Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 105 961
  • 487
  •   1
Отговори
# 330
Честно казано аз досега не съм пазарувала от техен сайт. Взимам си продуктите от магазините им тук в България. И съм изненадана, че качеството не е променено - made in France си е - за разлика от повечето марки, които внасят от Полша или Румъния. Тук подаръците се различават, понякога има много симпатични. Последно ми подариха едни розов несесер  Grinning

Относно парфюмите не мога да очаквам кой знае колко за тази цена. Но последния път взех за подарък някакъв So Elexir и взе, че много хареса на мацката.

И въпреки всичко определено ги предпочитам пред Avon например.  Peace

# 331
  • Belgium
Ив Роше е хубава марка среден клас. В Париж имат огромен магазин на Шанзализе и определено там не са каталожна търговия, нито в България.  Имат добри продукти на хубави цени, плюс добра схема за поощряване на лоялните клиенти. На мен са ми подарявали парфюм за рождения ден, без никаква покупка.

Парфюмите им са в няколко категории - нисък клас тоалетни води, тип моноаромати, среден клас и висок клас, които са над 60 лева. Така че има за всеки вкус. Другото хубаво при тях е, че консултантките дават тестери без да ги молиш, а в България това не се случва толкова често.

# 332
  • София
Един от най-добрите балсами за устни, които съм ползвала, е на Ив Роше, с Карите  Heart Eyes

# 333
на мен евиденс най ми допада, ама може да ти се стори гаден - разни хора, разни вкусове

"якето" ми трябва за спорт, аз имам бежавото и не е лошо, при мен няма минимум на поръчката
Да, то така zатова не става с парфюмите, всичко е въпрос на вкус  Peace
И ауууу, че срам... Добре, че се zаговорихме, та да погледна пак, то и при мен нямало минимална стийност на поръчка, просто пише, че (уж) реалната стойност на якето била 30€, аz съм в тотална zаблуда... Ми така е друго..

Мислех да те питам, дали това не е стойността на подаръка - при мен е 50 шв. фр.
Днес дойде якето - не е лошо, но не е яке, а по скоро жилетка, някой да не се подведе. Кремчетата са хубави, ама ми пратили подарък пръстен с лилави камъни - ужасен кич. Напоследък хич не съм доволна от обслужването и това май ми беше последната поръчка.

Лу, кой парфюм ти хареса? На мен Евиденсе ми допада, но той не е дневен. Тежки са ми и малко ароматите са ориенталски. Сега ще ползвам цветния, който излезе лятото, но май ще го пръскам да свърши, а не с кеф.

Кремовете определено са класа над тези на Ейвън, но за парфюми като че ли Ейвън имат по-добри попадения - Пур бланка, Бонд гърл, Унгаро. Това разбира се е лично мое мнение.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 00:20 от Тодорка Боева

# 334
  • Belgium
Тодорка Боева от парфюмите на Ив Роше аз харесвам люляк от моноароматите и Comme une Evidence. Но относно парфюмите си е въпрос на вкус. Парфюмите на Ейвън изобщо не ми харесват, нетрайни са ми и често са имитации на популярни аромати на други марки.

По принцип обаче парфюмите според мен не са най-силната страна на Ив Роше.

# 335
Ползвала съм преди години от парфюмите  на Ив Роше.Обожавах този http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Vie-Priv-e-10017.html и пак бих си го купила-много траен.
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Nature-7901.html - ползвала съм го и съм го подарявала-хубав е.
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Magnolia-935.html този мирише на чисто,за през деня става,този също http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Pivoine-9175.html
Новите аромати не са ми познати.

# 336
Люлякът съм го пробвала само на душ-гел и шампоан, хубав беше.
Сега ще се пръскам с AQUARELLES VÉGÉTALES. Интересно, че на сайта го няма вече, а беше от новостите за това лято. Това е тоалетна вода с плодов аромат за лятото. Много е лек, а и мъжО го хареса.

Понеже темата е за продуктите, няма да пиша вече за обслужването  Simple Smile.

А за Ейвън съм съгласна, че не са трайни. Аз затова ги използвах за офиса - хем да има нещо, хем да не се натрапва. Не се бях замисляла, че са имитации, ама може.
Извън това харесвам много Давидив синия, cool water и Thiery Mugler, Angel.

# 337
Тодорка Боева  - Акварела беше лятна лимитирана серия и най-вероятно за това вече го няма на сайта. Аз си бях взела душ гела и много ми хареса.

Определено фаворит ми е плодовата серия, а от скоро и новите им продукти за тяло - Rituels .... нещо си беше. Взех си лосиона с бадем - уникелен е! Мирише на зелен бадем, не на горчив, много добре подхранва и на всичко отгоре има миниатюрни блестящи частици. Но не перлени, лъскави и натрапващи - наистина толкова са деликатни, че даже не ги бях забелязала докато една приятелка не ми отвори очите  Heart Eyes

# 338
Ооо, че са много по-добри от Avon и Oriflame, в това и zа мен няма капка съмнение  Peace
Но аz само каталожно поръчвам, не съм виждала май техен магаzин тук, zа Германия говоря..
Тодорка Боева, да бе така било, ма и аz съм една..  hahaha Обаче и аz поръчах. Видях го, че не е яке, на мене като на горнище zа в къщи си ми прилича така или иначе, но нищо, аz ще си го нося в къщи.. Още чакам, не съм ги получила.

# 339
# 340
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Доволна съм от продуктите,пазарувам от нета и сега очаквам една поръчка с подаръци. Peace

# 341
Доволна съм от продуктите,пазарувам от нета и сега очаквам една поръчка с подаръци. Peace
може ли да кажеш от кой сайт си поръчваш  Praynig   Grinning

# 342
и аз се присъединявам за искане на сайта ... при нас в Бургас затвориха магазина , а много неща ми харесват

# 343
аз преди бях писала, че ползвам гел за измиване с лайка от фирмата и не съм доволна
е свърших го и определено не съм доволна, това разширени пори и черни точки просто ме атакуваха на макс
естевствено го смених с друг гел и положението се оправи
не знам може и да имат други хубави продукти, но този определено не е от тях

# 344
  • София
Ползвам това:

Принципно съм доволна (добре се отразяват на кожата), особено от крема с маслинено масло. Ягодовият душ-гел мирише страхотно и добре измива и косата ми.

Лосиониът с Inositol не е лош, но вероятно няма да повторя. За съжаление всичките тези кремове съдържат парабени, в душ-гела не видях да има.  Ориентирала съм се към натуралната козметика и смятах, че тази е такава. Но уви. Освен това лошите съставки грижливо са скрити под етикет с български превод, на който не се изброяват преведени съставките. Пише "и други хим.елементи, описани на опаковката". За това ви съветвам преди да купувате да искате да видите всички съставки.

Не купувайте това:
Според cosmeticsdatabase има висок рисков фактор.

Да добавя и този крем:

Много добре омекотява кожата на ръцете, но отново е с парабени.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 14:41 от SugarByte

Общи условия

Активация на акаунт