Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 531
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Нямам опит със свещички!
Дано бързо се оправя юнак Емо!!!

Praynig

# 46
Смин, явно не я слага достатъчно навътре.
Никога не съм имала проблем с това  Thinking

# 47
  • Русе
Брех, аз не съм имала проблем със свещичките и при двамата  Confused- Слагам ги да легнат (като за смяна на памперс) и много бързо мушвам свещичката докато усетя че изчезва(тя някак се поглъща сама навътре, когато влезе изцяло) - трябва много бързо да се действа и да не се задържа на сфинктера. Сори за натурализма... Embarassed

# 48
И със свещичките не съм имала проблем, наистина си свива дупенцето, ама аз съм упорита.
Иначе майка докато ни е нямало не е успяла да му сложи, явно бавно я е вкарвала и той се е мърдал и гърчил, щото не му е много приятно.

Иленка, айде свържи се с юлчето и да се видим Grinning

# 49
  • Варна
Аз не съм слагала свещички, дано не ми се налага!
Дано се оправи бързо Емо Praynig
Ники е пораснал само 1 см, 88см и е 12,800кг, качил е 500гр. Не му сложиха ДТКто и сега съм спокойна, наесен ще го заведа

# 50
  • София
Когато свещичката е твърда е много по-лесно, т.е. трябва да е извадена от хладилник непосредствено преди слагането. Сега е топло и те се разпадат. Да я сложи за 1 мин. във фрезер или няколко мин. в хладилник.
Дано всичко бързо да премине!

# 51
Сминс, кажи на Ра4ето да слага Емо все едно 4е му сменя памперса, и бърzо и смело да вкарва свеЩи4ката, след което му стиска краката zатворени, и така да 4ака минутка, две. Дано бърzо му минава  Praynig

Ха, колко народ у Варненско, кееееф  Sunglasses  Кате, Иленка, до кога Ще сте там? Много Ще се радвам да се zапоzнаем, но ние пристигаме 4ак във вторник преz ноЩта, в сряда Ще се 4удя кое да правя по напред, а в 4етвъртък е кръЩенето на Милена  Crazy

Болните да оzдравяват ве4е  Praynig  Дан4е, инхалации с лайка  Peace

# 52
Данче, за гърлото най-много ми помага мед и лимон късно вечер и както ти е на гърлото да си легнеш без да пиеш нищо след това и така да си действа цяла нощ.
Свещичките аз ги слагам като го наведа на крака ми и бързо и навътре, но ако се замотая и се размекне е невъзможно. Дано се оправи по-бързо Емо  Praynig

# 53
Envi, нас специално ни влече Варна, защото мъжа ми има роднини там и отиваме на гости. Иначе бих предпочела някъде по-близо до Сливен, че много не обичам да пътувам. Татянче, мислим да тръгнем в четвъртък и да стоим 10-ина дни. Обаче днес Митко пак е с температура и след малко ще го водим на доктор. И все си мисля, че може да ни се променят плановете. 

# 54
  • Русе
Фил, юлчето не си вдига gsm-a(може да спят), ама пак ще звъня... Blush (нали за нещо привечерно мислим?)
Май ще ми се поотложи отпуската за другата седмица  Thinking

Татянка, мислехме към края на тази седмица (най-рано петък) да тръгнем и да стоим до средата на другата седмица, ама дали изобщо ще ходим не е ясно още  Sad

# 55
Направих бърза консултация с майка ми и точно, както рамама е писала - трябва да е студена, за да стане бързо, но рачето се е консултирала с ексчето вече и успешно е сложила свещичката, те също ще са във варна в края на седмицата  Hug само Емчо да е здрав  Praynig

Фил, юлчето не си вдига gsm-a(може да спят), ама пак ще звъня... Blush (нали за нещо привечерно мислим?)

случва се и да го забрави  hahaha hahaha

# 56
# 57
  • София
Хелоу!

Данче, аз за гърло пия Тримезол. по 1 сутрин и вечер.

Днес си купих бански. Докато намеря да ми седи добре на увисналите цици в чудо се видях... от вчера вече събирам багажа, въпреки, че пътуваме в понеделник.  Mr. Green

Отдала съм се на готвене днес. И на Соня наготвих и на нас. Сега ще помързелувам докато тя спи.

Завиждам ви за морските срещички. Blush

# 58
Кате, рибката я слагаш на намазнено фолио, намазваш я с майонезка, сол и черен пипер, нареждаш лук, доматки и гъбки отгоре и я завиваш като в пакетче във фолиото и нареждаш пакетчетата в тава, пече се около 20 мин в предварително загрята фурна на 200 градуса  Hug Аз я пекох без да искам 30 мин и стана като мозък, довечера пак сме на такава, че снощи не ни стигна  hahaha
Фил, ти да си се чувала с Бюти? Как са с Давид? Липсват много... Cry
Рени, нали към Лозенец щяхте да ходите  newsm78 специални поздрави от нас, там сме ходили години подред, много е хубаво, южното черноморие си ми е слабост  Embarassed

# 59
  • София
Звъннах на Рачето - Емо бил вече на хапове за разстрайство, имал и температура! Преди това повръщал, но сега не - летния грип!

Общи условия

Активация на акаунт