Доволни ли сте от продуктите на Ив Роше /Yves Rocher/?

• 108 257
  • 487
  •   1
Отговори
# 180
Да,доволна съм.
Използвала съм единствено хидратиращ крем с помпа,който по-точно се води 24-часов флуид.
Беше много хубав.
Беше много хубав крем  PeaceИмаше и SPF 15 Sunglasses.За съжаление го спряха от производство Sad

# 181
Само исках да ви пиша, че магазинът на Графа си работи, някой питаше дали не е закрит. Днес минах от там, нямаше признаци на скорошно затваряне.

# 182
  • Русе
В момента в Бонжур има едни чекови книжки - с тях могат да се пазаруват продукти на Ив Роше с 20% отстъпка; до края на септември важат Peace

# 183
Ползвала съм мляко за тяло с аромат на къпини. Миришеше супер и не омазняваше много.  Доволна съм.

# 184
Моля Ви дайте линк за online магазин от където мога да си поръчам парфюм  Vie de privee

# 185
Прекрасни аромати душ гелове имат.Взех си и четка за руж-много е добра!

# 186
Моля Ви дайте линк за online магазин от където мога да си поръчам парфюм  Vie de privee
Да не би да имаш предвид Ode de la vie

# 187
Да! Ползвала съм два техни крема Peace

# 188
  • Бургас
Всичко, което съм ползвала от тази марка е страхотно! Crazy

# 189

Това е последното ми откритие на тази марка. Ползвам го за нощен крем. Попива идеално, не омазнява излишно, кожата ми е много мека и хубава на сутринта. Препоръчвам ви го!

# 190
Някой може ли да ми каже колко струва двуфазният лосион за почистване на грим с екстракт оф синчец, този синият?

# 191
Кремът за очи със светлоотразяващи частици е добър.

# 192
  • Belgium
Някой може ли да ми каже колко струва двуфазният лосион за почистване на грим с екстракт оф синчец, този синият?

13 лева, но с карта на редовен клиент, каквато аз имам, излиза около 6 лева  Grinning

# 193
Дядо Коледа ми донесе подаръчен комплект от мляко за тяло, тоалетна вода и мини душ гел http://www.yves-rocher.ru/control/product/~category_id=4130/~pca … id=32117/~hbxSrc=  супер са Peace

# 194

13 лева, но с карта на редовен клиент, каквато аз имам, излиза около 6 лева  Grinning

Мерси! Simple Smile
А как получаваш такава карта?

Общи условия

Активация на акаунт