Ей защо трябва все да се намери някой идиот да ми развали настроението, писна ми да се разправям с шофьори дето спират на 10 см от вратата на офиса, че и нагли, крещят ми, че един сега ще ми вика "я се скрий"
Не е познал обаче - имам си телефона на 2ро РПУ и му казах, че удоволствието да се разправя с мен ще му струва 30 лв, щото е в нарушение на чл. 94, ал. 3 от Закона за движение по пътищата. Ама съм си го принтирала тук с големи букви 
Иленка, мерси за поканата, с удоволствие бих дошла, ама да видим кога ще се разходим до Русе

Като казах Русе, че се сетих - какво ли става с Бюти, как ли са?
Мисче, специално за теб °C = (°F – 32) / 1,8.....малии към 42 градуса идват вашите 107 Ф

Енви, много съм "за" нов пленум
Даже пак на Усоето да е, там е идеално за малки щъкащи човечета 
Вени, жалко, ние от 26ти август до 2ри септември ще сме на Златните, последно там го измислихме
Имаме си и резервацийка тези трикоки нещо що не ми се виждат удобни и практични
определено не се виждам по нашите улици да бутам такова нещо, като поотрасне - нормално колело 
Данчонски, цункай шефчо от мен и дано нищо сериозно да няма

Рени, и ти да се оправяш
Яд ме е, че не се захванах с това богоугодно дело по-рано.
Дано спечели Криско или Елвира
По-добре от да се събуди рано !
, дано да сте си изкарали добре. Нашите планове са евентуално края на месеца да се отиде някъде, но как ще стане не ми в много ясно, вече дори не държа и да е на морето, просто искам да се откъснем за малко от гадна София.
. Явно кърмата ми доста намаля и се усети, че гладна мечка хоро не играе. Не мога да повярвам още и дано така да продължи, но вече си хапва на обяд и на вечеря манджички + десерт.
ще пиша пак.
Лека нощ.