36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 742
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Честит Рожден Ден на малкия Тарик  Hug!!!

Весе, да ви е жив и здрав малкия юнак. Да порасне голям и има много успехи в живота.
А това е за радостната мама

# 76

http://www.igra4kite.com/images/interkobo_23617.jpg

Честит ти рожденник Весси  Приеми моите подаръчета за него

Извинявайте момичета че се включвам на бързо От вчера гости са ме налегнали и при това с нощувка Благодаря за съобщенията после ще ви отговоря Дтти Ин ша алла едно здраво момченце Прекрасни снимки

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:10 от Дивиана

# 77
Честит Рожден Ден на Тарик!

Да расте здраво, жизнерадостно и будно дете!

А това е за майката на хубавеца  Wink
http://www.dutchbydesign.com/database/images/products/rosepinkheartvase_large.jpg

Весело изкарване на празника  Hug

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:11 от Дивиана

# 78
http://i153.photobucket.com/albums/s235/revmyspace2/graphics/gre … ayballoonsREV.gif

http://i153.photobucket.com/albums/s235/revmyspace2/graphics/lov … CheeseRedRose.gif

4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ТАРИК,БЪДИ ЖИВО ЗДРАВО И УМНО ДЕТЕ ЗА РАДОЛСТ НА МАМА И ТАТИ
ВЕСИ цветето е за теб
КРЕМИ  не се ядосвай щом ти си добре хората да си говорят каквото си искат
МИЛЕНКА бях и 3та пъти с COPPER T много съм доволна
изпратих снимките

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:12 от Дивиана

# 79

4естит рожден ден Тарик
Да си жив и здрав,много щастлив и послушен малък футболист
Hug

4естит ти рожденик Веси  bouquet  bouquet
Весело прекарване на партито Hug

Креми ти още ли им се връзваш Whistling Гледаи си детенцето и хи4 да не ти пука. Hug
Деси,а какво мислиш за Мигрена(мисля,4е така се казваше newsm78)
Боли ли поставянето и?Аз пове4е,болка в "тази" област не мога и не искам да изтърпя Embarassed Confused

Успях да дремна с малката.За сметка на това се събудих озверяла от глад,въпреки обилният обяд ooooh! КОга ще ги сваля тези 15 кг  ooooh! ooooh!

# 80
МИЛЕНКА не знам ,дори не съм я 4увала,болката е съвсем лека,по4ти не се усеща,можеш да я сложиш след 40 ден
http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1080715
тук има малко съвети какво да се яде и какво не за да се отслабне

# 81
  • In a surreal moment!
Честит Рожден Ден на Тарик !
Мила Веси , да ти е жив и здрав , много игрив и весел - голяма радост за всички !
- играй на воля сладичък Тарик  и цвете за мама !

# 82
  • In a surreal moment!
Здравейте момичета - преживяхме потопа и пак сме тук ! При нас не беше страшно - валя си кротко и не ни заля - само тока нещо се повреди - наблизо падна мълния и после и нета се прицака , че до сега !  Марси ми се обади - готова за срещи . Говорихме на бързо - звучеше много добре , надявам се да е наистина така . Моля се другата седмица да дадат аванса , че да се разходим до Варна - синоптиците вече обещаха хубаво време - дано , че да се топнем и в морето ! Ще е жалко , ако не се засечем и с Катето , Галето и Креми - оф пусти финанси .....Цвети прескочи грипа - покашлюка и се оправи !   КРЕМИ --- Не им се давай на простаците - ние ви обичаме - който разбира , не коментира !

# 83
  • O.A.E./ Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАРИК!
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ !
ПОДАРЯВАМЕ МУ ВЪЛШЕБНАТА ЛАМПА
ЗА ДА МОЖЕ

ДА МУ ИЗПЪЛНЯВА ВСЯКО ЖЕЛАНИЕ!

ЗА ПРИНЦЕСАТА СЕ ГРИЖИМ КАКТО ПОДОБАВА! Wink

ЗА ЩАСТЛИВАТА МАМА

# 84
Честит рожден  ден на порасналия Тарик!

нека  бъде все така лъчезарен  и  да радва всички наоколо с чаровната си усмивка!и по малко бели ! Mr. Green

Това е за гордата мама на малкото съкровище!

# 85
Честит  рожден ден Тарик  !
Аллах , здраве и късмет да ти дава !

Веси , това за теб мила ! Весело изкарване на празника и да качиш снимков материал !!!

# 86
Току що марси ми се обади,в петък иншала ще  се видим, пътуването е било 9 дни път с камили, 11 ч на италия и 9 на турция!линда е във вихъра си и е много щастлива, харесва им че е прохладно и вобще звучеше много много добре, тя няма нет, но благодари за поздравите на всички и ви праща и на вас!
хайде аз отивам да правя сладкиша  на Манел да видим какво ще измайсторя!

# 87
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Честит първи рожден ден малък Тарик!!!!
Расти здрав, много весел и щастлив за радост на мама и тате!!!!

Веси, това е за теб
Да ти е живо и здраво момчето!!!!!

Включваме се с репортаж, от мястото на събитието:
Днес 08.08.2007 г. към 17 и 30 ч., напечени от слънцето, с пясък в нозете и блясък в косите, съвсем случайно срещнахме Марси и цялото им семейство...... Нямаше  да се познаем, ако не беше Линдичка!!!!
Добре, че сме виждали нейните снимки!!!!!
Малко по-рано и ние се чухме с нея,  бяхме се уговорили за утре за кафе... но колко е Варна - срещнахме се!!!! Laughing Laughing Laughing

# 88
Браво момичета !
Много се радвам за вашите срещи !
Аз не можах да се запозная лично с нито една от вас за което съжалявам .
Живот и здраве друг път ще е .
След малко отивам да правя вечерята , но сигурно пак ще ми стане лошо от жегата в кухнята .

# 89
Добър вечер  Hug
newsm59Честит Рожден Ден на малкия Тарик!Много усмивки да греят на малкото му личице.Нека много да ви радва   Gift  nbirthday

Миленка,наистина си е хубаво в Бургас.Има усмихнати хора,слънчево(с исключение на последните дни),абе личи че е лято  sun

Пепи,мила не съм ви забравила,просто скитах насам натам.А и сега тъкмо се появих и май пак ще ме хване липсата.Има вероятност от 15.08 да почна работа в един хотел в Свети Влас  newsm03

Оо,да не забравя  ooooh!Добре дошла на Clementina  HugСъс сигурност ще имаш доста хубави мигове тук  Hug

Дтти успех мила.Дано този път е момченце,а и много са ти хубави принцеските

А ти Креми не обръщай внимание на такива ограничени хора.  Hug  Kissing Heart

TarikMom не знам да ли се познаваме,но като си идвате бихме могли да се запознаем   friendshipА между другото,ей там отдолу в профила имам една страничка със снимки,ако желаеш хвърли едно око  smile3521,може и да сме се мяркала някъде по улиците  newsm47
Хайде мили мами,аз ставам да си видя баницата,после заповядайте да хапнем дружно  newsm53Лека вечер на всички.А аз ще пратя поздрави на моренцето от всички вас  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт