36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 869
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Веси много хубави снимки.Ли4и си,4е са се забавлявали децата.Тарик колко много е пораснал Grinning
Голям сладур е малкият футболист.

Тарик мам,късметлиика си.Мояят мъж също не мие 4инии и не прави салата,а си е араб4е Laughing
Брат ми  да е жив и здрав,много помага на снаха ми,така,4е според мен зависи,кои как си е нау4ен Peace
Пепи как си душко.как спа след като 4у крясъците в нас LaughingСънува ли кошмари. Grinning И аз си ме4тая за една по4ивка някъде на екзоти4но място,но за сега не се наемам,като порасне принцесата тогава може и да се прежаля(защото съм сигурна,4е малките ще ме направят дива и щастлива Crazy).
Креми ако имаш възможност си го гледаи.Много 4есто боледуват Confused

Ехо Варна как сте?Кога ще е срещата?4акаме снимков материал от мястото на събитието.Поздрави на Марси и сие,а вие пишете де,стига слън4асвахте на плажа Hug

Ние имаме изненада....про4утата коли4ка Куини бъз.Зеленка за принцеската.Аз се бях отказала от нея,но като ни я подарихаа няма да я върнем я Laughing .
Хая стана такава хитрушка...все в ръцете или на рамото ми спинка.Не ми пре4и,но ми е трудно да боравя с една ръка Laughing

Хаиде лека взела съм "Дриим гърлс" и ако не заспя преди да е по4нал,смятам да позяпам Hug

# 106
здравейте
миленка честита ти количка,аз съм много доволна от куинито,а тази новата БЪЗ е с много як дизайн! такова търкаляне, а тук улиците  са  ужасни,чудиш се по тротоара където е като минно поле и има спрени  коли, или по платнотокъдето също има спрени коли и трябва да минеш по средата на платното и  да не те напсува никой!
Тарикмам и аз съм на същото мнение за българите, за тях от време  оно жената е 8 ръка- гледа   деца, работи, чисти, готви, пере и накрая в 10 трябва да е с усмивка в леглото!Е  КАК! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
моя не готвеше, но ми помагаше за чистенето, как бърше със стирка, винаги ми е помагал!и пак си е до мъжа!
и на мен ми се струва че всичко е до завист!
но нали ми казаха че съм ходила да си  начеша крастата!ами като няма нея кои да я начеше така ще говори!
аз изчезвам да изкъпя войника и да си пие млякото че и аз съм гроги!ама днес пак съм с нови чехли Sickне че нямам такива които още не съм обула но тези бяха ортопедични и не се сдържах Embarassed

# 107
Еххооооооооооооо  къде сте

Ние и ураган преживяхме и пак сме на пряко  bouquet

# 108
Добра вечер момичета

Ние утре ще ходим на анализи в 5 сутринта защото иследванията се пращат във франция и зада бъдат готови до 15 ще ги правим утре
Може би няма да се включа утре и искам за ви напомня че в събота има пост да напомните на вашите половинки че постенето в този ден е полезно Търсих някаква информация да разкажем за този ден на нашите гости но открих само това http://www.islamonline.ru/m/nov/index.php?i=2232&j=197
и това http://www.bbc.co.uk/religion/religions/islam/holydays/lailatalmiraj.shtml

Дано да ви е полезна тази информация

# 109
С пожелание за приятен ден утре

Ето ви и кафенцето от мен че много си поспивате и забравяте да се почерпите
http://take4-photograph.cocolog-nifty.com/blog/images/coffe.jpg

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:23 от Дивиана

# 110
  • Варна, а по празниците в Ямбол
За всички любопитни и не толкова Laughing Laughing Laughing Топли, топли снимки от Срещата с Марси и семейството.....
Много поздрави и целувки от всички за цялото виртуално семейство. Изкарахме си добре, на живо Линдичка е още по-сладка, чаровна и лъчезарна.  Говори чудесно български, а за думите, които не се сеща продължава на френски и арабски..... Laughing
Приятно гледане...

# 111
КАТЕ,ВЕСИ супер снимки,аз 4ак сега успях да ги видя
много рано сте се оттеглилиСВАТЕ къде си newsm78,без теб народа много рано затваря
ПЕПИ дано да си отспиваш от снощи,ако е така лек сън и не всички спящи
МИЛЕНКА ,а и не само, Praynig Praynig пусни ми скайпа си на ли4ни  Praynigна морските приятно плуване

# 112
Добро утро моми4ета

Ама утро от 5 сме на крак.Малките се наспаха и в 5.30 станаха да будяд дадата. Shocked Вънка още тъмно,но не можах да ги накарам да си легнат.От къде тази енергия машалах
Аз си гушнах бебката с мен на леглото,кърмих легнала и спахме до 9.00  Grinning Heart Eyes На маика принцесата,съобразителна ли4ност Heart Eyes

Деси ще ти пиша на ли4ни. Peace Ама,4е сладко котенце си пуснала,Халед полудя като го видя.Дуб и Мими(така вика на котките) греина от щастие 4овека Hug
Свеар мерси за линковете. Hug Успех днес.Стискам палци за хубави резултати  Praynig Praynig
Креми те и тук улиците са в ужасно състояние заради метрото.Копки навсякъде и ние сме длъжни да летим Sick

Еи морски страхотни снимки.
Марси  Hug ти си с нова при4еска.Хубава си много и по добре от тъмната коса..Линди4ка къдравелката да ти е жива и здрава много е пораснала.Красавица на леля и с къна,коконка малка Laughing
Кате,Гале   Hug страхотен тен сте избарали,4ак ви завидях Embarassed Искам и аз,но ако оп0на бедъра на плажа ще измре рибата с моите "финни" килограми Laughing

Лек ден и приятна по4ивка   bouquet

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 19:25 от mln

# 113
добро утро!
миленче добре че имаш дада, иначе дима и кхалидщяха да ти вземат тока!а  машала на малката как е послушна и си спинкас мама!
свеар стискам палци и се моля реззултатите да садобри!
Дани пожелавам ти сцялото си сърце едно хубаво и здраво мом4енце!
форума наистна е заразен с тези бременности!и мен ми се иска но не бих моглада се оправя с този палавия и още едно!некапораснемалка, поне на 2 да стане!
ние след малко заминаваме!
снимките с амного готини, и какъв тен сте хванали,ох аз съм си все така беличка!
лек ден и мерси мног за кафето че от 2дни не съм пилазаради гастрита

# 114
Добро утро момичета  Hug

Чудни снимки сте пуснали, повдигнахте ми настроението, което хич го нямаше тези дни.

На Тарик партито гледам е минало чудесно всички са много жинерадостни

А за морските сирени и тунизийските принцеси нямам думи. Като бонбончета сте, напълнихте ми душата. Кате, Гале изглеждате бодри и отпочинали, а загара много ви ходи. За Линдичка то си личи отсега каква е хубавица, май е взела и от мама и татко най-добрите гени и се се получил страхотен микс. Марси и тя супер мадама  Wink

Креми приятно изкарване и поздрави на Варна, Марси и морето  и не се ослушвайте много-много за Линда, че като гледам ще има опашки от кандидат зетьове...

Свеар дано резултатите от анализите са добри  fingerscrossed

# 115
Привет момичета !
Момичета страхотни снимки сте ни качили , много целувки на всички ви !
Свеар , стискам ви палци мила , дано всичко мине повече от добре !
Креми , мерси ! От твоята уста в божите уши . Praynig
Миленка , явно е много добричка малката . Аллах , здраве да ви дава на децата , пък нека играят то сега му е времето за това !
При нас е дъждовно и съм много щастлива , хич не се падам по жегата а уж планетата ми е Слънце .
Отивам да просна дрехите и да пусна втората пералня и съм на линия .

# 116
Кате, страхотни снимки!! Марси, ако нямахме вече няколко годеници и ние щяхме да се реднем на опашката  Laughing  Laughing
Миле, браво на малката, че те оставя да си починеш  Grinning
Креми, приятна почивка и снимки за доказателство  Mr. Green
Ани, сигурно си уморена и за това не си в настроение. Няма ли шанс за малко почивка?
Свеар, дай Боже изследванията ви да са добри  Praynig  Praynig  Hug
Лек ден на всички!!  Heart Eyes  Heart Eyes

# 117
  • O.A.E./ Пазарджик
Добър вечер и от нас!
Вчера страх , не страх отидохме до Рийф мол да се разходим. Оставихме Зайед и майка в детската зона и отидохме с Бути и малката да й купим количка. Взехме една със стол за колата. направо си я сложихме вътре. отиваме да плащаме и едни иранки като се надвесиха над количката , като се заохкаха и заахкаха  #Cussing out погледнах ги гадно- не спират. направо си им рекнах, че не е хубаво да се блещиш над детска количка. колко ли псувни са ми хвърлили. ей, не ги понасям и това си е.  зълвите ни подариха предишния ден златна плочка с гравиран текст от Корана против уруки. вече ще й го слагам като излизаме или някой идва у нас. Свекърва ми и зълвите са много религиозни и съм спокойна , че се молят за нея.
 като й сложихме навеса да я закрием едни саудитки се намериха да се вайкат как сме я били закрили. тия хора на Луната ли живеят  newsm78
и това за  час и половина Shocked
иначе малката спа през цялото време. кърмих я в пробната на Бейби шопа Simple Smile
снощи дадох на Зайед от изцедената ми кърма вместо АМ-а. изцока си 250мл и хич и не разбра. казаха ми , че няма проблеми, дори обратно, защото първите 2 седмици има и коластра и било добре за имунитета.

Милена, не знам дали си ходила скоро в детския център на Рийф, но доста са го подновили. отдавна не бях ходила и много приятно се изненадах Peace

Креми, много се ядосваш в последно време на българите гледам Hug гледай си живота и ги подминавай простаците.

Весе, много хуваво сте си изкарали както се вижда. Пожелания другия рожден ден да е с тати  Praynig

Свеар, Бог да пази детенцето ти и сили да ти дава. аз още не мога нито да се моля, нито да постя за съжаление.

Катя, Галя и Марси щастливи и свежарки  bouquet Пийте една бира и изяжте една цаца и заради мен.
Линда расте и хубавее. Вчера се замислих, колко са ни сладки децата и колко красиви и изразителни очи имат всичките.

Нур и тя ще е с тъмни очи и за сега има гарваново черна коса. Утре или в другиден ще й заколим едно агне.

Ани, стискам палци и ти да се освободиш скоро от твойте проблеми.

Лека вечер на всички!

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 18:00 от mariabutti

# 118
Днес никакви Ви няма близки и далечни съфорумки  Wink

Приятен уикенд момичета, аз нали съм без домашен комп незайно докога   Confused та ще се отдам на други занимания изключващи нет-а и пс-то идните два дена, волю неволю.

Веси, миличка живот и здраве към края на август се надявам и аз малко да почина и да се поразсея.
Ехх защо не съм във Варна... като гледам как си уреждате срещички там, завиждам благородно  bowuu

Миле, Мария да нацелувате малките душички. Като решите пускайте снимки да ги видим какви са кукли. А и верно ги пазете от "зли очи", те арабките знам много обичат да се радват на малките деца, но все пак по-добре да се внимава. Аз като малка в Либия все едно радавне и щипане по бузите беше... Joy малко досадно понякога.

леле що молове що чудо имате, приятели ми казваха че и този Ибн батута бил доста интересен...

# 119
  • Монреал
Здравейте мами!
Само да се разпиша с едно здрасти, че трябва да ходя да занимавам малкия пумпал!
Svear, надявам се мъничето ти да е добре!

Общи условия

Активация на акаунт