Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 539
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
За бълхи и аz не zнам, но zа комари и кърлежи има тук едно Занzарин, или Цанцарин, което става и zа мъници  Peace

# 241
  • Boston, MA
Аги, честит рожден ден! Пожелавам весело изкарване, и много гушки и целувки от двамата ти мъже!

Гале, и на теб честит рожден ден със закъснение! Бъди здрава и щастлива, да прекарате прекрасно в Белгия!

Данче, как е Стаси?

# 242
АГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
ДАНО НОВИЯТ ВИ ДОМ СТАНЕ БЪРЗО И БЕЗПРОБЛЕМНО И ДА ГО НАПЪЛНИТЕ С МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!

Hug Heart Eyes Hug

Днес и в нашето семейство е празнично, т.к. първата ми братовчедка роди първия си син Калоян! Много се радвам. Party

Гале, Татянка, приятно изкарване на почивките! Peace

Рамама
, честита изява! Flutter

Черепахче, добре завърнала се! Hug

# 243
  • Варна
Честит Рожден Ден на Аги! Бъди жива и здрава и много обичана!!!!

Днес бяхме на гости на мама. Ей, моя син няма умора за него! Заспа чак като се връщахме обратно към 18.30 Shocked Ходи да бърка в устата на овчарката, разнася котката, няма страх!!! Вече се притеснявам почва да си мисли, че всички кучета са добри. Прави опити да милва всяко срещнато.
Да си лягам, че нещо ме е налегнала умората...

# 244
  • София
На Реа устата е в кошмарно състояние! Подута е на няколко места, алена, тя не иска да яде, да спи, да пие течности. На едно от местата има гной, тече й и кръв сутринта от там. Ужас! Водих я на зъболекар. С какво ли не я мажа. Тя по цял ден мрънка, не мога да я оставя за секунда, така се изнервям, идва ми да се затворя някъде и да си поплача.

# 245
Рамама, това е ужасно  #Crazy Докторката какво ти каза?
Някой може ли да преведе това за Аутана  Embarassed Почти го разбрах, но последното нещо ......

# 246
Аги, Честит рожден ден. Пожеланията са като на Енви  bouquet
Гале и на теб със закъснение  bouquet
Енви, честит ти племениk. Жив, здрав и игрив.
Фил, честита розова радост  bouquet
На морските и другите пътешественици - весело прекарване.

Попрегледах ви днес, много болнички деца Sad . Стискам плаци и пращам много прегръдки на всички ви Hug

Татянка, ценно инфо както винаги  bouquet. Ние точно свършихме Чикото , защото и с баща и го експлоатирахме доста и бях в чуденка какво да взема. Но няма да е Аутан.

Старите теми пак ми излетяха от главата Embarassed
Енви, как беше първият работен ден и първия ден на Иц. с децата?

Наде, заповядай:
AUTAN ACTIVE и AUTAN FAMILY е подходящ за деца над 2 години. Рискът от контакт с лигавицата е една от причините поради които Аутан не трябва да се използва при бебета.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 08:50 от Черепахова

# 247

Наде, заповядай:
AUTAN ACTIVE и AUTAN FAMILY е подходящ за деца над 2 години. Рискът от контакт с лигавицата е една от причините поради които Аутан не трябва да се използва при бебета.

Брагодаря, точно това за лигавицата ми убягна   bouquet

# 248
Благодаря ви за пожеланията! Hug
Дано всички мъници се оправят бързо Heart Eyes и на мамките им да олекне, че нещо да ви кажа се изнервям от това да съм ЕДИНСТВЕНО аз отговорна за отглеждането и възпитанието на детето. На самотните майки какво им е, да ви кажа честно подозирам как се чувстват... Това дете само към мен се обръща за оплакване, ядене, тормозене, гушкане... Crazy

# 249
Малко време намерих да пиша.
Около нас нищо ново, бяхме до Девин за почивните дни.Голяма компания беше супер.
Малката продлжава да е буди нощем и вече не знам какво да правя newsm78

# 250
Ян4е, мерси zа превода, аz бях иz4еzнала малко, сетихме се 4е единия ни куфар е с4упен, та хайде до града (на 20 км) и да купим нов   ooooh!  Нооооо в магаzина имаШе и дамски 4анти   Mr. Green  и то4но днес  полу4ихме писмо,  4е zаплатата на любимия се вдига и то zна4ително, отделно един голям бонус, та се въzполzвах и си купих и една 4анта  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Горката Реа  Sad   Наистина, какво каzа доктора?

Милена тия дни е на вълна гуШкане, горкото, явно е много Щастлива 4е сме двамата около нея   Confused

Мимка, а когато се буди, как реагираШ?

# 251
Аз само набързо - Татянче, одобряваш ли идеята срещата да е на 24ти през деня - да кажем към 10? За да може и Рачето да се включи  Hug
Рамама, и Али е същия, от кътниците е, не знае как да си служи с тях, дъвчи си устата Cry постоянно плще кръв, разранени са, бе ад е  Sick Поздравление за ТЕМА   bouquet
Аги, честит празник, макар и малко на патерици!   bouquet

# 252
Аз само набързо - Татянче, одобряваш ли идеята срещата да е на 24ти през деня - да кажем към 10? За да може и Рачето да се включи  Hug

Да бе да, нали писах ве4е  Hug  Но ако е по късно от 10, няма да се сърдим  Blush  нали предната ве4ер Ще праzнуваме   Wink

# 253
Привет! Grinning

Къде сте всички в тези жеги? Thinking

# 254
Тук е такъв студ, 4е не се трае. Но май утре Ще си го искам бахъра  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт