Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Ланкър, планините Овнерог
herelina, аз не оставам сама и може би за това не усещам депресията. От време на време се усещам, че си мисля щуротии, но минават. Ако бях сама, сигурно щеше да е по-зле положението.

Елхичка, снимките наистина са уникални.

# 241
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!
ДА СА ВИ ЖИВИ И МНОГО ЗДРАВИ СЛЪНЦАТА И МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ
  newsm51

# 242
Димяни,в ТК има само една вип зала а не 3 и наистина изглежда по-добре в сравнение с обикновената.След раждането ако си в обикновена престояваш 2 часа в коридора ,а ако си във вип раждаш там и прекарваш двата въпросни часа пак там.

# 243
Херелина, аз имам тревога в главата и си плача отвреме-навреме. Ама реших да не се проявявам отсега като тревожна. Все си мисля можеше ли да спестя на бебчо часовете без води, после дали са му направили всички изследвания.... Основно се връщам към раждането и "изпипвам" детайли.
Доволна съм само, че го посрещнах с най-вярващото сърце и с огромна усмивка. Заради него се усмухвах през цялото време. За да не се изпращам сигнали за страх и да не си предизвиквам лошото. А сега съм станала една леля - поплаквам. Ама ми е простено - нали не ревах цяла бремнност Hug Като хукнем по улиците ще се оправим. Да, иска ми се да съм по-жизнена и с по-свободно сърчице. Има време.
Аз точно в коридора на ТК след раждането се чуствах най-щастлива. Бях сама. Беше нощ. Плачех на воля. ОБИЧАХ ЦЕЛИЯ СВЯТ

# 244
бях на ехограф ние пак не сме в подходяща поза за раждане Thinking

ВИДЯХ КРОКИ С МЪЖЪТ И  много е щастлива в сряда ще ги изпишат

# 245
ЗДРАВЕЙТЕ, набързо от мене,пиша докато малкият спинка,че нямам никакво,време,много папаме и се будим често:)
Поздравявам всички нови МАМИНКИ и техните малки сладурковци,гледам,че докато мее  нямало списъка е станал голям,да са Ви живи здрави и много да Ви радват ладките бебоци:)
Аз почти не съм спала, стягат м,е щевовете отдолу:(, Confusedчесто се кърмим,поне имам кърма и си папаме нормално,караме жълтеница  и сме малко нервни,ама ще влезем в ритъм:)За кърмата и аз се цедя и додавам ако поиска Алкес по време на съня му и паузите му,днеска ака Blush 2 пъти,това добре ли е,хич не съм наясно още:),но ще свикна ххехе:)
Лека вечер засега на всички:)
ето и 2 снимки на Алекс:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156265&photo=32

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 22:07 от Иррра

# 246
  • София
Ади лягай и почивай мила! Hug
Ирра добре дошла и честита ти радост!  bouquetНека да е жив и здрав и много щастлив!  bouquet Heart Eyes
Къде са снимките на бебчо?

Оп... в албума Simple Smile Много е сладък  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 21:46 от Димяни

# 247
 С малко закъснение и аз да ви покажа моето коремче, може би едни от последните ми снимки като бременна.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109856&photo=106

# 248
Много са ни сладки бебоците  Hug и коремчетата Heart Eyes

Франи ще се намести бебчето има още 20 дни затова дай му време, колкото му е нужно.

Вече тръпна да видя какво ще ми кажат в сряда и дали няма да раждам в петък. Толкова изнервено не ми е било с Елито. Тогава бях сигурна, че няма да родя по-рано, а сега който не ме е видял той не ми казва а ти няма да изкараш... Боли ме кръста и незнам дали си внушавам или просто си боли...Само да разбера, че се храни и диша нормално друго не ми трябва. Дано поне да е другата седмица. Ще откача ако е тази Joy

за депресията аз като родих Елито голямо плакане му плаках...толкова объркана и безпомощна не се бях чувствала никога, но минава това е просто период  Hug

# 249
Честити дъщерички на  Жужка,loni 0902 и iovanna!Честито синче на MrsK!

Поздравявам ви с едно стихотворение на Дора Габе.

СЪНЧЕЦ

Сънчец ходи из горица,
води бебчо за ръчица
и го води, и му пее,
и го с две ръце люлее.

Нани, нани, мойто бебе,
таз звездица е за тебе,
да ти грее, да ти свети,
да пораснеш като цвете...

# 250
ЧЕСТИТО
 lulumba и бебе Александър
на iovanna@ abv.bg и бебе Мирослава
на Jujka и бебе Ирен
на loni_0902 и бебе Виктория
много да ви радват и много да ви слушкат малките съкровища

аз както бях сигурна че ще преносвам днес май предчувствието ми е друго, дано да стискам до петък че съм на кола маска, а в сряда ще идват да взимат размери за кухнята и до петък трябва да направим проект, и после ще съм спокойна че съм организирала ремонта,  Grinning
сега имам доста контракции, не са болезнени, но май са си тези които си спомням с Нур, началните, лекички и чести, дано като легна да отминат, че не съм готова да раждам.
Аз мисля да раждам с епидурална, мисля че си я заслужавам, първия път раждането беше що годе нормално, ето тук идва момента за ръчното обработване на матката, аз молех някой да се намеси но уви никой не ми обърна внимание и в крайна сметка 2-3часа имах не контракции а напани а имах само 8см разкритие и едвам устисках да не се разкъсам, после се намесиха и ме чуха та родих за 10мин, ако бяха ме чули по рано щях да родя много лесно и бързо, сега ще се застраховам с упойка за да си спестя тези 2-3часа
Лека вечер на всички,

# 251
Привет и от мен!
Честити малки принцеси на Йованна,Жужка и Лони!!!!Да са ви живи и здрави дъщеричките мили мами и много да ви радват и слушкат!

Елхичка,разказа ти наистина е прекрасен,аз също се просълзих!А снимките са просто уникални!
Ира,добре дошла скъпа!!!Малкия е много сладичък!
Аз искам да ви се оплача!Правих си едни изследвания,които докторката от Варна ми каза да направя и резултата на едното нещо там е многггооо над нормата.С мъжо се притеснихме и утре ще звъня да говоря с док. за да видя какво ще ми каже тя,а пък аз се чувствам добре!Но продължава да ми тече нещо,вече и аз не знам какво,хем е като водичка,а другия път е като кремче,вече съм в тотална чуденка!!! Thinking newsm78 #Crazy

# 252
Честит Първи Мини Рожден Ден на бебе Стилиян! Първото ни августинче стана на 1 месец  Hug

Сирена на мен ми казаха следващия път като ходя да занеса превръзка да видят какво е Peace

# 253
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен и едно огроомно ЧЕСТИТО на всички нови мами и техните сладки бебешоци  Hug.

Утре ми е термина хора, признаци- никакви, скачам и припкам като коза, чувствам се леко и приятно и болките в междукрачието даже изчезнаха. Това ме радва, че нали сега къткам Йованка да си постои малко в мен.

Да се похваля, днес бяхме за риба и ето ви снимка на мен и моя улов (хванах си скумрия)  Mr. Green:

http://images19.snimka.bg/003643534.jpg
http://images19.snimka.bg/003643535.jpg

# 254
  • София
Полинеийзия е  родила снощи в Токуда!

Само това получих като sms!  Grinning  И аз съм тръгнала натам , в 4  часа останах без тапа. Трябва да съм утре аз ама може и да е днес!

Общи условия

Активация на акаунт