Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 644
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Уф, Данче, за Т. аз процедирам същото като Енви. Аз доколкото разбрах сега има такъв грип, който протича само с Т. без други симптоми, но държи 4-5 дена.

Стрии имам, но вече са бели. Не съм имала такива червени ивици.
Иначе наистина за гърдите Рамама го е казала най-точно - "пихтии" Cry

миенето на зъби- обожава го. И през деня ме води да й ги мия. Вечер не пропуска, сама ходи в банята и сочи четката. Като купих четката и пастата й ги показах и ги оставих да седят в банята, а не да си играе с тях през деня. Така знае, че не са една от многото играчки.Мисля, че това помага да й е още по-интересно. Имаме и едно детско пешкирче със зайче и си е нейно и се бърше в него като се измие всеки път.

# 211
  • София
Hug Hug Hug Обичам ви момичета!
След писанията тук, по лекарски съвет дадох 10 капки Хексалгин - то пак си е течен аналгин. Преоблякох веднъж, сега няма Т - хладно челце и бузки. Кате, всичко, което си писала важи и за нас - отказваме морето, като се оправи Стаси ако Ст вземе 1 ден отпуска ще ходиме 5- 9 септ. ако не - догодина. Ей, камък ми падна от сърцето, даже не ме яд за морето!
Кате, чакам и от теб нискотемпературни вести  Praynig Hug

# 212

Мисче, моите гърди станаха като слънце първия месец от бременността! Нацепени, ужасссссс! Мазах ги с Мустела и Авент, но няма никакъв ефект. Сега като спрях да кърмя положението е следното : имам 2 пихтии вместо гърди.

Е ти страшно успокоение ми дръпна Mr. Green

Данче, дано утре всичко е приключило окончателно със Стаско Praynig

# 213
MissZ за стриите да споделя.При мен се появиха по много странно време-една седмица след като родих.Точно както си ги описала,обаче на дупето.Някакви червени петна и след това избеляха.Много съжалявам,че са те споходили и теб Sad

# 214
Лека нощ на всички и приятни сънища  smile3524

# 215
Добро утро, момичета  Hug
Мисче, не съм сигурна дали са стрии  newsm78 нали казваш, че на пипане са като лишеи, аз все си мисля, че стриите са си гладки като кожата. Дано не са, че никакъв крем не помага.
Данче, радвам се за Стаси. Другите болни как са днес? Дано всичко това свърши най-накрая, че постоянно има болни дечица  Praynig
Чакащите моренцето, много се надявам да успеете да се откъснете малко от сивото ежедневие и да отидете и вие на почивка.
Ние още не мием зъби, защото са само 3 бр  Mr. Green
След малко отивам да си взема детето, свърши почивката  Whistling

# 216
  • Варна
Добро утро и  от нас!
Данче, радвам се, че е пооправил Стаско Heart Eyes
Дано и всички болнички да осдравеят бързо бързо и да тичкат на воля!
Фил, честита мома! И аз искам...
Брат ми правиха злополучното бебе по Китайския и улучиха, ама..
По китайската таблица и Ники излиза момче, така че като му дойде времето ще ползвам това пособие, то си божа работа, ама айде!
Мисче, моите стрии се появиха след раждането, щото ми беше писнало от мазила, но са бели..стандартни.
Гърдите ми не са точно пихтия, но ако кърмя още веднъж няма да остане помен от тях Sad
Казала съм на мъжа ми след второ дете да ми купи силикон Mr. Green, дано сме изплатили тоз заем до тогава Mr. Green
Дея, добре че се е раминало. Два пъти съм се блъскала и то от блеене. Едвам оправих колата.  Нямаше пострадали, ама уплахата беше  Sick Втория път едвам седнах да карам, много ме беше страх. Сега изпитвам ужас от изпреварване (от дете съм така), вчера 3 пъти почти отбих в канавка, заради коли в насрещното. Тия хора са полудели!!!!
Вчера правихме помен на дядо ми, Бог да го прости, станаха 6 месеца вече. Ние с мъжа ми се занимавахме с гонене на малкия, то не знае милото за какво сме се събрали..
Висока Т не е вдигал  Praynig, аз веднъж дигнах чак заеквах, бях на 23-4г. Майка ми ме уви в чаршаф мокър, брррр...и я свалих.
Седалката на Ники е зад шофьора. Аз съм блъскана от дясно и знам, че колата е доста уязвима от тази страна. Имах удар в средната колона, после я изправиха, ама вече е заминала... Искам да е в средата, но няма как с нашия колан. Когато карам не го виждам, но всеки сам решава.
Вие къде се возите? Аз седя при малкия, ако мъжа ми кара. Чудя се дали да не се преместя отпред?!

