Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 105 930
  • 487
  •   1
Отговори
# 360
Май че долу в Елитис-а има техни продукти в дясно от входа  newsm78

# 361

Но аz само каталожно поръчвам, не съм виждала май техен магаzин тук, zа Германия говоря..

Има, има  Wink в центъра на Бохум, в Центро Оберхаузен и май в Есен имаше, но не съм сигурна.
Преди години ги ползвах бях доволна, но от 3-4 г не съм купувала нищо. Сега се чудя на едни кремове от серията Inositol Vйgйtal.  newsm78

Peace

Да, скоро zа първи път бях в Центро, че не ни е съвсем блиzо иначе, видях техния магаzин и се сетих zа таzи тема. Магаzинът там е хубав, но благодаря ти   bouquet

# 362
Видях, че вече имат официална страница във Фейсбук  www.facebook.com/YvesRocherBulgaria

# 363
Днес си получих втората пратка от английския сайт чрез посредник .Заедно с нея и плик с разни промоции някой получавал ли е такъв?Скоро имам рожден ден и в плика има малко пликче с подарък -одеалото ама как точно ще си го получа като нямам код ?

# 364
Днес си получих втората пратка от английския сайт чрез посредник .Заедно с нея и плик с разни промоции някой получавал ли е такъв?Скоро имам рожден ден и в плика има малко пликче с подарък -одеалото ама как точно ще си го получа като нямам код ?

Извинявай, кой посредник ползва??

# 365
Харесват ми душ геловете им. За цените им са супер Wink  Последният, който си взех е с аромат на кафе и мирише страхотно, а струва само 1,95 евро.

# 366

Извинявай, кой посредник ползва??
Аз си плащам с моята карта ,а за транспорта ползвам Габко.

# 367
Харесват ми душ геловете им. За цените им са супер Wink  Последният, който си взех е с аромат на кафе и мирише страхотно, а струва само 1,95 евро.

От същата серия онзи с бядем е направо уникален - това са единствените душ-гелове, които ми оставят траен аромат по кожата Simple Smile

# 368
Кремовете им за лице струват ли? Имат красиви комплекти за подарък  Simple Smile

# 369
  • Belgium
Кремовете им за лице струват ли? Имат красиви комплекти за подарък  Simple Smile

Аз харесвам околоочните им кремове. Ползвала съм и дневния крем за чувствителна кожа - добър крем от средно ниво.

# 370
Аз съм ползвала този за мазна кожа, и крем-гела от серията с лайка: (http://maquilab.blogspot.com/2010/12/yves-rocher-pure-calmille-gelee.html)
Честно казано не бях много доволна от този за мазна,защото не видях никакъв сериозен матиращ ефект, но пък лайката беше приятна изненада, и то на добра цена.

# 371
  • София
Ползвала съм дневния матиращ, не е никак лошо кремчето, състоянието на кожата ми значително се подобри от него. Но матиращия ефект поне при мен не беше особено продължителен.

# 372
Мерси, момичета. Смятам да си взема нещо и после ще пиша.

# 373
да харесвам душ геловете и парфюмите им особено парфюма с аромат на люляк, бамбук и орлови нокти

# 374
това за ноктите сериозно ли го написа??????????

Общи условия

Активация на акаунт