Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Честити девойки на йована и ЛОни!!!!!
Елхичка чудесен разаказ,като те слушах ми се преискаи ан мен да раждам във ВМИ,макар че и в Окръжна има ВИП зала ама нещо още немога да навия татито.Да нагушкаш малкия от мен Hug

# 226
  • Бургас
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА ЛОНИ МНОГО ДА Е ЗДРАВА,УМНА И КРАСИВА
ЙОВАННА ЧЕСТИТА РАДОСТ И НА ТЕБ ДА СИ ИМАШ НАЙ ЗДРАВОТО И ПОСЛУШНО МОМИЧЕНЦЕ
Марианка благодаря за милите думи надявам се малкия Симеон да е много здраво и силно момче да се справя с трудностите в живота с лекота.
Елхичка трогващ разказ наистина първото раждане е велико изживяване.

# 227
Йована и Лони да са ви живи и здрави дъщеричките! Да се радват на прекрасно и щастливо детство изпълнено с много игри и обич!

нашето пъпче падна на 10-тия ден и също беше черничко отдолу и имаше по малко кръвчица, капвах му само 1-2 капки спирт и лекичко го почиствах със стерилна марля
Тиги аз ползвам webshots  Peace
елхичка успя да ме разплачеш 2 пъти веднъж с трогателния разказ и веднъж със снимките. Прекрасни сте наистина  Hug

момичета ето ги снимките на елхичка в по-голям формат:
http://images19.snimka.bg/003637598.jpg
http://images19.snimka.bg/003637604.jpg
http://images19.snimka.bg/003637608.jpg

Ох Малейна ще падна
Цитат
"Съпътстващи заболявания и усложнения: едно живородено"
  Joy hahaha Joy

Момиченцата ни започнаха  Hug

# 228
Боже, Иви, много ме кефиш! Сешаш се на всяка да отговориш! И ние сега капваме спиртче. Ама съм забранила да го къпем 2 дена Embarassed Само му мием дупето след всяко ако...
Елхички, голяма работа сме нашия термин. Така се радвам, че има хора като помогналите на теб.
Дими, не се шашкай - даже доста внимателно пипат някои от тях

# 229
лелее какво малко жаб4е си имаш елхи4ка Hug

# 230
  • Бургас
ЖУЖКА АЗ КАТО НАЙ РАЗСЕЯНА СЪМ ТИ ЧЕСТИТИЛА ЯВНО САМО МИСЛЕНО МИЛА ДА ТИ Е ЖИВO И ЗДРАВО МОМИЧЕТО И САМО РАДОСТИ ДА ТИ НОСИ,И ЛОШОТО ДА ВИ ЗАБРАВИ ЗАВИНАГИ

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 19:06 от Mira(vatan1919)

# 231
Лони, нека дьщери4ката ти да е ве4на победителка и да има само положителен кьсмет в живота.4естито!
Tири,мерси за отговора Hug
Адриана, май няма досега родили с епидурална от мамите дотук, които си разказаха родилните истории newsm78
Елхи4ка, наитина като жаб4е ти е легнало беб4ето на корем4ето...голяма идилия Heart Eyes

# 232
 ЧЕСТИТО НА МАМА ЛОНИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ВИКТОРИЯ И МНОГО ДА РАДВА МАМА!

# 233
Честити рожби на Жужка и Лони!Да растат здрави и послушни!  bouquetЧестито и на всички мамчета,които съм пропуснала!
Трябва да намеря време и да кача и аз снимка на моя сладур.Наистина бебчетата ни са разкошни!

# 234
  • Pb
Лони, честита радост! Да ви е жива и здрава принцеската!   bouquet   bouquet   bouquet

Иви, благодаря, че си помогнала за снимките ми - малкия се събуди и не можах да ги оправя.

Нашето пъпче е паднало, но все още секретира. След баня го почиствам със спирт (с клечка за уши), подсушавам добре и пръскам с Бивацин. В упътването пише да не се покрива с пелена, което малко ме озадачи. За това, после го храня по голо дупе (с лигнин на дупето с/у евентуални аварии).

Радвам се, че разказа ви е допаднал. Наистина няма с какво да се сравни чудото на раждането - наистина е разтърсващо и безкрайно обогатяващо преживяване.

Ади, мен също при преглед много ме е боляло, дори понякога по цял ден после ме е свивал корема, но това няма явно общо с шийката, а си зависи от преглеждащия.

Тиги, да, нашия термин, подобаващо се представяме, мн. сме активни  Laughing

# 235
ЧЕСТИТА БЕБКА НА LONI![/b]

# 236
  • София
Честито на мама Лони! Да и е жива и здрава малката кукла!

Утре може да я видя и нея!!! Mr. Green

# 237
Здравейте на всички!

Ах, колко много сте изписали! Изчетох ви с голям интерес!

Елхичка-чудесен разказ, просто невероятно! Снимките са страхотни, наистина!

Мами, опитвам се за запомня всичко, което сти изписали по повод кърмето и разни други детайли около гледането на бебчетата, но може би ще се наложи след време отново да ви питам!

loni 0902 and iovanna@abv.bg-ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА!!! Да са здрави, щастливи и много обичани!   bouquet  bouquet  bouquet

Димяни-аз непрекъснато се възмущавам от поведението на лекарите относно тези такси. Фирмата, в която работя ми плаща максимума осигуровки и на всичкото отгоре сега пак трябва да се плаща. Онзи ден на тази тема просто не бях на себе си! Що за държава е тук!!! Направо незная!!! Cry Cry Cry
Моят доктор в Майчин дом ми каза само 450.00лв. за нормално раждане. Само да смее да поиска повече, ще има такива разправии!!! Просто, защото вече ми дойде до гуша!!!

А, по този повод да ви попитам-мамите, които ще раждат в Майчин дом-тези, които ще бъдете с екип, как стоят нещата при вас относно таксите??????????????Вашите доктори искат ли допълнително пари над обявената такса?????????????????

# 238
Ох, мен пак ме започнаха болките в кръста, този път придружени с контракции, не от най-болезнените, но не и безболезнени, по-скоро като болка преди цикъл.
А бебка я усещам да ме подпира в дебелото черво.По време на контракция не мога да се мръдна, стяга ме ниско долу, кръста и подопашката-ужас.
А това били не чак толкова болезнените контракции Sick

# 239
Лони, Жужка, честити ви бебчета!
някой знае ли как точно се ползва възглавницата за кърмене? имам такава и все не ми е удобно някак да я завъртя  newsm78
пъпчето ни падна днес - 9ти ден
само мен ли ме тресе следродилан депресия?

Общи условия

Активация на акаунт