36 - Арабски принцеси и техните български при

• 24 052
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Миме ,  !- и от мен .
Много здраве , любов и сбъднати мечти !

# 181

Сега ще ви сервира закуската

# 182
Пепи нахрани ли котенцата
http://dni.li/wp-content/pixx/2006/12/kittypredi.jpg

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:29 от Дивиана

# 183

http://www.dieti.info/images/small/58.jpg

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:29 от Дивиана

# 184
Миме , честит имен ден и от мен ! Да си жива , здрава и много щастлива ! Да са ти живи и здрави и малките ти съкровища !   bouquet   Hug   Heart Eyes

# 185
Добро утро моми4ета

Свеар пак си се погрижила за гладуващите Grinning Мерси Hug
Мерси много за котенцето,мал4о пощуря,после ще му я принтирам Heart Eyes

Мария 4естит ти имен ден(ако празнуваш  Wink) Със здраве да си носиш името.Щастие и много любов  bouquet

Деси и мен ме питат за Хая дали е моми4енце,при условие,4е е обле4ена цялата в розово и с розово одеалце.Предимно филипинките,те нали са малко неориентирани Mr. Green
Тати що се дърпа?Ти пък няма да му казваш,иншала после да се радвате на мом4енце Praynig
Тарик мам това е супер.И тук ги има мисля,4е на грако.Нека си гризка 4овека,сигурно зъбките го мъ4ат Grinning
Камел4о приятно ти ба4кане в Влас.Имам много приятелки там
Дани до къде стигна с лютеницата.пепи пускаи и тук рецептата душко и без това много сладко се обясняваш Hug
И аз искам да направя лютеница,но ако може с доматено пюре за по лесно
Добре  завърнала се миламама Hug

Приятен и слъ4нев ден Hug

# 186
моя народ още спи,да седна да се разпиша
СВЕАР как са децата?
ТОНИ радвай се 4е хапе игра4ките,моите ръце и а на каките са сини
на даяна и никнат последните 2 и хапе наред

# 187
  • O.A.E./ Пазарджик
Съвсем съм забравила Embarassed
Благодаря ви за пожеланията ! Да ви се връщат стократно!
от мен обяда:
http://www.fabfoodpix.com/images/full/fF000398.jpg

верно, едва ли ще го празнувам  Confused но у нас все едно всеки ден е празник. от гости не можем да се отървем Laughing

лек ден за сега от мен  bouquet

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:31 от Дивиана

# 188
и аз да се разпиш
Миме честит имен ден ако празнуваш разбира се!
дани верно много хубави снимки и децата ти са доста чаровни
свеар мерси за закуската и котето!
ох сами снощи беше с лека температура 38С,в 5 ме събуди и целия гореше39,5С ходих на лекар и казаха начален стадий на ангина и сега го мажа с тантум верде по гърлото и хексалгин за температурата, ох дано не стане сложно, че много ме е страх!

# 189

КРЕМИ дано да се оправи малкия сладур

# 190
Честит имен Ден, Миме! Да си жива, здрава и един ден внуци да носят името ти!

Креми, бързо оздравяване на малкия  Praynig

Деска, Честит Рожден Ден и на твоята принцеска, много хубаво парти е било, а тортата е супер  Peace

Дидонката и сноу се запиляха по морето май, дано скоро да се отчетат.

Камелчо, ако не си тръгнала още, лека работа и приятно изкарване на св. Влас.

Еличка как сте вие? Не си писала тези дни, а и морските сирени също  Wink

# 191
  • In a surreal moment!
Здравейте , момичета ! Аз съм потресена - народа изтрещя съвсем ! В блока на Цвети в Пловдив , дето е на квартира , нали е студентка там , е станало убийство ! На техния етаж - комшията в средата , някакво странно чиче , е застрелял с ловната си пушка комшиите отсреща - майка и син  , защото го дразнели и си оставяли кофичката с боклук пред вратата !?!  На къде отива тоя свят !!!!????  Цвети ми разказа , че убитата жена била на средна възраст много учтива и свястна , а сина и завършващ студент зъболекар - най красивото и културно момче , което познава ! А съквартирантката и е там - цялото лято работи момичето и спи сама - как ще изкарат момичетата още 1 г. незнам . Ами те ако го бяха подразнили - свирят на пианото , подготвят се , пеят , репетират - ако ги беше опушкал щото го дразнят - не ми се мисли !?! Оффф 3г. са спали през една стена от тоя ненормалник с пушка !?! Изумявам и не разбирам каква е тая демокрация всеки ненормалник с пушка или пистолет ! Господ да пази - не знам какво друго да си пожелая !

# 192
  • Монреал
Здравейте и от мен!
Да пази Господ от такива хора! Пепи, а не могат ли да си намерят друга квартира? Абе наистина - накъде отива целия свят, не само нашата държава?!? Имаше тука едно предаване как дядото е насилвал внучката си. Такива хора трябва да бъдат не само разстреляни, ами и тъпкано да им се върне това което са правили.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Креми, как е Сами? Надявам се да му е паднала температурата.
Камел4о - как е плажа в Бургас? Лисва мииииии.....
Свеар - стига с тия закуски, бе жена, че и все е отрупана масата. Дай нещо по-леко. Догодина може и да сме в Мароко - живот и здраве може да се запознаем. Как ти е детенцето?
Дани - ти си знаеш - писах ти на лични
Чао за сега от мен. Днес е 43 градуса при нас. Ето нещо разхладително:
http://www.cokecans.com/images/gallery/IceInGlass.jpg

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:31 от Дивиана

# 193

Днес съм на диета и ето пак закуската диетична

После ще ви пиша

млн  после ще ти пиша  Пази се ти и децата
Пепи дай бог да ви пази от такива инциденти
Тарик мам Мархабебик

На всички приятен ден

# 194
  • In a surreal moment!
Добър ден ! Легнах късно - станах рано и поливах , после закусих и спах до сега - подух се в муцуната като бухта ! Вчера се позагубих , защото ходих на кафе с приятелка , която ще си тръгва за Кипър , там работи . Голяма е скица , с нея скука не съществува , така приятно ме овиква , затуй че си седя само в къщи и нос не подавам навън без да е на живот и смърт Laughing Рядко позволявам да ме навикват , но от нейните уста е като музика - някой хора имат дарбата да критикуват без да обиждат . А колко е любовна и пълна с истории и приключения , пък и сладкодумна ...... едвам се разделихме . Ще се видим след 1г. през отпуската и - да е живот и здраве !

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 13:43 от Пепи Чачева

Общи условия

Активация на акаунт