36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 867
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Ех, имало сядане  Twisted Evil. И ние днес цял ден не се спряхме.
Катенце, направихте ли снимки с Марси и Линдичка??? Иначе как да отчетем дали е минала добре срещата  Mr. Green.
Деси, и аз стискам палци да ви е юнак този път. Ех, какъв ли галеник ще е сред три каки  Flutter. Принцеските са ти много сладки, да са ви живи и здрави. А какви снимки пращате на лични  newsm78. И аз искам.
Камелчо, само ни изоставяш ти. Минаваш за по едно здравей и изчезваш. Поспри се за малко повече бе момиче  Hug. За работата стискам палци  fingerscrossed.

# 91
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Елиии бе, мила, тя срещата беше случайна и на крак!!!!!
Утре ще е официалната и за по-дъго, пък и днес с Галето се изживявахме като морски нимфи и не ни стигна паметта на апарата... Laughing

# 92
  • Монреал
Честит Рожден Ден на сладурския адаш Тарик!

Да расте здрав, умен и красив мъж и да радва много мама и тати!

# 93
  • Монреал
Здравейте всички плажуващи и неплажуващи мами!

um sami - изобщо не си го слагай на сърцето това отношение. Вярно е, че е завист - като видят, че някой е в чужбина и си мислят, че е цъфнал и вързал. Хората изобщо не им хрумва, че ние в чужбина трябва да работим двойно повече за да се докажем пред местните, да подобрим имиджа на простаците българи преди нас и т.н. Ама нали знаеш нашата нация - все те дърпат надолу за да гориш с тях в казана.  #Cussing out А момчето ти е толкова чаровно и с тези прекрасни очи ще разбива женски сърца в скоро време.
Дани - давай по-лесната рецепта да изненадам съпруга - много ще се зарадва милия.  Heart Eyes Ще ти пиша на лични също  Hug
mln - как се справяш, когато дечицата са толкова близко на възраст? Аз не бих събрала кураж честно казано - ще изчакаме мисля 2 години и тогава ще пробваме за второ.
kamel4o - не се познаваме хе хе, но живот и здраве и това може да стане. Мислим да посещаваме България може би януари или февруари догодина  Praynig

# 94
Добро утро!!
Благодаря ви много за поздравите ,момичета!!
Почерпете се с нашата торта

Партито беше прекрасно! Доста деца се събраха и добре си се забавляваха  Laughing. Успяхме и да съберем парички за болният Криско на Лилибон Grinning
Ето малко снимки :
http://s154.photobucket.com/albums/s268/vessykhaled/

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 20:02 от vessy78

# 95
Добро утро, момичета.
Весе, изглежда партито е било много приятно. А малкия адаш колко е пораснал само  Hug. Да ви е жив и здрав.

Елиии бе, мила, тя срещата беше случайна и на крак!!!!!
Утре ще е официалната и за по-дъго, пък и днес с Галето се изживявахме като морски нимфи и не ни стигна паметта на апарата... Laughing

Катенце, вие за това ли не се обадихте, мила. Сигурно сте срещнали някой батко Нептун и решихте, че леля ви Ели ще чака  Joy. Да пратите много поздрави на Марси днес, а на малката ни наборка специални целувки от Рая  Heart Eyes.
Весел ден ви пожелавам сега. До после  Hug.

# 96
Марси, Гале, Кате, Креми, приятна почивка по морето! Благородно ви завиждам, че ще се видите  Laughing
Креми, мила, не им се връзвай. Нека пък да те говорят - значи си им по интересна от самите тях  Wink. На мен ми се случва от време на време да получа съжалителен поглед, защото съм женена за арабин, а аз им отвръщам с присмех  Laughing  Laughing. Нека ние сме си добре, а клюкарите хич и не ме интересуват  Rolling Eyes
Миле, Миме, как са принцесите?
Лек ден на всички!  Heart Eyes

# 97
Добро утро   love001
Весе,разгледах снимчиците и наистина рождения ден е бил прекрасен   bigdance2
Малкия Тарик е чудесно детенце,да го нацелуваш от мен  Kissing Heart
Мерси за тортичката,много е хубава,аз използвам да се почерпя преди да съм излязла,
че после може да не намеря  smile3503
Слънчев и усмихнат ден на всички  sun  lovekiss

# 98
добро утро!
веси много е сладък станал Тарик, да ти е живи здрав,много е чаровен с тези траапчинки!
и аз нямам търпение да видя малката къдравелка, нали ще я искаме за снаха!немската снаха доста го шамари а той стои или плаче и идва при мен!
вчера питам моята педиатърка, да пуснем изследване на Сами да го пуснана ясла от септември, а тя ми се кара, не те е скъсала, я си гледай детето, и беше категорична сами тази зима на ясла няма да е, само щесе разболява, и като се замисля е права, моя приятелка  си даде малката на ясла и на всеки 2 седмиции са болни със сиропи и антибиотици, а ное с антибиотици не се оправяме и прави спазми със задух всеки път!тя верно да си седя на дупето и да си гледам детето!аз всъщтностисках един месец да го пусна да си играе с децата и да свиква да не е залепен за мен, но педито каза че това е присъщо на повечето деца да са залепени за мама в този период и аз се успокоих! Hug
хайде лек ден от мен!  bouquet

# 99
Привет момичета!!!
Да се разпиша и аз да не ми забравите физиономията Laughing

Веси,с малко закъснение искам да ти честитя  празника на твоето пораснало момче!!!Да ти е жив и здрав юнака и много късмет му пожелавам!!!

Ели,не сме те забравили миличка HugВчера ти звънках ама нещо не се уцелихме.Довечера след срещата очаквай пряко включване Heart Eyes от мястото на събитието.

Лек и слънчев ден  bouquet

# 100

до после 4е бързам Laughing

# 101
Добро утро и от мен

При нас така се е зафучало че сигурно ще има буря всичко хвърчи във въздуха

С прахоляка ще се справим ,дано само скопита да не ни донесе От мен приятен ден на всички докато не ни е спрял и на нас Нета

# 102
http://www.greencayvillage.com/html/en/photos/location/pic1.jpg

къде сте  newsm78,на 2ра страница сме Embarassed

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:22 от Дивиана

# 103
  • In a surreal moment!
Деси като си казахме чао нощеска , чееее чак до 6ч - не ме хвана сън ... станах по обяд и се защурах из форума - нещо ме привлякоха екскурзиите и почивките - Кушадасъ , Мармарис , Анталия - зяяяяпам снимките на хората - очи пълни - ръце празни - но все е нещо - сега се стягам ще отидем малко на гости , малко да помогнем на Митковия племенник в едно село наблизо . Късничко ще се приберем , така че май поста ми стана здравейте и чао .... хахаха  .... айде до по-късно ...

# 104
  • Монреал
Весе, страхотно парти сте си заформили! Тортата е чудесна - още от преди си спомням, че го цаниш за футболист твоя младеж. Ох, колко е красив - направо обожавам такива бадемови очички - ще го схрускам!

Момичета, за тези които приказват глупости, че сме женени за араби - питайте ги какво им е толкова хубавото на българските мъже. Аз не съм видяла българин нито да мие чинии, нито да готви, нито да чисти! Моят мъж всичко прави милия и изобщо даже не чака да го подканям. Като се бях прибрала в България (преди 5 години  Sad)и мъжете от фамилията се бяха наредили и чакаха жените да им сервират салатките - а аз толкова бях отвикнала от това отношение - моят така наречен арабин до толкова ме беше разглезил  Embarassed. Ама иначе устите им големи - арабин та арабин! Ама, че те слугуват на мъжете си, хич не го забелязват това!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт