Ехооооооооооооо,Априлки 2008!!!

• 18 090
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Хриси, моят термин е 08.04. по мои изчисления, а според УЗ - 04.04., но според лекарката ехографа винаги дава отклонение +/- 10 дни. Та док.ми каза да отида да чуем сърцчице в началото на септември. По мои сметки тогава ще съм в 8г.с. Laughing
Колкото до Искам бебе, задържах се там една година и наистина станахме много близки с повечето момичета. Дори още ми е трудно да асимилирам факта, че мястото ми вече не е там и сякаш не ми се вярва, че наистина съм бременна Blush Искрено се надявам, че и тук ще се сближим толкова с течение на времето, защото се очертава да сме мноооооого дълго време заедно Hug

# 136

Благодаря ти Голди за бързия и подробен отговор.

Дано си права и дано се сближим и прекараме страхотни и безпроблемни 8-9, а защо не и след това месеци:)

Иначе и аз не мога да повярвам за онова нещичко в мен, а и при мен стана след много време и против всички очаквания на докторите и така:)

Исках да попитам всикчи мами- смятате ли да изчакате до третия месец за да кажете на всички, или дори докато започне да ви личи, или вече който трябва да знае знае:)?

усмивки!!

# 137
[, защото се очертава да сме мноооооого дълго време заедно Hug

мдаааа, поне девет месеца:))) и Голди как така в осма седмица бе, аз мисля в седма да го видя:))))) ще ви разкажа след прегледа в понеделник   bouquet
Хриси при мен новината вече се разчу, казах на шефа- той на всички останали:))))...ама какво да го правя:))...иначе тази седмица ще казваме на родителите на мъжо, щот аз на моите веднага като разбрах им казах Mr. Green

# 138
не мога точно да си спомня датата на последния цикъл.
ще се побъркам. Thinking #2gunfire Thinking

# 139
превет Hugаз засега не чувствам нищо.като се сетя колко пъти съм препрочитала първи признаци-това е било излишно напрежение.дори не се чувствам бременна и чакам с нетърпение първия преглед да се уверя и да мога спокойно да се похваля Grinningтия витамини да ги пия ли или да ги спра.сега кото се сетя,ако не бях го питала да пия ли друго освен фолиева май сам нямаше да ми ги предпише.                                                                                                                                                   голди,естествено че ще бъдем много близки всички как иначе Hug

# 140
Здравейте  всички,
изключително ми е приятно да се регистрирам най-накрая в този форум и още повече в тази тема.От 4-5 месеца чета темите и така ми се искаше и аз да се похваля и най-накрая ето...
Та моят термин е 01.04.2008.Много завиждам на тези,които нищо не усещат.Аз се чувствам ужасно-силната умора,постоянното гадене,но все пак си струва.Тази седмица бях на лекар и чухме леки пулсации,но още е рано,та другия път повече...чак на 03.09.2007...ужас.
Честито на всички и пожелавам леки бременности.

# 141
  • Варна
Goldie - аз ще съм в началото на септември в 8г.с., моля, моля.  Heart Eyes А терминът ми е на 19.04. Ако твоя термин е 8.04, ти ще си в 10-та в началото на септември. На вагинален ехограф може да се "засече" сърд.дейност още в 8-ма г.с.. Може би те викат в 10-та, защото ще те гледат на коремен  newsm78

# 142
  • Бургас
Лорелай, не знам. Имам спомен от първата бременност, че още след две седмици закъснение лекарят каза, че има пулс. Затова сега изчаках толкова за първия преглед, но лекарката ми каза след две седмици да отида за сърчицето и да направим картон вече Rolling Eyes
Хриси, след мъжа си, първо казах на майка ми и сестра ми, защото съпреживяваха с мен всяко разочарование. За форума е ясно, нямаше как да скрия от момичетата, които ми бяха като сестри толкова време. Онзи ден след прегледа, казах и на шефа си, защото не ми се иска да се разчуе и да го научи от друг. Аз не робувам на предразсъдъци и първия път си казвах от началото. Сега вече доста хора знаят, а някои се досещат като ме погледнат, не знам защо newsm78 Вчера, обаче, казах на сина си и сега съм убедена, че целия свят ще разбере Crazy В неделя ще отидем да кажем на свеки.
Крис, аз питах изрично за витамини заради непоносимостта ми към плодове, но тя също така изрично ми забрани Close
Стефинка, как така не можеш newsm78 Опитай да свържеш с някакви събития от периода и може би датата ще ти изскочи. Аз понякога така правя, като не мога да си спомня определена дата Blush
Ясмина, в момента съм в 6г.с. Няма как след две седмици да съм в 10-та май Rolling Eyes И с вагинален и с коремен ме гледаха в сряда. Всъщност, ме вика тогава заради направлението от ГП-то и каза, че вече ще чуем сърчице, а то може и от утре да се чува, знам ли Thinking
Добре дошла, Стефания Hug

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 11:33 от Goldie

# 143
  • Пловдив
Здравейте, запишете ме и мен в отбора, термина ми е 04.04.2008. От самото начало следя темата, но все не се решавах да пиша  Embarassed.
В 5 г.седмица ходих на първия си преглед, но се видя само сакчето което е празно и лекарката искаше да ме прати на вагинален ехограф, но аз отказах предпочитам да изчакам още една седмица.  Моля се другата седмица да се види поне точица  baby_neutral
Макар и в 5 г.седм. ми пусна доста изследвания.
И на мен постоянно ми се спи и когато стоя права дълго време ми прималява, но от два дни се чувсвам по-свежа, може би защото отново започнах да пия кафе сутрин(бях преминала на безкофеиново, но ми казаха,че от едно кафе няма страшно).
Надявам се в темата да се включат още пловдивски мамчета.

# 144
  • Варна
Goldie - явно объркването ми е от това дали 6гс. и 3 дни си е в 7-ма или 6 г.с. Аз го броя за 7-ма. Ако се брои за 6-та, то излиза, че първата седмица започва от 8-ми ден, а не от 1-ви. Направила съм си една табличка в Excel, която да ми смята началото и края на всяка седмица и в жълто да се оцветява тази седмица, в която е текущата дата Та замених моите данни с твоите (термин 8.04., ДПМ:03.07) и си показва 7г.с. (вярно в средата на 7 г.с). А пък под началото на септември имах предвид - 5.09-11.09. Но май не бива да се втелявам толкова в сметки. Уф, веднъж да го видим това сърце и ще се кротна, обещавам  smile3506

Добре дошли на новите априлки Stefania и Ronijel     bouquet  Лека бременност и прекрасни бебчета ви желая!

Ronijel - и моят термин беше 4.04, но преди 11г. Аз пия по едно слабо кафе сутрин и толкова. А за безкофеиновото съм много против, откатко четох какви химикали използвали за да се извлече кофеинът.

# 145
който знае нека да даде някакви таблици за изчисляване на пола Laughing

# 146
  • Варна
който знае нека да даде някакви таблици за изчисляване на пола Laughing

Виж какво намерих в темата на януарки http://babycalculator.hit.bg/ и  http://mamka.ru/pregnancy/who.html

Първия линк не дава верни резултати за двете ми деца, трябваше да са с разменени полове   Laughing За това бебе дава по-голям шанс за момче, а пък аз имам силно предчуствие за момиче

# 147
Здравейте бременлиики.

Голди когато си в 6 г.с. + дни това значи че си в 7-ма г.с..

Добре дошли на новите априлки Stefania и Ronijel     bouquet  Лека бременност и прекрасни бебчета ви желая!
Hug Hug Hug

Ясмина аз си сметнах по първия калкулатор, който си дала, за сина ми и за бебето което изгубих,  и за двата пъти ми  позна.Дава ми 78 % момчета. Според мен това е вероятността, което значи че може да се случи и обратното, но с по малка вероятност.За сега ми дава 77% момиче, а и аз имам такова усещане .Но каквото дойде,важното е да е живо и здраво.

Колкото до казването засега знаем само аз и мъжа ми.
На някой роднини ще кажем на 1-ви септември -тогава сме на сватба.
Колегите смятам да уведомя след 20 септември- поне да вляза в 12 г.с.

Между другото Ronijel   ще трябва да си смениш лентичката, че по тази термина ти е като моя 09.04.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 13:29 от SLADKA MAMA

# 148
Ronijel не се притеснявай,че още не се вижда нищо,наистина е рани4ко.Аз бях в 4 г.с. края и също не се виждаше още нищо.Но след две седмици като бях вече съвсем ясно се вижда,че има нещо,даже и пулс.Така,че въобще не го мисли...

# 149
  • Бургас
Сладка Мама, и аз така мислех и онзи ден като излезе на УЗ 6г.с. и 5 дни, а лекарката каза - ето, видя ли  6г.с. си, съвсем ми се объркаха понятията Embarassed Обаче, както знаеш, аз съм с по-дълъг цикъл и при мен нещата малко се разминават, въпреки че г.с. се броят от ПРМ. Абе, не ми се смятат сметки, само се моля след две седмици да чуя сърчице Praynig
Ясмина, аз пък този път никакво усещане нямам Rolling Eyes За сина ми бях 100% убедена от началото, въпреки че ми се искаше момиченце. Сега нищо не усещам, но може би е рано newsm78 Само на дребния като му казах вчера, че ще имаме бебе, първото което попита е нали ще е момиченце Laughing

Общи условия

Активация на акаунт