# 217
  • София
Мисче, аз забравих, че момента е подходящ за успокояване и реших да споделя моят проблем.

Иначе аз много трудно и мия зъбките. Обича да си държи четката за зъби в ръка, но не си я слага в устата. Аз като започна да и ги мия, плаче.

Данче, супер! Аз също останах много доволна от Хексалгина.

# 218
  • София
И от мен добро утро!  Hug

Чакам другите болнички да кажат как са и дано да са добри вестите. Нашото утро започна в 7ч пак с висока Т и пълен памперс. Дадох Панадол и бързо я свали. Сега говорих с баба ми, то пък вместо да ме подкрепи, трябваше аз да я успокоявам, че Стаси ще се оправи скоро. Права е, днес е 5ти ден, а значително подобрение няма, нищо не яде, всичко отива в памперса, сега и Тта... незнам  Sad

# 219
Привет.
Снощи Пламен тъкмо свали температурата и пипам Митко. Хайде и той пари. Нищо не му дадох за сваляне. Обаче към 2 часа през нощта започна да плаче и каза, че го боли коремчето. Доста топъл беше и му дадохме Нурофен. Обаче след малко взе че повърна. После заспа и сутринта и двамата се събудиха все едно не са били болни. Днес уж са добре, но все се притеснявам, че няма да е за дълго.
Данче, а ти води ли Стасито на доктор? Аз моите като ги заведа и тяхната докторка все бърза антибиотик да им дава. Някой път наистина се налага, но според мен не винаги е наложително да се бърза с антибиотика.   

# 220
  • София
Реа вече няма Т, но пак продължава да не се храни. Нервичките ми скъса!

Сега една загадка и от мен : Коя априлка е снимана в новият брой на списание ТЕМА?  Laughing

# 221
Eeeee, Рали и ти ли Laughing любопитството ми скъсахте тия дни. Казвай бързо Praynig

Hug на болничките мъници и бързо да се оправят.

# 222
Айде деееее, Рамама дай жокер  Mr. Green
Абе то отстрани това със загадките било гадничко  Whistling
Ходих до селото ми с баба, да се разходи жената, че утре има РД и не знам как по друг начин да я зарадвам, а ако не я закара някой тя няма как да отиде и толкова се радва  Hug Хапнахме там и се прибрахме  Joy
Сега чакам да ми докарат детето.

# 223
Оххх, Данче горкия Стаско Sad Дано и той и всичкиостанали болнички се оправят бързо. Ние пък сме в другата крайност. Лекса не е болна ( да чукам на дърво) ама я представяме за болна цяла седмица, защото гледачката ни е на ваканция. Баща и трябваше да вземе уикенда почивка ама не го пуснаха от работа и трябваше аз да остана с нея. То и през седмицата бях с нея ама работех от къщи. Сега наистина съм почивка и нямам какво да правя два дни. Това не е боли от както се е родила дребната и бях майчински за няколко седмици ( въпреки че и тогава работех от къщи през половината време). Та домашният комп ми влезе в употреба този уикенд, чак дупето ме заболя да стоя тук цял ден вчера. Извода от цялата работа е: Хареса ми да си стоя в къщи. Нетипично за мен, но факт. От друга страна пък цял ден с малката ми е много изнервящо, тя е голямо мрънкало. Та няма угодия за мен, но пък ако ме огрее може вече до година да се поспра и аз малко.

Рамама, да пуснеш снимков материал с мамата, като я познаят коя е, за нас тук в далечната джунгла дето нямаме РЕП-ове с БГ списания  Mr. Green.

За стрите момичета ме е яд, защото изкарах една бременност без нито една. Сега се мажа със същите кремове, по същата схема, къде-куде по-малко килограми съм от това което бях предния път и все пак се появиха и то още в края на 6 месец. Какво ще става до края не ми се мисли. Все още съм с надеждите, че не са това, но какво друго може да е? Е, утре сутрин със сигурност ще разбера, де. А междувременно, някой да има познати, които са се подлагали на лазерно лечение за стрии? Нали казват само това ги оправяло, вярно ли е?

Кате, дано не ви се размине плажа пак и момчетата да са добре, весело изкарване!

# 224
Кате, Данче, не съжалявайте за морето! Важното е, децата да са добре, а морето все е на разположение. Peace

Почивните дни около 06.09. и мен много ме изкушават за едно кратко море, но на мъжо сякаш не му се иска... Rolling Eyes

В "Тема" трябва, да е някоя делова априлка, т.е. работеща!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт