Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 541
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Наденце, много ти благодаря за предложението!  Hug Днес Реа е много по-добре, закуси кис.мляко, май най-тежкото мина.

Благодаря на всички за поздравленията във връзка с медийната ни изява  Laughing , а някой не го разгледа това списание?

Направо съм се побъркала по една песен, 50cent, justin & timbaland само това звучи в нас от вчера, ще подлудя и малката, ама....

Весел ден на всички!

# 256
Здравейте и от нас днес  Hug
Рамама, радвам се, че вече е по-добре Реа. Аз отидох да го видя списанието, но баба вече го беше продала и не успях  Crossing Arms
Татянка, бравос за чантата  Peace Аз тези "случайни" покупки ги най-обичам  Mr. Green Лек път и приятно прекарване.
Стенли вече спи и аз отивам да оправям  Tired

# 257
Здравейте!
На сватбата си изкарахме супер.Христо беше с нас до 8 часа,а след това го приспах и побегнах пак към купон.Той пък взел ,че се събудил след 2 часа и 3 часа си играл с баба си,плакал за мама и тате,при всеки шум ни споменвал,гушкал възглавници ,гащи,панталони,абе каквото намери!Прекарахме чудесно.Снимка на нас 3мата нямам,защото не се снимахме 3мата newsm78Имам на Хрис с баща му и на мен със сучещия Христо hahaha.

Мисче-на мен ми излязоха  по 2-3 стрии на ханша ,когато бях в 8мия месец нейде.Стояха лилави,грапаво-вдлъбати(егати и зраза).Сега са светли и мноооого си ги мразя #Cussing out.Спасение обаче няма.Сега се чудя,дали може да е и от сезона newsm78Сега е лято,кожата е по-суха....А предната бременост си я карал по хлад Thinking

Фил-Нищо не казваш за съвместното ни предложение с Татянска за преработка на името newsm12 newsm53  Stuck Out Tongue Winking Eye

Рамама-Ха честито.Снимков матерял?Хем да си видим снахата Mr. GreenМисля,че има някакъв зъболекарски разтвор за афтички и разни ранички по лигавицата newsm78.Незнам как се казва обаче.
-
За Бълхи мажете с ментолов спирт

Татянка-Тук се приготви за убииствени жеги.Ама гледаш ли какви кръстници ще станем hahaha

Христо напоследък е ужасен откъм сън.И дневен и нощем.Кога заспива с 12 вечерта и в 7 става.На обед вече редовно спи по максимум 1 час.То около нас е толкова шумно,че как ли да спо повече #Cussing out(то заради мъжа ми.Все има коли,все се чуват музики и клаксони...)

# 258

Фил-Нищо не казваш за съвместното ни предложение с Татянска за преработка на името newsm12 newsm53  Stuck Out Tongue Winking Eye

Blushсори, забравих, на първо място в списъка ни е за сега Flutter
Ако тъй кръстим девойката не знам как ще се отблагодарявам Hug

# 259
Хехее,
ами Фил,все ще намерим начин за отблагодаряване.М/у другото името е много готино PeaceА  аз може и да съм  прескочила някъде,но как Преско се озова на операционната?Да не е  заради незабеленото пиле?

# 260
  • Boston, MA
Не че искам да лежа на чужди лаври  Mr. Green, но и аз първо за Далия си помислих - страхотно име!

Рамама, от какво бяха афтите?

Татяна сигурно вече е на път, на нас по-малко от 2 седмици ни остават. Ура!

# 261
Привет на всички!
Далия е много готино име, някак нежно ми звучи  Hug
Цвети, Стенли в момента е по същия начин със съня  ooooh! Така сме от седмица и аз вече едва гледам, а и нищо не мога да свърша през деня  Tired

# 262
  • Варна
Ники също не иска да спи Thinking Днес спа само един час, а стана още в 7 и то крив до безобразие. Сега заспа рано , да видим как ще се държи през нощта. Чакам да се покаже последният резец, вече има дупка. Дано миряса малко!
Купих му книжка, от ония с дръжката. То голяма радост, голямо нещо! Май малко съм закъсняла с този атрибут. Разглежда и много й се радва. Чак взе да мамосва, за сефте Heart Eyes

# 263
Цвети, да, заради бубата Confused

Д. е в командировка и преди малко се чухме и ме пита:"Какво прави Далия?" Shocked Grinning

А дали името е бг според вас?Че аз много държа Rolling Eyes

Красе, честито "мамосване" Laughing

# 264

Д. е в командировка и преди малко се чухме и ме пита:"Какво прави Далия?" Shocked Grinning
А дали името е бг според вас?Че аз много държа Rolling Eyes

http://newteck.orbitel.bg/doitself/articles.php?issue_id=33&unit_id=210

# 265
Сабина, точно това четох вчера и ме хвърли в размисъл Thinking

# 266
Сабина, точно това четох вчера и ме хвърли в размисъл Thinking

Фил, името е страхотно!
На цвете е - ще се празнува на Цветница!  bouquet
Звучи наистина нежно...
Аз пък имам приятелка - Дария. Също ми харесва.
На някой си цар Дарий  Embarassed

Как се комбинира с презиме и фамилия?  Thinking

# 267
Да, имен ден ще има, това е много хубаво, защото Пресил няма Confused

Далия Дилиян Колева Rolling Eyes

# 268
  • София
Филипче, името е жестоко! Браво!  Hug

Бубка, афти често излизат преди да пробие зъбче, както и в нашия случай.

Цвети, сложи снимка на малкия сватбар с тати.

Лека нощ!

# 269
  • София
Добро утро! Привет от Златни!

Варненки, днес сте мога да сляза до града в 5,30! В Морската! Става ли? Смин, сте ти звунна към 9,30!

Фил, вси4ко наред ли е при вас? Името е страхотно! Касметлиика си ти да изшариш!

Общи условия

Активация на акаунт