Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 105 962
  • 487
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много харесвам лосионите им за тяло,душ геловете и ексфолиантите.
Шампоан съм ползвала,но не съм очарована,както и едни сенки

# 346
  • София
Оказа се, че имало цяла тема..  Crazy Цитирам се:

Цитат
Момичета, отскоро съм се запалила по продуктите на Ив Роше. Поръчах си парфюм (Черната Ванилия)   , в който направо се влюбих. Открих,че през английския им сайт(чрез посредник) нещата са много по-изгодни. Постоянно имат някакви промоциийки.   www.yves-rocher.co.uk

Та...   Искам да ви питам от какво сте доволни/недоволни?
 И конкретно мнение за тези кремчета за очи, ако сте ги ползвали:
http://www.yves-rocher.co.uk/shop_app_GB/app_GB/jms.jsp?_JMS_FLO … p;articleNo=74831

и

http://www.yves-rocher.co.uk/shop_app_GB/app_GB/jms.jsp?_JMS_FLO … p;articleNo=79973

Някой?   bouquet

*Bubble* , кои аромати си си взимала?

# 347
  • София
kashmir ,ако питаш за душ геловете взимала съм си доста.Най-любими са ми

От лосионите този ми е най-любимия,уникален е

Мисля да му изневеря обаче с овеса,някой ползвал ли го е,как е като аромат?

# 348
  • Belgium
Овеса е много хубав за самата кожа, но ароматът не ме впечатли особено.

Не може да се сравни с люляка по никакъв начин.

Кашмир, точно тези околоочни, за които питаш не съм ги ползвала, но в момента съм с околоочния на Ив Роше за чувствителна кожа и съм много доволна  Heart Eyes

# 349
  • София
Мерси, Bubble!  Hug
Мерси, ЛУ!  Hug

Видяхте ли сайта момичета? Над 15 паунда безплатна доставка и много хубави подаръци ( продукти в цял размер). Големи намаления. Само дето дотсавят до УК и от там с посредник.  Peace Айде и вас да ви зарибя.  Laughing

# 350
  • Belgium
А защо ти е да поръчваш от чужбина?

Цените тук са почти като тези във Франция. Имат си програма за лоялни клиенти и си получаваме подаръците по тази програма  Laughing

Май бях писала веднъж, че за рождения ми ден ми бяха подарили мини парфюмче  Heart Eyes

# 351
  • София
Хм.  Crazy Мии защото излових Черната ванилия 50 мл за 20 паунда (тук е 75лв.) + подарък Voille Ambre 30мл. И как да се сдържа?!  Laughing

# 352
  • Belgium
А ясно  Laughing

Това си е сделка. Аз рядко ползвам точно парфюмите им  Wink Купувай тогава, не го мисли  Flutter

# 353
  • София
Ааа купих ги вече!  Mr. Green Просто се чудех нещо друго дали не си заслужава да забърша, заедно с някое друго подаръче.  Laughing Мерси!  Hug

# 354
Доволна съм от лосионите за тяло и душ геловете.Хидратират ми кожата и ухаят много хубаво!

# 355
И на мен много ми харесват душ геловете  Peace

# 356
Здравейте и от мен  Wink
много харесвам серията с аромат на люляк на Ив Роше. За жалост от скоро не мога да намеря нито един продукт с този аромат, в магазините ми казват, че са ги изчерпали и че не са получавали нови Sad Ако някъде видите тези продукти, моля споделете за да отида и да си ги купя. Благодаря предварително.

# 357

Но аz само каталожно поръчвам, не съм виждала май техен магаzин тук, zа Германия говоря..

Има, има  Wink в центъра на Бохум, в Центро Оберхаузен и май в Есен имаше, но не съм сигурна.
Преди години ги ползвах бях доволна, но от 3-4 г не съм купувала нищо. Сега се чудя на едни кремове от серията Inositol Végétal.  newsm78

# 358
Странно, че не съм ви открила по-рано, Ив Роше ми е една от любимите марки Simple Smile
Любима ми е серията с лайка, особено сега за зимата. Въпреки че кожата ми е мазна, ми понася супер добре. Сега съм се запалила по родуктите от коледната колекция, и в частност тези с шоколад и портокал. Миришат божествено!
Имам един въпрос - някой ползвал ли е ексфолианта Инозитол? Иска ми се да го пробвам (въпреки че съм на 23:), но не знам дали не е много кремообразен...

# 359
Някой може ли да ми каже къде във Варна се продават техни продукти Praynig? Откакто затвориха Бонжура, не съм виждала никъде.

Общи условия

Активация на акаунт