Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 788
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от Варна  Grinning

Ей защо трябва все да се намери някой идиот да ми развали настроението, писна ми да се разправям с шофьори дето спират на 10 см от вратата на офиса, че и нагли, крещят ми, че един сега ще ми вика "я се скрий"  #Cussing out Не е познал обаче - имам си телефона на 2ро РПУ и му казах, че удоволствието да се разправя с мен ще му струва 30 лв, щото е в нарушение на чл. 94, ал. 3 от Закона за движение по пътищата.  Ама съм си го принтирала тук с големи букви  Laughing И оня се изпари  hahaha

Иленка, мерси за поканата, с удоволствие бих дошла, ама да видим кога ще се разходим до Русе   bouquet
Като казах Русе, че се сетих - какво ли става с Бюти, как ли са?  Rolling Eyes
Мисче, специално за теб °C = (°F – 32) / 1,8.....малии към 42 градуса идват вашите 107 Ф  Sunglasses
Енви, много съм "за" нов пленум  Hug Даже пак на Усоето да е, там е идеално за малки щъкащи човечета  Hug
Вени, жалко, ние от 26ти август до 2ри септември ще сме на Златните, последно там го измислихме  Peace Имаме си и резервацийка  Laughing
тези трикоки нещо що не ми се виждат удобни и практични  newsm78 определено не се виждам по нашите улици да бутам такова нещо, като поотрасне - нормално колело  Peace
Данчонски, цункай шефчо от мен и дано нищо сериозно да няма  Heart Eyes
Рени, и ти да се оправяш Praynig

# 211
  • Варна
Таня, аз изхърлих всичко без чашите за пиене Peace Сега спи до 5 сутринта, гушкаме се и ставаме в 8. Да ви кажа друго си е човек да си поспи Crazy Яд ме е, че не се захванах с това богоугодно дело по-рано.
Още е неспокоен, но спи, дори вода не давам.
Племенника болен, драйф и Т. Дано не хванем и ние тая гадост Praynig
Приятен ден!
п.п.и аз искам на пленум, ама с тоз мъж Twisted Evilи безпаричие..

# 212
Хеххе, Рамама,ти ще дойдеш да забереш бъдещата сватя със сетя hahaha.То по-скоро ние трябва да дойдем да ви вземе,ама айде Naughty
За свеки имам идея.Изключвай си телефона!

Христо днес ми вдига нервите до макс. Първо се събуди рано,после вилня като луд,последва едно будене по пътя към нас,за да не заспи гладен ,че ще се събуди след час и ще повторим вчерашния ден,а след това не иска да заспи.Изяде едно шамарче по дупата и след 10минутно мълчание беше заспал сам.можело значи Naughty

# 213
Моми4ета, хайде гласувайте zа Елвира, гласуването приклю4ва днес  Praynig http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=1238&s=

# 214
  • София
Смин, ако навия мъж ми да ме закара до Варна някой следобед къв 5-6 часа и да се видим в морската? Иначе на 26-ти съм рожденничка, после еЛора и мъжа ми един след друг и затова се връщаме! Пък мъжа ми използва този факт, за да се измъкне за седмица от там!

Танче, немогат да ги карат - аз от тия, дето се бутат с дръжка отзад!

За Елвира май съм гласувала - я да погледна! А, Танче, той Криско води вече доста убедително!

# 215
  • София
Цвети, не става, дойде на вратата! Ние живеем в съседни квартали, на 2 километра сме и тя се дотътри до тук. Притеснила се защо и двата мобилни и домашния телефон са изключени. Напаст!

На мен триколката ми е много удобна за къси разстояния. Като взимам кухнята не мога да свалям количката за 15 мин излизане. А и на нея и се махат дръжката и стапенките и става колелце за каране с педали.

Гласувах за Елвира.

# 216
За Елвира май съм гласувала - я да погледна! А, Танче, той Криско води вече доста убедително

Нека си води  Heart Eyes  Но другите идеи след Елвира имат мн малка раzлика в гласовете, да не вzеме някой да я иzпревари  Sad

# 217
  • Варна
Аз съм гласувала веднъж и не ме пуска пак Crossing Arms Дано спечели Криско или Елвира Praynig

# 218
понеже не съм със статично IP и ми дава всеки ден да гласувам, дано да спечели идея, за която са жизненоважни паричките  Praynig
Вени, само свиркай ако идваш, а рачето още ли е из Варненско?  newsm78
Хайде на следобедните коктейлчета  Hug

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 15:33 от СмиНсЧо

# 219
  • София
Рачето не е тука, значи е при вас!
Да, Танче, сетих се, че идеята ти е за някое от другите места!

# 220
Хрис още спи...Сука 2 пъти и се напика JoyПо-добре от да се събуди рано !
Татянска и аз гласувах!

Рамама-Голям навитак е свекито значи.Милата ти newsm78И на мен ми е сравнително удобна триколката,след приспособяването й.Христо чат -пат върти педалите

Аз още май съм в шок след вчера.Снощи едва заспах,а днес ми е нервно newsm78Ще ходя да ми леят куршум #2gunfire

Смин-мерси за коктейлчето.Как е Али?

