Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 562
  • 289
  •   1
Отговори
# 90

Наде, не съм ти казвала, ама и Диляна си пада по Стенли - като ти види аватара, веднга се залепя да го гали и да му се обяснява. hahaha

Иленка, готова е работата   married Само баща й да не извади някой пистолет сега  Joy

# 91
Party Party Party
Ех, че ми е хубавко днес, много го обичам този ден, днес даже е обявен почивен за Варна  Laughing в моя чест естествено, да не си помислите, че е заради нещо друго   bowuu Довечера ще има много концерти - Вход свободен  Crazy Лилито Иванова, Георги Христов, БТР, Карзима, Руши и т.н. И всяка година и мнооооооооооооооооого и красива заря  Mr. Green Радвам се като малко дете, но и аз като Рамама, преди 2 години потвърдиха на видеозона, че има едно малко бобченце живот в мен, супер спешъл ден ми е  Blush

Танче, бъди сигурна, че и сега Алекс ще й налита на Миленка, невероятен бонбон е  Heart Eyes
Вени, искам да ти кажа възхищението от това, че имате толкова семейни снимки - и 4мата да сте, при нас нали единият е все зад обектива и много малко снимки имаме такива, поздравления   bouquet
Ренка, не знам, не мога да помогна, ама бързо да минава  Heart Eyes
Иленка, снимки?  newsm78

# 92
Ууууу, Лили Иванова съм я гледала достатъ4но навремето в посолството  Stop  Сминс, Ша видим дали Алекс няма да бяга пак от нея  Laughing  Той и Теди много се дърпаШе  Laughing  направо ревеШе от нея  Joy

# 93
Честит Празник на Сминсчо,Енви,  Дея-Мария, Анна-Мария, Мария на Зарка! Бъдете щастливи и винаги засмяни  bouquet
Честит празник и на всички априлки Heart Eyes

Аз пък на днешния ден съобщих на майка ми ,че съм бременна,а се уверих на 13ти

Днес ходихме до Пловдив и пред св.Богородица едно бебе падна от количката.Старнното беше ,че нито заплака,нито се събуди.Т.е. аз дойдох след падането му,но определено ми се видя странно.Имаше охлузенко на главата,а майката просто каза"спи си" newsm78Много неприятно ConfusedА беше на няма и месец....Христо заспа на връщане (демек в 3 часа)и сега и аз се опъвам до него hahaha

# 94
Сминс, Ша видим дали Алекс няма да бяга пак от нея  Laughing 

Naughty Naughty моля моля, Алекс направо я целуваше  Joy hahaha

# 95
Здравейте!

Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Татянче, много е сладка Миленка   Grinning

Грозде- Скарлет много го обича, купувам такова без семки и направо си го яде цяло, много и харесва.

ФилHug

Много  Hug от нас

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 16:28 от R i n a

# 96
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ МИМИ, ДЕЯ-МАРИЯ И АНА-МАРИА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СМИНИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ АПРИЛКИ!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Hug Heart Eyes Hug

Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Да ви се връщат умножени!  Hug Черпя:

На мен пък днес не ми е никак празнично... Нищо, утре може би...
Tired

Да се отчета  Mr. Green - Въобще не се ядосвам на онази тема. Забавлява ме.

Миленка и Мати са страхотни бонбони!  Heart Eyes И двама изглеждат много големи. [/color]

# 97
  • София
Смин, ми използваме, когато има кой да ни снима!

# 98
  • София
Naughty Naughty моля моля, Алекс направо я целуваше  Joy
Добре, че се отвориха снимките, иначе много щях да се притесня за любовта на Алекс към ... Лилито Иванова  smile3532 smile3534

# 99
Здравейте и от нас  Hug
Честито на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet
Снимките са много сладурски  Peace
Грозде яде много, диня също обича. Даже сега ходихме до селото ми до Сандански дадох му и смокиня малко да опита и нея много я хареса

# 100
О, и аз съм давала смокинч.Преди около месец.Хапна 2-3тогава и след това не съм имала под ръка newsm78

# 101
  • Boston, MA
Честито на всички малки и големи именнички! Бъдете весели и здрави!   bouquet

# 102
Мацки, само ще ви пусна мухата, че има една готина априлка снимана в едно списание, ама няма да ви кажа коя е    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 103
Черепахчето поздравява всички днешни малки и големи именнички!!!  bouquet

Наде, ам`чи ние всичките априлки сме готини!
Mr. Green

# 104

Наде, ам`чи ние всичките априлки сме готини![/color] Mr. Green

Знам, знам! Ама да видим дали можете да познаете кой е сниман сега в новия брой на едно списание  Mr. Green Щото ако кажа списанието веднага ще се сетите  Mr. Green Да пускам ли жокер  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт