Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 108 257
  • 487
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
И от мен един положителех глас за парфюмите и душ-геловете - свежи, тайни, цветни...

# 226
Вече има и киви от плодовата серия, но само душ-гел. Sad Мирише страхотно, дано пуснат лосион и тоалетна вода...

# 227
Има и Киви тоалетна вода обаче не ми мирише добре на мен.

# 228
Хм, аз гледах и в Бонжур, и в магазина на Графа и нямаше. А като питах казаха, че по принцип няма, не че са свършили. Rolling Eyes

Между другото в Бонжур имало някаква промоция - ако си купиш нещо на Ив Роше, ти дават подарък чаша, само че на мен никаква чаша не ми дадоха, като си взех една тоалетна вода. Crossing Arms

# 229
На Витошка в магазина, мисля че я гледах Тоалетната вода. Промоцията с чашите май още не е започнала.

# 230
Промоцията е от 10ти до 28ми, а аз ходих на 11ти. Както и да е де, не съм умряла за 1 чаша, но е некоректно от тяхна страна. Laughing

Ще мина и през Витошка, поне на момента много ми хареса кивито, за разлика от мандарината и ягодата, които ми миришат ужасно. Thinking

# 231
Знам за промоция с две чаши. Във всеки магазин промоциите са различни май. Винаги ходя в този на Витошка. Любезни са. Мандарината и Ягодата са наистина не добри.

# 232
Знам за промоция с две чаши. Във всеки магазин промоциите са различни май. Винаги ходя в този на Витошка. Любезни са. Мандарината и Ягодата са наистина не добри.

На теб кои ти харесват?

Промоцията, която гледах я имаше само в Бонжура, 2 чаши с някакви сърчица и пишеше, че ти дават 1, като си купиш нещо. Ако отида да си взема душ гела с киви, ще си поискам. Laughing

# 233
Харесвам и поддържам Ванилията, Крушата, имала съм и Малина, но сега нямам. Тя ми е също любима. Другите не ми харесват.
От новите ми харесва Черния Ирис.

# 234
Харесвам и поддържам Ванилията, Крушата, имала съм и Малина, но сега нямам. Тя ми е също любима. Другите не ми харесват.
От новите ми харесва Черния Ирис.

Този Черен Ирис не го знам, но следващия път ще го потърся. Thinking

# 235
Четири нови аромата Ирис, Амбра, Роза,Жасмин .Ето го Ириса. По 74 лв са за 50 мл, но сега имат намаление и са около 50 лв.

# 236
аз в момента ползвам крема за около очи Inositol и съм доволна  Laughing
миналата седмица си взех и крем за лице за постепенно придобиване на тен, но не си го слагам много редовно и не мога да кажа още нещо конкретно  Rolling Eyes
ползвала съм и шампаон за суха коса, един в оранжева опаковка и също добре ми се отрази
общо взето съм доволна  Grinning

# 237
PeaceЗаповядай в Пловдив Hug-покрай 14 февр. и 8 март правят много хубави промоции Winkи на козметиката и на парфюмите-аз смятам да се възползвам-ще потретя с 'Евиданс"-много ми допадна тоя парфюм.   Hug

Ей, кажете къде се намира магазина на Ив Роше в гр.Пловдив, че ще ходя скоро. Преди се намираше на главната до централната поща. Все още на същото място ли е? А ако някой знае дали има магазин в Стара Загора, Моля Ви кажете!  Simple Smile

# 238
  • София
Някой ползвал ли е възстановяващият шампоан /против косопад/ има и маска към него??? Доволни ли сте???
Сега има чанта за плаж подарък в магазинът на Витошка.
Във всеки магазин в София, различни ли са подаръците??? И пак ли са обвързани с покупка над определена сума - за чантата е 35 лв.

# 239
  • София
Подуших парфюма Роза, но не ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт