Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Аз непиша много често ,но се включвам да ви собщя една хубава новина - днес точно на РД ден на своето мило мъжле Борил роди в МД-София така чакания Борил .Тя си знаеше де че така ще стане и ще направи най-хубавия подарък ,както всъщност и аз след като и падна тапата вчера....Ами аз много си поплаках .....но ,за Борил да кажа ....ами роден е днес в 5.50 тежи 3.350 и е дълег 50 см-истински лъвски мъж...Да е жив и здрав и много да ги радва.По късно ще звънна да я чуя ,тъй като тя ми писа един час след като беше родила...
Лек ден на всички ,на родилите честито много да ви радват малките слънца   Hug

# 256
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug Тази нощ при нас най-накрая заваля, малко живителен дъждец ще ни дойде добре. Но от утре си искам пак слънцето, че така свикнах с разходките   Flutter
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ПОЛИНЕЗИЯ И БОРИЛ! Да са здрави и да растат щастливи!

Персия, стискам палци  Peace
Боб4енка, мноооого е красиво при вас!
МериДжейн, страшна мацка си   Flutter
Иррра, много ти е сладко синчето.
Елхичка, изглеждаш толкова щастлива гушнала малкото жабче! Да ти е жив и здрав  Hug
Гита, нашия пъп падна на 6-я ден. Още в болницата доки ми каза да го слагам под памперса малко под напрежение /слагах щипката хоризонтално, а не сочеща нагоре/. Докато не беше паднал и нашия пъп беше черен и малко кървеше. Сега като падна го обработвам единствено с малко спирт.
На раждащите днес - стискам палци  Peace

# 257
И аз полу4их смс от Поли(polinezia love):
Казва се Андреа и се роди към 3,30 тази сутрин-Бурно и лесно.Тежи 3,000 гр.и е висока 48 см, на мама и на тати златото е тя.
Боже разплаках се тази сутрин като полу4их смс-а и.
Да и е жива и здрава малката принцеса.Тя Поли толкова искаще да роди, че магията стана.
Да и е честита момата.

# 258
  • Варна
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ПОЛИНЕЗИЯ И БОРИЛ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 259
Ex тази нощ какъв валеж от бебоци има  Hug
Честити бебенца на Полинезия и Борил! Да са весели  и много щастливи  Heart Eyes

# 260
Поли и Борил да са ви Честити дечицата! Желая им много здраве и късмет в живота!
Да са затрупани с усмивки и обич! Много весело и щастливо детство!

# 261
  • Бургас
ПОЛИ ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА ДА Е НАЙ ЗДРАВОТО КРАСИВО И ЛЪЧЕЗЕРНО МОМИЧЕНЦЕ ПОНЕ КОЛКОТО ТЕБ.

И да знаеш помня за запазените права за безболезненото раждане да ми ги пазиш Grinning

ЧЕСТИТ СИН И НА БОРИЛ ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ВЕЛИК КАТО ИМЕТО СИ.

# 262

Моят доктор в Майчин дом ми каза само 450.00лв. за нормално раждане. Само да смее да поиска повече, ще има такива разправии!!! Просто, защото вече ми дойде до гуша!!!

А, по този повод да ви попитам-мамите, които ще раждат в Майчин дом-тези, които ще бъдете с екип, как стоят нещата при вас относно таксите??????????????Вашите доктори искат ли допълнително пари над обявената такса?????????????????
ДА - за нормално раждане вече е толкова таксата - 400лв, 450 е ако искаш и епидурална упойка. Тази сума се разпределя между болницата и доктора, който си си избрала (и екипа му), тъй че не би трябвало да ти иска...ама гаранция няма.
На мен засега моята докторка не ми е споменавала да иска нещо отгоре...

# 263
Честити бебчета на Поли и Борил!!!
Ирра, добре дошла!Много готин мъж имаш! Само гледай да не стане разбивач на женски сърца, че и с тая лъвската зодия....
Франи, и да не е в подходяща поза за раждане все ще го родиш! Най много да те вкара Жоро за едно секцио Mr. Green

# 264

Франи, и да не е в подходяща поза за раждане все ще го родиш! Най много да те вкара Жоро за едно секцио Mr. Green

има нещо такова теди беше доволен Mr. Green НЕ АЗ ЩЕ РАЖДАМ НОРМАЛНО Peace

ДОБРО УТРО Hug

Честита дъщеричка на ПОЛИ-МОЛИ
Честит син на БОРИЛ

много се радвам за поли толкова го 4акаше това моми4енце а аз все я дразнех 4е може да е мом4е Blush

плацентата ми по4нала да старее води имам достатъ4но и пак ми го искараха малко бебето 2700 +- 200/300 г. абе мноо е смотан тоя ехограф не ми от4ита правилно Close В събота ще ходя за запис на тоновите

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМАЛИ МАМИ КОИТО ВЕ4ЕР СИ ЛЯГАТ И ПО4ВА ДА ГИ ДУШИ ДА НЕ МОГАТ ДА ДИШАТ НОРМАЛНО ЕЙ ТОВА МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВА ТАКА СЪМ ОТ 2 СЕДМИЦИ ДАЛИ Е ОТ КИЛОГРАМИТЕ?

# 265
Zdraveite, momicheta! newsm51

Izviniavam se za latinicata. Chestiti bebeta na vsichki, koito sa rodili tezi 2 dni i leko i uspeshno rajdane na ostanalite Simple Smile!.

Az shte rajdam v Mai4in dom- Sofia, izbor na ekip - 500 leva/sekcio/ i lekaria ne mi iska dopalnitelno pari.
Niakoi znae li kakvo e polojenieto v moemnta s VIP staite tam. Ima li svobodni i lesno li uspiava 4ovek da se doredi do tiah?

# 266
Франи да не би да лежиш по гръб? Чувала съм че по гръб с еполучава такова нещо  Thinking А за кг-те 2700 ми звучи доста добре имаш 20 дни и бебето ще е надхвърлило 3 кг-ма  newsm78 Пък и нали нормално ще раждаш не е добре да е твърде голямо, това ще те измъчи Heart Eyes

Сега да ви споделя, че ми пратиха инфо че и mimetobl е родила
момиченце Алина на 25.07 да и е честита малката госпожица!

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 11:45 от Ivy

# 267
  • Златна Добруджа
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМАЛИ МАМИ КОИТО ВЕ4ЕР СИ ЛЯГАТ И ПО4ВА ДА ГИ ДУШИ ДА НЕ МОГАТ ДА ДИШАТ НОРМАЛНО ЕЙ ТОВА МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВА ТАКА СЪМ ОТ 2 СЕДМИЦИ ДАЛИ Е ОТ КИЛОГРАМИТЕ?

Франи, на мен ми се е случвало, но не през бременността. Чувството при мен беше все едно някой е стъпал на гърдите ми и не мога да си поема въздух докрая. Забелязах, че се появява или при промяна на времето /гони ме критическата  Mr. Green / или е свързано с някакво притеснение. Тогава вземах Нофилин, но ти го казвам само за сведение, не мисля че е удачен за теб  Peace А за бебето - защо да е малко. Моята госпожица се роди 2850 г и съм без нито един шев  Flutter

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА MIMETOBL    bouquet

# 268
ЧЕСТИТИ МОМИЧЕНЦА НА ПОЛИ, ЖУЖКА И ЛОНИ!
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА БОРИЛ![/color]
Някой знае ли какво става с Екатерина ? Скоро май не е влизала във форума, а термина и е 08.08 newsm78

# 269
Mentina ще ти дам една критическа на теб  Mr. Green

Някой знае ли какво става с Екатерина ? Скоро май не е влизала във форума, а термина и е 08.08 newsm78
Като ги знам термините 8.8 може и да е родила  Joy

Общи условия

Активация на акаунт