Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 644
  • 289
  •   1
Отговори
# 195

ДЕЯ, питах те един път, но не ми отговори.........ти ли си на аватара?

едно време като бях млада,слаба и хубава  Mr. Green

# 196
  • София
Ех, много се зарадвах на новината на Филилипка за женския щъркел. Mr. Green
Смини, казвай за момчето, че някой ден и ние ще се мъчим да ги нашарим.

Ренка, миналата седмица оперираха от херния едно наше приятелско дете, което е на 1 г. и 6м.. Не знам дали хернията  е от същия вид като вашата, но много леко понесе операцията. Същата вечер си бяха вкъщи и детето си ходеше свободно и не трябваше да лежи. Дано и при Валката всичко мине леко и безболезнено. Наистина това са рутинни операции, но когато кръцкат твоето дете....си е гадно.

Данче, Соня е пила 2 пъти от лечебната хумана и добре й понася, но наистина трябва да мине малко време, за да подейства. Сигурно още червата са раздразнени.

Наде, изследванията за ясла са кръв и урина, глисти и още нещо, за което се носи от акото да го изследват както при глистите. И искат Васерман на един от родителите.

# 197
Фил-Далия не става ли?

Мис Каприз -мисля ,че и сега ставаш Mr. GreenНе се предавай така дее

Ние отиваме на сватба  bouquet

# 198
Привет дами-мами  Hug
Честит Рожден Ден на Галчето bouquet
Фил, честито  stork-girl и много  Hug за Преско
Дея, добре че сте се разминали леко Hug Ние столчето сме го сложили по средата, при нас средният колан е същият като страничните и дори и не съм се замисляла да го слагам другаде, вие сега ме накарахте да се замисля, къде наистина е най-добре newsm78 А столчето ни винаги е закрепено с колана, ние не го сваляме от колата ...

# 199
  • Добрич
Здравейте Hug

Честит Рожден Ден на Галето!  bouquet
Фил, много хубава новина --- момиченце, много се радвам Hug. Дано вече и Преско да е добре Peace.

Десито, много съжалявам, че не успяхме да се видим в Добрич, но се надявам скоро пак да наминете към нашата провинция!

# 200
Десито, много съжалявам, че не успяхме да се видим в Добрич, но се надявам скоро пак да наминете към нашата провинция!
диди_деми, и аз много исках да се видим, но ... следващия път като идваме към Добрич (сигурно няма да е много скоро, но ...) се надявам да се видим Hug

# 201
аз лично смятам, че майката трябва да си избере името на детето, а татито просто да се съгласи  Mr. Green

Мдааа, абсолютно съгласна със Смински по тоз въпрос Mr. Green

Най-сетне и аз да се добера до комп. Успях да ви изчета от миналата тема.

Първо да благодаря на всички успокоили ме за шоколада Embarassed, нещо което забравих да направя в последният си пост. Определено ми е доста по-леко, само дето май друг проблем ми се отвори сега и ми смъкна дневната доза. Не мога категорично да се откажа, но определено намалих. Та преди повече от седмица ядох нещо ново за мен и то в голямо количество и после веднагически последваха едни червени петна пи гърдите и отстрани по ребрата и надолу. Викам си - алергия! Досега не съм имала такава. Цяла седмица се заблуждавах и накрая ме огря Shocked - стрииииии! Ужас, потресена съм, разочарована, излъгана, кой каквато иска да ме нарича, просто съм бясна. Моля тези, които са се сдобли с тази екстра да ми разяснят нещо, защото все още съм с надеждите че може и да е друго. Петната са червени, но не са така тънки и дълги ( резковидни) като стрии, а по-скоро леко продълговати. На пипане са като лишей. Имам безброй. За сега по корема няма, само в страни на корема и гърдите както казах. В понеделник съм на док и той ще потвърди диагнозата. Мъжо ми вижда на къде задухва вятъра и се опитва да ме убеди че това не са стрии и наистина съм алергична. Ха дано, ама вече се съмнявам, че се мина доста време.
Отплеснах се преди да съм коментирала вашите писания, а мислех да го направя в друг пост. Чакам потърпевши с идеи.

# 202
Та такаа:

Цвети, царевица кочан давам, обожава я!

Данче, изтръпнах като прочетох твоята одисея. Скандал щях да вдигна на место и мъжо ми от срам крак нямаше да стъпи в този бар. Аз бих полудяла от случката, дано ви се уталожат нещата,че кофти.

Фил, много ви се насъбра на вас  Hug, Радвам се че Преско е по-добре. Много съм щастлива за теб и розовата новина, знам как се надяваше.

Поздрави за Бабълката и от мен Hug. А какво стана с Фурорски? Появи се веднъж и оак забягна. Много се радвам да видя и Катето пак на линия.

Как е Емо, има ли някакви новини от тях?

Ренка, дано всичко с Валката се оправи благополучно Praynig

# 203
Дребната не ме остави да си довърша преди малко, че и беше време за обяд.

За миенето на зъби и аз исках да питам. При нас все още няма успех, не иска да ги мие и това е. Незнам какво ще я правя.

Цвети, стискам палци и при теб всичко да е наред и да се окажат безобидни тревоги.

Дея, слава Богу, че сте се разминали с толкова и малката не е била с вас. Относно столчето, по последни данни разбрах че е най-безопасно да е в средата. Ние чак след годинката го изместихме там. До тогава беше по диагонал от шоф., защото така ни казаха че е най-безопасно. После обаче ми стана доста трудно да слагам и вадя малката в средата с голямия шкембак и го върнахме пак по диагонал. Така ще е до Ноември. После ще сме с две в двата края Mr. Green.

Честито на многото именници, които пропуснах,както и на Галето за РД  bouquet с най-добри пожелания за всички.

Май наваксах Mr. Green.

Смин, накефи ме това с алинеята и члена, само така, аз съм възмутена от шофьорите във Варна.

# 204
  • София
Седнах да чета, но нещо не мога.... Стаси ми е с 39 Т и направо ръцете ми треперят от притеснение. Непожела да си пие млякото само бибата и заспа/заспива. Сложих му свещичка Ефералган, това дали е достатъчно? Чак ми се повдига от притеснение..... Дали има някой да се отзовен с опит и съвет?

# 205
Данче, Панадол и Нурофен през 3 часа и компреси от вода+оцет+лед+мъничко сода - на челото и на китките и чорапи натопени в това, в най-краен случай хексалгин. А доки какво каза за Стаско - май много продължи вече!? Sad

Кате, дано Пламен бързо се оправя, че море ви чака!  Hug Значи и Митето са го мъчили, но аз категорично отказах, да го водя повторно, и аз сама го забелих, но ми отне около година. Rolling Eyes

Мисче, нямам опит със стрии.

Столчето за кола
- зад шофьора ни е, че така ми е по-удобно, да обслужвам, т.к. се возя отпред - не съм шофьор. Първоначално го сложихме по средата, което също е много удобно, но така за Пепи оставаше много малко место. Също винаги ни е с коланите, т.к. не го местим.
М/у другото има 2 много пространни теми относно това, къде да е столчето - имало изследване, че най-безопасното място отзад било точно по средата.
Thinking
Тук може, да попрочетете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110445.0

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 20:39 от envia

# 206
  • София
Енви  Hug сега ще почна с тези компреси, макар, че той се събуди весел и деен. ОБАЧЕ свещичката я задържа 15 мин и свърши работата в памперса. Сега ще звъня да питам какво да правя. Оф незнам вече.

# 207
Данче, СПОКО!  Hug Ако се паникьосаш - със сигурност ще си му най-безполезна! Naughty Още нещо за краен случай - увиване в мокър чаршаф, но това не съм го правила.

Спокойна нощ на всички априлчета!  Heart Eyes И утре всички болнички, да са много по-добре!
Peace

# 208
Данче, и Пламен има 39 градуса. Даже беше към 39.5. Хомеопатията не помогна и му дадохме половин ампула аналгин. Сега се изпоти и го преоблякох. И аз много се притеснявам от високата температура. Не иска изобщо нищо да пие. Иначе си хапна следобед 7 бисквити с почти цяла кофичка мляко.
Енви, май ще ни се размине морето. Решихме като се оправим всички тогава да тръгнем. Мъжа ми е на работа на 3 септември, тъй че до тогава ако остане време ще отидем на море, ако ли не -догодина.

# 209
  • София
Данче, пробва ли новия продукт Хексалгин? Сваля бързо и е по-подходящ за деца от течния аналгин. На нас ни го изписаха по схемата : 2-3 пъти на ден по 8 капки. Аз и дадох 2 пъти за 1 ден и не е вдигала от тогава.

Дея, ние не ходим по събори с мотор защото имаме априля скарабео и с него не върви. Понякога ходим с колата след приятеля на сестра ми, той е с хонда цбр и ние ги следваме.

Цвети, как мина сватбата? Ицко с вас ли беше или го оставихте на някой? Сложи снимка да видим като сватбари!

Мисче, моите гърди станаха като слънце първия месец от бременността! Нацепени, ужасссссс! Мазах ги с Мустела и Авент, но няма никакъв ефект. Сега като спрях да кърмя положението е следното : имам 2 пихтии вместо гърди.

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 22:18 от ramama

Общи условия

Активация на акаунт