36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 883
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Мерси момичета !
Града ни наистина е сравнително чист , но не е и много голям та може би и заради това да е така .
Креми , не му се връзвай на малкия той те първа започва с пакостите ! Rolling Eyes
Моите по цял ден се борят и бият , като се заиграват много малко заедно  #Crazy , но какво да се прави живи и здрави да са ми останалото са бели кахъри .
А за Мърси и малката Линда , хич не се учудвам много са забавни и приятни ! Много се радвам на срещите ви с тях и да си призная малко ви завиждам  Embarassed .
Тони , отговорих ти веднага  Blush .
Аз на Фатима , нищо ни съм и връзвала , а на Самира от Мароко , бяхме купили гривна-черна змия
от сергиите в Сиди Харазем . Свекърва ми каза , че предпазвала от уроки и магии . Също така си бях купила един  много малък размер на Коран-а  , и го слагах в количката или в седалката за колата .

# 151
Ум Сами чак сега загрях че и ти си от Варна  Shocked
Аз бях писала  че израснах в бившото Владиславово Да не си наблизо там сега Родителите ми имат и място там с дръвчета малка вила Казват че на мен ще ми я дават ама аз още не вярвам,докато не ми я прехвърлят
Момичета най доброто от уроки е четенето на ает ал курси ,сурата  Ал ихлас ,сурата ал фаляк и сурата ал несс  Има един хадис ,за съжеление не мога да го търся сега къде го имам за да ви го приведа дословно ,но общо така звучи Един евреин е направил магия на пророка Мохамед ,салла аллаху алейки уа саллем След като е разбрал за направената магия е отишел на мястото на магията  и там е намерил три възела Започнал пророка ,салла лаху алейхи уа саллем да чете сурата ал ихлас ,духнал и се развързал първият възел четял сурата ал фаляк и се развързал втория възел и третия ,щом прочел сурата ал несс
Ако някой иска мога да ви напиша с транскрипция тези сури В линка който ви написах сутринта ги има Ако искате попитайте вашите половинки или аз винаги съм готова да ви напиша нещо
Хайде после пак ще се включа

# 152
Aне аз съм от силистра, хивяла съм в софия последно, но сестра ми е във варна и нали ми е близо все отскачаме да се видим

# 153
Е ,здраве да е Няма значение от къде Важното че сме заедно във форума   
На Сами и Ум Сами   bouquet

# 154
  • O.A.E./ Пазарджик
Дани, то мойто люто е "бебешко" люто. аз не мога да ям много люто Grinning
иначе внимавам какво ям.  Peace
Тарикмам, слагам на малката малка плочка с молитва против уроки, Зайед си има синя гривна, но я слагам на количката. гледам да не мисля за такива неща много. вярата ми и Господ ги пазят повече , отколкото такива гривни.
голям режим имаме нашето семейство. лягам си(по-скоро отивам в леглото, че малката ме буди за кърмене) към 1-2 , ставаме в 10 #Crazy добре , че Зайед ляга кум 10.30 #Crazy
нямам избор. мъжа ми се връща от работа 5-6 , кое по- напред.....
почнах да къпя Нур на обяд.

отивам да полягам. лека от мен!

# 155

Да ви поднеса и днес закуската
Не забравяйте да казвате когато се нахраните дуа

Ел хамду лилляхи лледи аттаамана уа разакана  мин гайри хавлим минни ве ля кувва

Слава на Аллах,Който ме засити с тази храна и ме дари с нея,без аз да имам мощ и сила за това       приведено от Ат Тирмизи

Фи амани лилля                                                       

# 156
http://agirard.free.fr/maroc3/Toundoute/pdejeuner.jpg

А това е една типична народна закуска Ама да знаете  какви смокини има тук сега ,пръстите ще си оближите
Снимката не е моя а просто я намерих в Нета

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:27 от Дивиана

# 157
Добро утро!
свеар мерси зазакуската, срам несрам  първа ще си взема!
ама  и ти по тимпично арабски слагаш масите!как се пази талия  по арабско незнам!
аз  обличам сами и отиваме на едно кафе което има  играчки и пясъчник, добре че е и заградено!
излизаме докато не е напекло!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 08:32 от um_sami

# 158
Хайде и аз да се разпиша преди да отида да напазарувам .
Свеър , мерси за закуската ! Но това със смокините можеше да ми го спестиш , че мъж ми е на работа и не може да ме закара в градината на зълва ми да си от ям на смокини .
Креми , излизайте на воля сега , че зимата е трудно .
Ние през зимата само супер маркети обикаляме или водим децата в един закрит парк с надуваеми игри да играят .

