Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 558
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Привет,

zа ТЕМА....хм, тоz път Ще кажа Иленка. Поzнах ли?  Mr. Green  Или пак Цвети във връzка с балетната Школа  Thinking  Или Скарлет  Peace

Галя, на куц крак 4естит рожден ден, много zдраве и Щастие ти желая   bouquet

Филипкаааа  Hug  Hug  Hug МНОГО се радвам  Heart Eyes  Каzах ли ти?  Wink  И аz Щях да кажа Далия  Peace 

Уф, какви са тия вируси, които вилнеят? Хайде болните да оzдравяват ве4е  Praynig  Много ме е страх да не хване Милена летния вирус  Confused

Ние сноЩи имахме голямо гости, дойдоха леля ми, 2 братов4едки с мъжете и детето на братов4едка ми от Франция (обЩо 6 4овека). Пристигнаха в 10 ядохме и пихме до 1, а в 5 станах пак zа да ги иzпратя  ooooh!  Tired  Сега съм гроги, а колко 4арШафи има zа пране, не е истина просто.

Сминс, ок zа 24ти  Peace

# 226
Танче, не ви остана. Стегна ли багажа? Завиждам за Варненската среща и съм с едни надежди примерно следващото лято да се включвам безпроблемно Mr. Green. Ако не се вясна пак преди сряда - лек път и страхотна ваканция ви желая!

Ами и Черепахчето е работна мама, щом за такава гледаме, дали пък не е тя?

# 227
Здравейте момичета Simple Smile
Завърнах се, липсвахте ми много, но пък е хубаво от време на време човек да се отдели малко от нета и цивилизацията. Поживяхме си няколко дни буквално като намоди. Събрахме много емоции и впечатления (особено Симона) и утре пак обратно към режима, работата и ежедневието.
Започнах да чета, за да пиша подготвена, но стигнах до включването на стара дружка. Затова пиша и после продължавам.

Боги, много се радвам, че ме откри. Дано да продължаваш да хвърляш по един поглед в темата. Ето ти кю-то ми : 77947085, че скайп в работата нямам, а в къщи рядко се добирам до ПеЦе-то. Непременно се обади.

По темата за "Темата",не съм аз:) И аз като Татянка, си мисля за Скарлет или Цвети или Иленка

# 228
Влизам само да каза здрасти и изчезвам

# 229
Здравейте, компания!
Завърнахме се с Тони от Стрелча, като кача снимки ще предоставя възможност на желаещите да разгледат. Ходихме на плаж, Тони се оказа водна ламя, все в басейнчето искаше да стои, или това е причината за хремата му сега, или друга е, не се знае  Whistling Правя се , че не я забелязвам, защото ако тръгнем по доктори пак ще се разболее - ще го следя и се надявам да не прерасне с друго. Ходихме и до Копривщица, голям кеф беше!

Пожелавам ви весела седмица и скромна почерпка, виртуална , за всички ви - кака ви става на 28 години! Joy

# 230
  • София
Чаено момиче, честит рожден ден! Всичко най-хубаво и весел празник от нас! Мерси за почерпката!    bouquet

В списание Тема сме ние с Реа и моя приятелка с нейното момиченце. Снимаха ни докато плувахме с малките миналия понеделник.  Simple Smile

# 231

Аги, честит рожден ден! От сърце ти пожелавам здраве за теб и цялото ти семейство и винаги да сте заедно и да сте много щастливи! Е, и едно момиченце скоро време !  Mr. Green

Рамама, браво за медийната изява   bouquet Ама ти много бързо се издаде бе, защо не остави компанията да се поизпоти малко  Crossing Arms Имаш ли снимката да ни я покажеш?

# 232
Аги честит празник   bouquet

# 233
Здравейте! Grinning

Аги, честит ти рожден ден!
Много здраве и успехи!  bouquet
Не знаех, че сме набори Wink

Татянка, до кога щяхте да сте в Бг?

рамама, бравос за изявите ви с куклата Hug

# 234
         Аги, желая ти здраве и истинско щастие!

Момичета, Яна е зверски нахапана от бълхи по краката и ръцете. Плъзнали са по градинките Close, така че се оглеждайте.

# 235
Нуни, за съжаление не само бълхи, но и комарите пак са освирепели. На моята приятелка детето беше на село с баба си една седмица и днес като го видях  #Crazy милото, все едно шарка е изкарало, така са го наяли бълхите  #2gunfire
Момичета, а знаете ли дали Аутана помага срещу бълхи  newsm78 Нуни, сега мажеш ли я с нещо?

# 236
Момичета, благодаря за пожеланията, изкарахме добре празника.

Аз не пиша нещо напоследък, но следя развитието на темите.

Аги, честит рожден ден! Здраве, щастие късмет от мен и Димито.   bouquet

Болничките да оздравяват. Другата седмица заминаваме с малката и мъжа ми за Белгия, затова и нас не ни огря море тази година - само до Гърция от време на време за уикенда.

Иначе при нас положението е нормално - цокаме биба, пием вечер мляко, не иска на гърнето и така. Мисля да я пусна на ясла след Белгията.
Надявам се да пиша по редовно вече, ФИЛИПА честито момиченце.(поне няма да имаш проблеми с пишки сега Simple Smile )

# 237
Наде, мажа я с един гел - Псило Балсам се казва и той определено облекчава сърбежа. Толкова много я сърбят пъпките, че през нощта спи седнала и в просъница направо си дере краката и ръцете.

Гале, хубаво изкарване в Белгия Grinning

# 238
4естит рожден ден, Аги   bouquet  Бъди много оби4ана  Heart Eyes  и все така искренна  Hug

Фил, до 11ти септември  Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses

Моми4ета, НЕ ПОЛЗВАЙТЕ АУТАН  Naughty  Знам, 4е пиШело, 4е е zа деца, оба4е това е немска фирма и тук НЯМА техен продукт, който става zа деца под 2 (или 3?  Thinking ) години. Има греШка в превода на упътването  Naughty  ooooh!  За справка,
Цитат
Can AUTAN also be used for children and infants? 
AUTAN ACTIVE and AUTAN FAMILY are suitable for children over two years of age. The risk of contact with the mucous membranes is one of the reasons why AUTAN should not be used for babies.
  http://www.autan.com/nqcontent.cfm?a_name=Autan.com-FAQ#Q221

Ние утре летим  Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses

# 239
С Аутан съм го пръскала 1-2 пъти, защото имаше адски много комари на двора и го хапеха жестоко. Вече ще знам, че не става за нашите деца.
Иначе с Санцано, на Чико, го пръскам - доста ухае на някакви билки, но май пази от комари.
Не знам за бълхи какво може да се предложи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт