Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честито бебче на мама Слави!   bouquet Нека расте здрав и щастлив и много да ви радва! Heart Eyes

# 31
  • София
Ментина, мерси мила за отговора  bouquet Simple Smile, просто в първия момемнт Гита ми дойде на ум, че има по-голямо детенце вече, и затова към нея се обърнах.
Ще съм благодарна на всяка , която ми отговори Hug

# 32
  • ГОре на черешата...
Честито на всички нови мами и техните бебоци! Да растат здрави, послушни и щастливи!

А бебета от снимките просто са неземно красиви Peace!

# 33
  • Ланкър, планините Овнерог
Slavi, ЧЕСТИТ кан КРУМ!

Момичета, някоя знае ли/ помни ли от кога се започваше с масажите?

# 34
  • София
Гита чувала съм от 30 ден но знам че мамаите повечето започват от по рано! Peace
Но нека кажат мамите които са запознати по така!  Party

# 35
  • вкъщи
мами ве4е мога да пратя снимки.пращам на man4ewa,тя ще ги сложи в албум4ето.

# 36
  • вкъщи
какъв ти беше то4ния ник в скайпа?

# 37
Ходих в МОЛ-а да гледам комедията "Позбременяла". Супер е и е точно за нас, същите проблеми. Който не го е стах, че ще роди в залата нека иде да го гледа.
С много силни контракции съм, та ако продължават отивам до болницата. лека ве4ер на всички.дано да устискам до утре, щото днес е кофти ден за раждане. А и съвет, който иска да полу4и лесно контракции да ходи да катери Витоша,аз 2 днеи ходя и гледа има ефект.  Wink

# 38
Честити синчета Александър на Лулумба и Крум на Слави!Да растат здрави и умни и много да ви радват!Момичета бебчетата ви са страхотни-толкова малки и хубави.Нямам вече търпение и аз да стана мама.

# 39
Да са здрави бебоците на Лолумба, Слави и Мимсат! Радост за нас са техните новини и дечицата да ги радват здрави и щастливи от живота си!
Гита, аз четох, че гимнаситките са след 1 месец. А сега можем да им правим само поглаждания - по бузките, по крачетата, по ръчичките. Гита, мила, ти как роди? Защо са ти махали конци!
За съхранението на кърмата четох 8 дни в хладилник и 2 месеца в камера. Аз поне се цедя и събирам в едно шишенце в хладилника, докато не стане 120 мл. После слагам кърмата в камерата в торбички. Четох, че в камерата е най-добре да са в стъклен съд. Една приятелка използва малки бурканчета, т.нар. "от детски храни".
Ако знаете моето бебе каква е радост. Само мига със сините си очички и слушка, слушка!
Отивам да го храня, че пак дреме  bouquet
Мимсат и Кроки, страхотни чидеса сте сътворили и отгледали.
Ей, помните ли, че Лулумба се тревожеше да не роди в 8-мия.

# 40
 Късмет sladkish4e  Peace май няма да дочакаш 11-12-ти...  

# 41
  • Варна
Запис...

ЧЕСТИТО на новите родители!!!   bouquet

# 42
  • Ланкър, планините Овнерог
Тигич, родих нормално, но освен епизотомията, се поразцепих и допълнително, благодарение на лекарите  Twisted Evil

За замръзяването на кърмата, бурканчетата от пюрета няма ли да се спраскат от студа във фризера?  newsm78

Да, и аз се бях сетила за Лулумба. За пореден път се убедих, че не е задължително да има общо м/у първо и второ раждане. Както и аз не преносих.

Тиги
, ние с теб можем да разхождаме мъниците заедно. Само да минат бурите, за които говорят.

Въпрос към вече родилите мами: Бебоците ви оливат ли се, докато ядат? Емма направо е ужас. Колкото изяжда, толкова и фира дава.

# 43
много ме боли междукра4иетооооооо Cry

честит син СЛАВИ

# 44
Гита и аз съм позабравила и  погледнах сега в книгите. Пише между 4 и 6-та седмица ако детенце е над 4 кг и наддава нормално.
И мен много ме боли междукрачието, особено сутрин като ставам от леглото.........

Общи условия

Активация на акаунт