Ние май започваме зора с кучешките.Скимти докато спи,даже ме и хапе Shocked.До сега не се е случвало...И то ми нагажда пръста точно на небцето,където трябва да излизат кучешките зъби.

Някой да знае сайт с готини кухни???

# 221
  • София
Уаууу, нямате изчитане   Stuck Out Tongue Winking Eye  Mr. Green.
Четох, четох, ама сега не помня темите по които щях да пиша  Embarassed, то с тоз кърмаческо бременски мозък...
Първо да кажа със закъснение добре завърнали се на отпускарките  Simple Smile, дано да сте си изкарали добре. Нашите планове са евентуално края на месеца да се отиде някъде, но как ще стане не ми в много ясно, вече дори не държа и да е на морето, просто искам да се откъснем за малко от гадна София.
Новото при нас е, че от няколко дни Никол прояде  newsm44. Явно кърмата ми доста намаля и се усети, че гладна мечка хоро не играе. Не мога да повярвам още и дано така да продължи, но вече си хапва на обяд и на вечеря манджички + десерт.
За спането в нашето легло смесена ни е работата. Докато имам сили я връщам след като се насуче в нейното, но тъй като след 6 много се буди я оставям при нас и така откарва до 9-9.30.
Спинка си по веднъж на ден, защото ако спи два пъти вечер заспива към 1  Crazy.
Снимките на Кало са страхотни - прилича ми на голямо момче или на малък мъж  Grinning.
Цвети, на чуденката ти дали можеш да отучиш Хриско от нощно кърмене - поне при мен ми се вижда мисия невъзможна, до такава степен й е станало навик, че понякога само захапва гърдата и заспива, ако откажа се дере докато не я получи, а мъжо много се нерви и нямам избор. Ако успееш да го отучиш, сподели рецептата  Praynig. Някак си ми се струва трудно, защото са големи и вече разбират...
Аз също много свалям от кърменето, а сега и с това драйфане, ще заприличам на сомалийче  Sad.
Снимките на Сминсчо от ССК Варна са супер и на мен ми се ходеше, но не сколасахме, както обикновено.
В Русе съм била само командировка, много ми хареса като град, но за л...ното съм чувалааа  Mr. Green.
На нас ни подариха триколка за рождения ден на Никол и още не ми е сглобена  Shocked Crossing Arms. Два пъти се захваща мъжо и след 1 час псуване твърди, че не може, а и кофтито е, че няма схема.
И накрая да ви разкажа вчера как моЙто мъж смени памперса на Никол - тъй като се беше наакала трябваше да я измие и я вкара под чешмата с чорапките на краката  Joy. Добре, че се усети макар и късно  Simple Smile. Много му се смях, ама така е като не помага активно.
Приятна събота и неделя от нас, когато съм в кондиция и не  Sick ще пиша пак.

# 222
Аз съм чао,  не знам кога ще попадна на компютър, но едва ли ще е преди да ида в Пловдив към края на месеца. Да се забавлявате  Laughing

# 223
Момичета, изнасяме се към Стрелча за една седмица.
Весeли събота и неделя, както и следващи 7 дни! Hug

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 08:09 от Чаено момиче

# 224
Чак сега успях да ви изчета и се включвам.
Юлче, ние до сега сме слагали само по касата и затова на 14 месеца сложихме АктХиб само. Мерси за разяснението   bouquet
Смини, ако искаш ми пиши на лични да се разберем ако искаш едно мазило, което се приготвя в аптеката до нас за афти, много е ефикасно. На Стенли му минаха от две намазвания, с клечки за уши го мажа от него.
Мисче, от шоколада най-много да се развихри с ритници бебчо, поне нищо друго не знам  Blush
Рамама, гаси телефона или простонамали звука. Аман от дразните ли бе  #2gunfire
Татянка, ние също имаме такова колело, Стенли не може да го кара сам, но аз го бутам и така се води, но за кратко и му омръзва и излиза.
Болните  Hug и бързо във форма
Приятна почивка на заминаващите  Peace
Отивам да спя  Tired Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт