Ехооооооооооооо,Априлки 2008!!!

• 18 089
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, колко сте нетърпеливи. Точно като мен преди година.
На 26 август разбрах, че ще ставам априлска мама и веднага исках да знам какъв е пола на точицата в корема ми.
Е, в 11г.с. ходих на фетална морфология и ми казаха, че чувството ми не ме е излъгало- имаме си момченце.
Лека бременност ви желая!  bouquet

# 151
Момичета да ви питам нещо? newsm78 Понякога забравям сутрин да пия фолиевата киселина, може ли вечер да я взимам? Много съм разсеяна..Направо не мога да се понасям   #2gunfire

# 152
  • София
Здравейте! Бих искала и аз да се включа в отбора на априлките 2008! В момента съм в 6 г.с. и живот и здраве термина е за 12.04.

# 153
Честито bobsi,пожелавам ти лека бременност.

На няколко места чета,че пиете Folacid сутрин,аз такова нещо незнам,никой не ми е казвал.На мен ми е по-удобно вечер,след работа,даже някой път чак преди да си легна.Това лошо ли е???

# 154
На мен докито ми каза фолиевата да я пия когато искам ...нямало проблем Wink

# 155
  • Бургас
Здравей, Бобси  bouquet
Лорелай, няма значение Peace
Стефания, аз пия ФК вечер почти откакто съм започнала да я приемам преди година, защото установих, че сутрин ми се гади от нея. Сега я пия, по което време на деня се сетя Wink

# 156
Изписа ми и витамин Е.Някоя от вас взема ли го? Rolling Eyes

# 157
Здравей Бобс:) добре дошла в отбора.   bouquet
Ох да се успокоя много забравям ейй...

# 158
  • Варна
Добре дошла bobsi   bouquet

Фолиевата киселина я пия общо взето когато се сетя - гледам да е сутрин, но ако забравя - и вечерта също.  Все пак не е антибиотик, при който да има значение часа.

И понеже стана дума за тестове за определяне на пола, чакайте да ви кажа аз какви знам. И двата са с пръстен (без украшения, камъни и т.н., напр.венчална халка). Първият е по-така "научен", а вторият си е баш бабешки. Ето ги:

Тест за определяне на пола на бъдещото бебе. Този тест изхожда от идеята, че всеки човек има биополе, като при жените и мъжете полетата са различни. Необходимо е обаче бременността да е поне в 20г.с. за да може да се "улови" полето на бебето, а не да се "заглуши" от това на майката. Та значи, връзвате пръстена да виси на конец (да не е много дълъг, нито много къс) и го поставяте над корема, там където предполагате, че е сърцето на бебето. Много важно условие е да не ви мърда или трепка ръката. Ако пръстена се движи напред-назад, бебето е момиче. Ако се движи в кръг - момче. Може да задържите пръстена по-дълго време за да се види по-ясно какво е движението. Ако тестът покаже момиче, го направете отново след няколко седмици, да не би предния път да сте уловили собственото си поле.

От опит казвам, че при мен този тест позна пола на второто бебе, затова съм склонна да му вярвам. Недостатъкът му е, че е точен в напреднала бременност, когато най-вероятно пола се знае вече от видеозона.

ето и другия

Тест за определяне на броя и пола на децата. Предупреждавам, че този спокойно може да го причислите в графата "бабини деветини", но пък с нищо не е по-лош от определяне на пола по формата на корема  Wink Та значи, тук пак имаме златен пръстен на конец. В едната ръка държите конеца с висящия пръстен, другата ръка е с дланта на долу. Движите конеца 3 пъти нагоре надолу, след това обръщате другата ръка с дланта нагоре и поставяте конеца над дланта. Ако конецът се движи напред-назад - момиче. в кръг - момче. Това се прави няколко пъти като всеки път показва пола на поредното дете, след последното дете, което имате/ще имате пръстена спира да се върти  ooooh! И тук се изисква твърда ръка.
Пропуснах да кажа, че за втория тест не е задължително да си бременна. При мен от години ми показва едно и също - момиче, момче, момиче. Първите две са вече факт...

Хайде тествайте се и да видим.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 15:02 от Ясмина

# 159
  • Варна
Изписа ми и витамин Е.Някоя от вас взема ли го? Rolling Eyes

Не пия витамин Е, но пък не съм ходила и на лекар. Твоят не каза ли за какво ти го изписва?

# 160
Фолиевата киселина може да се пие няма значение дали е сутрин или вечер  Peace

# 161
Забелязах че някоя мама от вас не си спомня последната дата на цикъла,сметни си кога ти е термина върни 7 дена назад и ще разбереш кога ти е била последната дата на цикъла,пък на тез калколатори и подобни не вярвам за термините наи лесно се изчеслява като прибавиш от последната си менструация 7 дена и се получава,примерно днес е 17+7 на 24 така се изчеслва термин,на разни калколатори вяра нямам един едно показва друг друго.Надявам се че съм ви била полезна и не съм била много нахална :love

# 162
ясмина...много интересен тест...направих го и за първото ми дете позна....за второто излиза мом4е....да видим така ли ще е....за житамините така и не разбрах за какжо то4но са....

# 163
Вече се успокоих за фолиевата киселина и аз така си мислех,ама сега съм сигурна.
А за тея тестове за пола хич не вярвам...чисто налучкване...според мен.

# 164
здравейте и честито на новите бремелинки  bouquet.дано ставаме повече  bigdance2.по сметките на love_83 моят термин се пада за 09.04 а по калкулаторите  за 07.04 така че незнам кое е вярно,но това няма голямо значение-важното е да имаме здрави и сладки newsm30.аз за сега съм добре,само сутрин леко ми става лошо,но като хапна и се оправям.сега ще пробвам кал кулатора за пола да видя какво ще е  stork-girlили stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт