една малка победа за мен Mr. Green Заспа към 22ч, наяден като прасе, беше се подул чак. Цяла нощ се въртя и леко промрънква, но спа чак до 5часа. Дори не помня кога съм го взела при мен, щото бях каталясала още към 18-19ч. Приспивах до 6 и станахме в 8. Аз не мога да кажа, че съм се наспала, стрясках се и се чудех, що спи още?! Mr. Green
Довечера ще видим пак!
Памперса му направо сух, оееее! Като знам къв потоп беше, манииии!
Вени, ние така се набутахме с една триколка колело, пълна отврат. На Чиполино с жабата. Внимавайте да не си дадете парите на вятъра.

# 161
А тъй като ни нападна напаст от хлебарки...
Юле, днес видях нещо много ефективно за хлебарки, трябва ли ти?

Много, казвай бързо. Снощи виках Младен да трепе едни мутанти в кухнята, леле такова чудо през живота си не бях виждала. А не мога да разбера откъде идват, тия живеят само в мазетата, ние сме на последния осми етаж  Crazy
Принципно Младен ще вика фирма да пръска към края на август, докато ни няма, но дотогава те може и да го изядат.

Наде, само АктХиб ли слагахте или пентаксим? Има разлика, защото АктХиб си е само това и отделно наистина може да се слага еднократно след годинката (обикновено се прави месец след ММР ваксината, която е на 13 месеца, но като цяло се прави между годинка и две годинки). Пентаксим обаче съдържа ДТК + полио (детски паралич) + АктХиб и трябва да се спазва срока за 12 месеца след предишното ДТК, което е било на 5 месеца. Това прави минимум година и 5 месеца възраст на детето. Сега разбра ли?

# 162
Добро утро  Hug

Красе, поzдравления zа успеха   bouquet

А с тия ваксини има раzминаване. При нас не каzват zа 1 година между 2 приема полио  newsm78  Ето го календара http://de.wikipedia.org/wiki/Impfkalender  и тук http://www.rki.de/cln_048/nn_195844/DE/Content/Infekt/Impfen/STI … /Impfkalender.pdf  ПиШе, 4е между предпоследната и последната имуниzация трябва да има поне 6 месеца  newsm78   

юлка и при нас е пълно с какви ли не животинки  Sad  Мухите акат върху пердетата и белия фаянс  Outta Joint , имаме раzни хлебарковидни любимци и невероятно много паяци. Онzи ден Милена свали дънките на баЩа си от табуретката в банята и иzско4и един ОГРОМЕН паяк.....тялото му беШе като монета от 20 стотинки  Shocked 

# 163
Мутанти. Това е от глобалното затопляне и големите дъждове.

# 164
Ба*и zатопляването, тук няма и 20°  Close

Общи условия

Активация на акаунт