# 159
  • O.A.E./ Пазарджик
Добър ден! Hug
Дани, забравих да те питам- на снимките ти ли си?
малките са пораснали и явно голям кеф на плажа  bouquet
Свеар, мерси за закуската!
Лек ден за сега от нас!

# 160
А Мария , не съм аз сестра ми е .
Много си приличаме в лицето , но на височина и ширина сме различни  Close !
Аз не се снимах , но тия дни ще се снимам и ще ви кача нови снимки и с мое присъствие на тях .
А децата наистина се забавляват максимално на плажа , което е добре и за мен , защото през нощта никой не се буди за нищо .

# 161
ДАНИ големи красавици са моми4етата
ние ве4е 10 дена сме с гости,в4ера да се надяваме бяха последните за тази седмица,каних родата и по съвместителство,преди да са си заминали 4и4овците за бг направих и р.ден на муфида който  е в събота,2 в 1 така да се каже ето и малко снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162895

мина супер,предната ве4ер заспах в 4 и станах в 8 за да направя 3 торти,едната с готови продукти,другите по рецепта на ПЕПИ

сложих и от 2те по нейната рецепта,народа бе6е в възторг
после оба4е 4истих до 6 сутринта,но поне свърших,а днес сме канени в свекито,даяна пощуря с децата
СВЕАР мерси за закуската
КАТЕ  от какво си уморена така newsm78 newsm78 newsm78,4е така си полегнала на автара

# 162
Добър ден

Аз седнах да пиша сутринта,но така и не дописах.Госпожицата се забавлява с маика си и от снощи не иска да спи.Легнах си аз в 22.00,4е и тя спеше,но познаи събиди се и до 02.00 ми се усмихваше и дремеше.Къде ли не я сложихме,как ли не я люшкахме,не и не.Добре,4е поне не пла4е Heart Eyes Днес същата история,цяла сутрин будува.Заспа преди малко и аз използвах момента да направя кекс LaughingХитруша става и глезанка Heart Eyes

Дани много хубави снимки.Град4ето ви е 4удесно. GrinningДецата са мног пораснали и големи сладури.и аз обожавам смокини.Тук като пуснат съм като невидяла.Внасят ги от Турция и понякога са супер сладки Grinning
Деси много хубаво парти си спретнала>от къде сили бе жена,3 торти и да 4истиш до 6. Winkмного са сладки децата,да са ти живи и здрави Hug
Свеар закуската ти и за следобедна минава.като ги гледам тези питки с малко сиренце и ми гледаи сеира.
Креми приятна ви разходка(вие сигурно се разходихте ве4е Embarassed ) а за цапането....моите на ден се преобли4ат по 4-5 пъти.Да са живи и здрави само,дрехи имат бол,трябва да се износват Whistling
Тони само такова 4удо(бънджи) още не съм купила.Представям си как ще се радва мал4о в него.Като изтребител нагоре,на долу.Аз смятах да купувам от люлките с батерии и въртящи се игра4ки,но като си помисля за помощниците...и веднага се отказах. Laughing
Гледма да не съм 4ак толкова суеверна.Не крия бебката,то и аз се радвам на малки бебнце,само не давам да я пипат Naughty сложила съм и 4ервен конец с синец,като се приберем мия о4ите и казвам дуата.дано помага  Praynig

приятен ден от нас Hug

# 163
Дтти , много хубави снимки !
Аз тук не зная какво е да празнуваш рожден ден .
Надявам се в бъдеще като тръгнат на детска и на училище да правя и аз празненства , че много обичам да празнувам рождени дни .
Нали съм родена август месец и все нямаше с кого да празнувам та за това ми липсва цялата тази еуфория около празнуването на такива-та дни .
И аз нощеска си легнах късно в 4 , но не съм чистила търсих си работи в компютъра , ядох от дюнера дето ми донесе съпруга ми и така .
Наоколо съм .

# 164
  • In a surreal moment!
Здравейте и аз станах късно , но така е като ме хване ококора ...... Сама съм и се омързеливям .... На Цветка татко и си дойде от Испания и тя отиде да си го посреща - те са от Плевен . Лек ден на всички , ще ставам да поошетам и съм тук ....

Общи условия

Активация на акаунт