Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 532
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Енви, какво се чудиш? В Клюкарника са се събрали 5-6 капацитета и се си се величаят. Пука ми, че ми дреме Mr. Green Айде на кафето Hug

# 61
Малко нови снимки от нас (относително нови, от преди 3 или 4 седмици  Whistling ) цък

# 62
  • София
Данче, на мен ми помага за гърлото Хексоралетен. Оздравявай бързо, и Емчо и всичките други болнички!  Hug

Сминс
, и аз съм правила такава рибка и много я харесахме. Добре, че ме подсети за тази рецепта, ще взема да направя пак.

Отивам да гледам снимки, докато спи мушми.

# 63
  • София
Енви, много им пречат на дамите завеждащи форума отчетните теми. `ем ги дразни, `ем все в отчетни висят. Да не се отчиташ каква дрешка си си купил и какво си готвил днес, нееее, въобще не е отчитане. Смехуранки!  Heart Eyes

# 64
  • Варна
Танче, голяма убавица! Да ти е жива и здрава  bouquet

# 65
  • София
Таничка, страхотни сте! Толкова е хубава малката! Пращаме ви целувки и прегръдки!  Hug

Някой има ли информация за Емо? По-добре ли е?

# 66
  • София
Танче, нацелувай я от мене! Тя направо позира - малката сладурка!

Чакайте и аз да кача малко последни снимки!

# 67
Здравейте,
Татянка,Милена е страхотна  bouquetБонбон и половина Hug

Вени-Мати изглежда мнооого по-голям.Голям е сладурко

Аз това с отчетните теми не го разбрах,но както и да е newsm78

Енви,идеята е добра(за буса де.Да не е миниван Laughingbouquet

Христо  грозде е опитвал,но не е впечатлен.Веднъж му бях взела някакво сокче от грозде и се изпи на екс newsm78

# 68
Вени, Мати наистина изглежда доста по-голям, ама е голям сладурко  Heart Eyes
Татянка, ама ти си имаш направо един професионален фото модел  Flutter Стенли много я хареса  Mr. Green
Лека нощ, момичета! Приятни сънища.

# 69
  • София
Хайде наздраве на всички нощни мами!

Мъжете ми вече заспинкаха. И двамата са с полуотворени очи и зейнали усти, жалко, че нямам апаратче да ги снимам, смехотворна гледка са  Grinning

Миленка и Мати са страшни сладури! А Мати ми изглежда като 5 годишно момче, много е пораснал.

Вальо яде грозде направо от чепката със семките и люспите, 15 мин спокойствие не ни мърда  Mr. Green  Царевица не ми беше хрумвало да давам, много мерси за идеята, още утре ще пробвам, дано имаме още 15 минути!  Laughing  Peace

Енви, погледнах я тая тема, ама от пуберските си години не се връзвам на такива глупости. Израснали сме го вече тоя период, но явно не всички успяват...  Rolling Eyes Мен, което мисля, че ще ме издразни, просто не го чета!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 23:14 от Renkata

# 70
  • София
Ренка, наздраве!
 cheers
Миленка - голяма сладурана е станала! Мати - голям мъж вече! А Стенли - само бройка мадамките от сега  Thinking

# 71
Мерси zа комплиментите  Blush  Flutter  Heart Eyes

Оооо, Вени, Мати вярно 4е е много порастнал  Hug 

Милена ве4е си има прякор  Laughing  ....сама си го даде, понеже не може да си каже името, каzва "Леееела"  Grinning

Лека и спокойна  Hug

# 72
Лелеле,Енви,ама защо се дразниш от това newsm78
аз чак сега видях темата Rolling Eyes
А заглавието на априлки 2007 е просто феномен.РАзсмя ме hahaha
Хайде лека и от мен.
То незнам дали да не ви сложа кафенце,че след малко най-ранобудните ще станат hahaha

# 73
  • Варна
Добро утро!
Ние сме на крак от мноого рано #Crazy
Вени, много готин Мати! Един въпрос, как ти оцелява цветето на ъгъла? Mr. Green При нас няма пропуски, всичко се троши!
Днес отиваме на фризьор, ще го снимам после да го видите Laughing
После на плаж, ако малкото чудо не реши друго, де!

# 74
Добър ден!

Честит имен ден на енви, сминдух и Мария на Зарка!  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт