Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 536
  • 289
  •   1
Отговори
# 30

Добро утро!   bouquet
Слагам веднага по едно кафе, че едвам гледам, Алекс не е спал изобщо нощес, между събужданията му най-големият интервал беше 50 мин  Shocked Rolling Eyes Сега си спи сладко, ама аз трябва да ставам  ooooh! Тези кучешки зъби  #2gunfire  #2gunfire Иначе афтите минаха, Наде ще те черпя   bouquet
Да ви кажа, че снощи правих рибата на Иван Звездев от вчера (видях я в страницата) - стана невероятно вкусна, а е бърза и лесна рецепта  Sunglasses Ако някой прояви интерес - ще напиша рецептата  Hug

Кате    bouquet И аз тъкмо вчера за теб си мислих като говорихме сутринта с Красето за Усоето и като й казвах кои сме отишли от петък и се сетих, че скоро не си писала, но ето, че се появи, как са бандитите  Heart Eyes Mr. Green
Рамама, разкажи повече  Hug

# 31
Добро утро и от мен!

Присъединявам се към кафето, макар че нямам нужда и трябва да почерпя, Пресил спа до преди малко, тия ставанки в 6ч ме довършваха Tired

# 32
Ай, че мило ми стана от посрещането  Hug
Добре са ми момчетата. Митко нещо не ми харесва тези дни. От неделя вечерта има температура 38-38.5 градуса. Иначе нищо му няма. Весел е, играе си, не казва нещо да го боли. Мислим днес да го заведем на доктор, че да видим какво ще каже. Иначе с Пламен вече са голяма комбина. Заиграват се заедно, бият ме заедно, а Пламен повтаря всяка глупост, която Митко му покаже. Ей вчера близаха секцията двамата  Laughing
Сминсчо, каква беше рибата? Ние вкъщи много обичаме риба и често си правим. За довечера също съм замислила да правя една пастърва, която стои от седмица в камерата.
В четвъртък мислим да тръгваме за Варна, тъй че варненски момичета много ще се радвам да се срещнем на ваша територия Simple Smile Обаче пък Митко като не е много добре и още не знам дали няма малко да отложим тръгването.
Хайде чао за сега и лек ден на всички.

# 33
  • София
Кате, ние ще сме там от неделя вечерта!

Добро утро от нас!
Тази нощ Матей пак се въртя дълго и неможеше да заспи - защо незнам! Поне не рева!

# 34
  • Варна
Добро утро и от нас!

Охооо, подушвам срещичка smile3508
Само едно предложение, да пуснем Ники в някоя свободна клетка на зоопарка и да пием кафе срещу нея. Иначе пишете ме бегала на 2та минута Thinking
Вени, моето диване не спи също. Уж не се налива вече, но в 4-5 часа е на крак и почва да се тръшка. Дърпа си ушите и плаче. Почнах да му давам панадол още преди да се е разревал истерично. Явно са зъби, мъкааа #Cussing out
Днес сме на консултация и ще докладвам габаритите на малкия бяс Heart Eyes Само не знам как ще се оправим докато ни дойде реда, ще има да се гоним из болницата Whistling
Филипа, направо си герой  bouquet Моя само една сутрин стана в 6 и бяхме като утрепани цял ден, а ти...дано да започне да спинка повече Преско Praynig

# 35
  • София
Почерпка заръчана от Бабълчето!

Вчера получих писмо от нея, изпраща хиляди целувки на вас момичета и на дечковците! Много й липсвате и с нетърпение чака да дойде септември и да се върне сред нас  Hug

# 36
  • София
Много поздрави и от нас на Бабала!

Кате, той обикновенно спи, но тази нощ незнам какво му стана?! newsm78

Починал е дипломния ми ръководител - сега какво ли следва?

# 37
Добро утро, мацки  Hug
Деси, радвам се, че афтите са минали  Party
Днес мама ще гледа Стенли и незнам да се радвам ли или  Tired Защото къщата се е заринала и трябвада чистя цял ден сигурно  Sick
Данче, поздрави на Бабълчето   bouquet
Лек ден на всички.

# 38
  • София
Наде, позната дилема, но пък следващите няколко дни няма да мислиш за чистене  Wink

И Стаско не спа цялата нощ, в 3.10ч дойде да се гушка при нас, какво е това чудо незнам, вре се в мен, в Ст, в мен, в Ст и така с часове, не реве, не е нервен, просто не спи, а се гуши.

Момичета, кажете някакво лекарство за гърло, вече втори ден ме мъчи, не ме драска, а все едно имам камъчета в него  Confused

# 39
Добро утро и от мен!
Филипка, ужасно преживяване!Дано бързо да се оправя Преско и да не те тревожат подобни неприятности повече.А бебчето как е,рита ли или е послушно и кротко?
Калоян от край време си е ранобудник и сутрин става между 5,30ч. и 6,30ч. На периоди,когато има зор със зъбки се събужда към 5,30ч.,а когато е спокоен се успива до 6,30ч.,а днес да го похваля спа чак до 7ч. Така че аз съм свикнала вече,но в началото много ме тормозеше това ранно ставане. За сметка на това пък вечер заспива рано към 20,30ч. или 21ч.
На всички болни дечковци и мами пожелавам бързо оздравяване и никакво разболяване в скоро време.  bouquet

# 40
Данче,мерси за почерпката!На Бабълчето специални поздрави!Ама и ти си имала една случка, нямам думи,дано никога повече не ти се налага да ти минават подобни черни мисли през главата!

# 41
  • София
Много е интересно и забавно! Преди да посетим басейна, Реа е плувала във вана със същата инструктурка. Тя учи на много неща, как детето да не е сковано във вода, а отпуснато, да не се притесни когато върху лицето му попадне вода. Тренира инстинкта на децата да не гълтат вода, учи ги да се гмуркат. Надявам се на Реа да и е полезно, иначе е страхотно весело и за двете като нова игра.

# 42
Данче, поздрави Бабълка специално!  bouquet

Оооо, пак ще има Варненска среща!  Party Завидях!  Blush Абе, к`во става с тая Варна - цялата Априлска банда все натам я влече. Thinking Ясно, че е морски сезонът, ама що не към Бургас напр.!? Mr. Green

С Цачи някой чува ли се?

А с Ванчето?

# 43
  • Русе
Привет!

rody къде изчезна? - ще ти изпишем темичката без да се усетиш!  bouquet
Поздрави на бабълчето и Маги и от нас с Диди! Party
Кате, привет и на вас! Hug
Цачи се подвизаваше при работещите мами, но пък аз не съм влизала скоро там и не мога да доложа за нея.

Фил, добре че се размина на Преското, че с тоя гипс  ooooh!...то аз се гипсирах като го видях! Shocked
От утре съм в отпуска и ще съм с Диди по цял ден, чакам с нетърпение срещата  Flutter. Все още не е ясно дали ще ме огрее за Варна в края на седмицата (синковецът е вече там с баба си и дядо си) - стискам си палци, че като гледам какво се заформя нататък... nuts

Данче
, хомеопатично на всеки час (това май най ми помага), лимони с мед... друго не се сещам сега. Rolling Eyes

# 44
СПЕШНО!
Ей сега ми се обади Рачето, на Каварна са, обаче юнак Емо много повръщал и се опитвала да му сложи свещичка, но не успявала, питаше ме дали аз съм слагала, свивал си дупенцето и тя излизала и се разпадала в ръцете й, ако някой има опит - моля пишете - аз ще й се обадя  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт