Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 532
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Енви, не съм давала грозде. Просто не съм купувала още Mr. Green
Вени, на нас ни скъпо 60лв

# 16
Сминс, Вени е в Мимоzа  Mr. Green

# 17
Мимоза на Златни или Мимоза в Габровско!? newsm78

# 18
Енви, Златни  Laughing снимкитееееееееееееееееееееееееее  Whistling

# 19
Златните....аz раzбрах 4е zа Златните става въпрос  Embarassed

# 20
Абе, аз съм на пленумска вълна нещо, та затова съм малко... Crazy

Смини, ще покажа, де!  Embarassed
И аз махам семките на гроздето, но го давам с люспата.

# 21
  • София
За Златни пита Смин - хотелите са три Мимоза, Сънрайз и Екселсиор! Ние спим в Сънрайз!

Ок, щом е скъпо в Незабравката, тогава оттеглям предложението!

Деси, пиша ти на лични!

Грозде ядем - всичко ядем!

# 22
Хубаво си говорите за среща, и на мен ми се идва.
Ама в 7-8 месец и с тоя бандит Пресил ще ми е малко трудно.
И все пак ще се напъна Mr. Green

# 23
  • София
Енви, аз разбрах, че на почивката в Родопите си приготвяла 5 зърнени закуски за 5те дни  newsm78 Ти писа ли къде в Родопите бяхте май да, но не помня, мога да се оправдая с Т от вчера, нали?!

# 24
  • Boston, MA
Хайде и от мен здрасти в новата тема. Роди,   bouquet.

Добре завърнали се на почиващите.

Фил, ужасно преживяване, добре че нямало нужда от гипса.

Данче, изтръпнах, докато четях вашата случка. Абсолютно си в правото си да му се караш на Ст, не знаеш тази девойка дали е свикнала да се грижи за деца, не знаеш как ще реагира в някаква ситуация - като го знам например нашето диване колко бързо може да избяга от теб и да хукне на улицата... Но, сега, като е един път предупреден - два пъти спасен Ст старши  Laughing, не бъди недоверчива, старай се да прогонваш черните мисли, наистина си права, че доверието в семейството е много важно. Но, не, не си луда. Hug

# 25
Привет, привет.
Идвам да ви навестя да видя какво правят априлските дечица и техните майки Simple Smile Чета че и за среща споменавате. Я кажете подробности, че нямам време да чета в старите теми. Аз нали много обичам срещите и веднага ми хареса идеята Simple Smile

# 26
Кате, добре завърнала се!  Hug Разминаха ли се здравословните ти проблеми? Относно срещата - прочети последните стр., че идеята е отскоро, още нищо конкретно няма.

Филипка, относно бандита - нямай грижа - на срещата все има гледачи и гледачки на разхоложение. Важното е ти да си добре! Heart Eyes

Данче, бяхме на 7 км от Смолян, но там си имам възможност, да готвя, т.е. "проблемът" бяха 10-те дни на море. А закуските ми са 7 за 7-те дни.
Wink

# 27
  • София
Ние с Реа плувахме в бесейн само с деца и мами днес, беше много весело! Дълбочината му е 1 метър и аз през цялото време бях на колене. Сега съм с рани на краката.

Реа яде грозде, без семки, но с люспи, нали е вече детенце.

# 28
  • София
Рамама, твърдо отклонявам призива ти да се видиме по бански  Mr. Green НЕ СЕ показвам  Naughty Еее, сигурно е било страхотно приключение днес, много ми е любопитно Стаско какво ще прави толкова дълбоко.

Днес дадох на шефчо плодово мляко на Маркели и погледнах какво пише по опаковката и гледам адрес - гр. Сливен, та се сетих за Катето от колко време не се е появявала и хоп! поглеждам в темата и тя се появилааа  Hug

Стаско, не яде грозде, но аз честичко го пробвам, защото като е при майка ми, яде диня пък у нас неиска  Thinking

# 29
Рамама, разкажи какво прави Реа във водата, хареса ли й?
Грозде давам, а ако се отплесна ме подсеща  Mr. Green
Кате, привет отново  Hug разкажи как сте, каквоп равят момчетата.
Лека нощ и приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт