Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 778
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Слагам !
Гледам куфара как съм го натъпкала - ами то се оказа, че не съм взела мдрехи, но да му взема завивка, чаршафче, кърпа.... А не съм прибирала обувките, лоша работа!
Ако намеря интернет в Стралча ще влезна да кажа едно "ку-ку", но по-вероятно е да си починете от мен  Wink
На бременлийките леко мътене, на всички желая да не се разболяват децата, а болните да оздравяват. Ние продължаваме да будуваме, а Тони ми пълни сутрита с миризми от памперса по2-3 пъту, ужасна работа. Плача вече за гърнеееее! Laughing Ама нека ми е, като от малък се подведох, че го ползва от време на време, сега не ще да седне на него, трябваше да съм настоятелна.
Айде, ставам да стягам детето!

# 226
  • София
Добро утро от нас! Тази нощ спахме добре, но Матей пак киха тая сутрин и му тече носа - ужас!

Пийнете кафенце:

# 227
  • София
Eхооо, ще остане ли някой в София въобще  newsm78

Страхотни кафенца, мерси!  Heart Eyes

Вчера водихме Стаси на лекар, защото вдигна Т, тече му носа и лявото оченце 3ти ден беше доста зачервено. Прегледаха го, казват, че очето се е инфектирало от замърсяване или проявена алергия към нещо  Thinking и затова е Т и цялостното неразположение. Накупихме една торба лекарства и на Ст му стана лошо като плати сметката в аптеката.  Неспахме хич добре, но се надявам довечера да е по-добре  Praynig

Чери, и на мен веднъж ми се случи да му мия дупето заедно с чорапите  Embarassed Какво прави малкото бебче? Кога ти е термина?

# 228
  • нейде там, където ....
Здравете и от нас!
Поздрави на всички пораснали дечица и техните мами!
Ние ходихме на море семейно, че баткото не беше виждал морето. И двамата бяха впечатлени доволно. Ядохме каквото ни душа иска - те (най-вече) - таратор и пържени картофи, освен безкрайните кисели млека с бисквити. Не се сещам за нещо, което да не ядем. Митко се върна в яслата. Има нова лелка, която той не харесва. Аз съм на работа от понеделник. Тогава ще имам повече време за форума  Laughing

П.П. Носех само лекарства за температура, повръщане и разстройство + козметика - сапун, шампоан и лосион с фактор 40

# 229
Данче, няма да останеш сама в София и ние сме тук, никъде нямада ходим, амае кво от това като си на другия край на София  ooooh!
jd, здравей! Включвай се по-често.
Пак е събота и май отново тук ще е пустош, дано да сте по почивки и да си изкарате добре  Hug
Вчера на Стенли му изби третото зъбче, горното предно зъбче вече е на лице  Mr. Green Сега чакаме и другото, за да ни е цяла оградката  Mr. Green

# 230
Енви-Специално в твоя чест,вчера реших да направя детска преработка на Пастициото.Та:

Малко лук се задушава(около 20-30гр)
прибавя се кайма(около 2суп.лъжици)
след като стане на дрожди се пребавя 1 шепа макарони(аз бях взела от тези с домат и коприва)и малко вода(да ги покрие)
след като макароните са готови се добавя едно малко обелено и нарязано доматче.След като почври 2-3 минутки му добавяш малко сирене,кашкавал и подправки(аз сложих босилек).

Липсват яйцата,но стана сууупер.Можеш да го направиш и в количество като за вас  bouquet

Снощи му правих и супа топчета като в последствие топчетата ги намачках,че той е едно гомненце и нямаше да ги яде.Много се хареса днес Naughty

Вие давате ли им кочан варена царевица?Онзи ден го пробвах на Христо и идеята се оказа добра.Ръфа и мълчи по целия път до вкъщи(накрая вече клюма де)

# 231
И ние, и ние сме си в София Wink
И аз искам пак пленум Hug още сега тръгвам даже Simple Smile
Царевица аз не съм давала, ама е идея да пробвам Simple Smile
Цвети, още утре ще пробвам аз преработеното пастицио  Hug Heart Eyes

# 232
  • Варна
Будни сме 6 часа, ужаст направо! Едвам гледам, баща му на звера и той полузаспал. Звера обаче е в чудесно настроение, поспа си и сега хрупка сухарчета Mr. Green
Искахме на плаж, ама излезе вятър. Утре имам празник, Деня на флота е! Аз нали съм военно чадо, а и сега самата аз съм във флота, че така. Днес може да отидем да погледаме  зарята.
Царевица ще взема да дам, че поне малко да му отвлече вниманието и да има мир у къщата Thinking
Я кажете нещо за разстройство, че племенника много зле. Той е на 1.9г

# 233
  • нейде там, където ....
Я кажете нещо за разстройство, че племенника много зле. Той е на 1.9г

Една чаена лъжичка камшик, стрък (от аптеката) се залива с 200 мл вряща вода. Престоява 1 час, прецежда се и се изпива на три пъти. Давам и на Митко при нужда, няма проблем. По-ефикасно от това не знам. А Петьо ноември месец изкара 2 седмици така  Sick

# 234
Привет!  bouquet
Цвети, Али яде отдавна варена царевица, но вече не е толкова млечна и не му харесва, ще му търся в бурканчета дето има затворени едни Baby Corn-чета. Рецептата ще я пробвам още утре, ама вместо кайма ще сложа шунка май, че ще е по-мързелешко, не ми се прави кайма, а готова кайма - ъ-ъ  Naughty
Наде, ужас, с този кърмачески мозък, сега се сетих за рецептата, ти ми я беше пращала н алични, отивам да търся къде да ми я направят  bouquet
Красе - хидрасек!!! Peace

Снощи бяхме на разходка с Роди и Теди, гръмнал й е комп-а, заради това не е на линия  Wink

Намерих тук памперс бански и съм невероятно щастлива, готова съм за почивката  Mr. Green По точно добре, че беше Жени от София, че да намери на нашите борси де  Blush

Целувки! Heart Eyes

# 235
Ехоооо и от нас,

днес направихме един Шопинг zа ваканцията, купих си бански zа 4 ?  Laughing  Евтино гадже съм, няма Що  Flutter

Сминс, вие много дале4е Ще ходите  Laughing  Кой хотел иzбрахте?  Flutter  Как са афтите на Али?

Дан4е, дано на Стаска скоро да му мине  Hug

# 236
  • София
Здравейте, ние току що се прибрахме. Ходихме в Бяла Слатина и каква градушка ни подбра, колкото орех. Пътувахме 3 часа и тя ни преследваше през цялото време.

Реа, обожава варена царевица!

Лека нощ!

# 237
  • София
Добър вечер!
Ние сме болни и двете- моето гърло  е много зле, и ухото ме заболя даже. Соня е с кашлица и хрема. Sad

Танче, като казваш че пие млякото от чаша, тренинг чаша ли имаш предвид или обикновена, човешка???Щото ние с обикновена мнооого се оливаме.

За разстройството-Ентерол.

Ние от 20-ти отиваме на Лозенец. Има ли други в тази посока?

# 238
Смини, ако не го намериш мога да гопоръчам тук и да се срещнем някъде да ти го дам. А, може и вие да дойдете към Люлин да си го вземеш и да се видим  Whistling
Сипала съм си мартини и ви чета...........КЕФ!!! Сега отивам да си легна. Лека нощ и приятни сънища на всички.

# 239

Добро утро!  bouquet

Танче, Берлин Грийн Парк  Laughing Просто с Али е невъзможно да се пътува повече от 1 ч в колата  Rolling Eyes заради това тази година - тук, ние мислихме даже и на Долфин - още по-близичко  Laughing

Смини, ако не го намериш мога да гопоръчам тук и да се срещнем някъде да ти го дам. А, може и вие да дойдете към Люлин да си го вземеш и да се видим  Whistling

Е, колко му е София-Варна, ей сега идвам  Joy hahaha Наде, мартинито ти е било в повече  Laughing Mr. Green
Направиха ми от твоята рецепта - има супер ефект!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт