Ехооооооооооооо,Априлки 2008!!!

• 18 092
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
здравейте и от мен.аз май малко избързвам,защото още не сме видяли плоден сак.засега съм на три положителни домашни и на един кръвен-също  положителен,надявам се всичко да е наред както при мен така и при всички вас Peaceмного се радвам да се запознаем и да споделяме всичко,което ни тревожи и радва. на 31 г.съм и това ми е втора бременност.имам момиченце на 10г. и чак сега се реших за второ. някой знае ли как се изчислява термин?

# 91
Здравейте,

Добре дошли на новите попълнения, Пролетната Фея - специални поздравления и от мен  moresmile

SLADKA MAMA - на мен още не ми личи и силно се надявам това да не се случи в близките 10 - 12 дни, защото в петък заминавам на море и не искам хората да си викат "гледай я тая, толкова ли не успя да свали коремчето за морето"

Ясмина - това за 8 седмица май си беше по усмотрение на лекарката. И нейната идея беше първо да се види сърдечна дейност и да се оформи плацента.

hrisi-pisi:
1. Не спазвам никакъв режим, защото сутрин ако не хапна цял ден ми е лошо и просто нямам избор Sad На обяд и вечеря хапвам, но като се замисля не изяждам по много. Зверският ми глад изчезна и се замести с гадене..
2. Секс ми се прави до 22 ч., след това вече ми се спи и ако половинката ме изтърве до тогава - разминава му се за вечерта:) Иначе въобще не го е страх да ме докосне, много е смел  newsm78
3. А той - нормално се държи, винаги съм била доволна и сега не виждам кой знае каква промяна - според мен още не осъзнава за какво става въпрос    newsm07

Относно тарапаната за 9 април - след прегледа ми вчера и обърквацията ми в коя седмица съм, според ехографа терминът ми трябва да е 8-9 април  smile3504

Пожелавам ви приятна вечер  bowuu

# 92
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

Хайде и аз да се включа Simple Smile Термина 14.04.2008 Simple Smile

Първата си бременност и първото си дете отгледах с Юлки 2005 Simple Smile Сега да сме живи и здрави и второто да го отгледам с Априлки 2008 Simple Smile

Леко бременеене Simple Smile
Значи ние с теб вървим в комплект, защото аз изкарах първата си бременност с августинки 2005. Добре дошла!

# 93
  • Варна
Ето, бавно и славно списъка на априлки нараства. Добре дошли мили майки и нека заедно изживеем едни невероятно прекрасни 9 месеца  Heart Eyes Този форум е незаменим! Така имах нужда от нещо подобно с първата бременност, знаете тогава шашкането е огромно. Когато бях бременна с второто още нямаше дори дир.бг и писах в един американски форум, но не е същото, никак не е същото/

КРИСИ - аз също не съм видяла плоден сак, но си имам три положителни теста и закъснение от вече 5 дена. Знам, че е много рано и от суеверие още никой освен щастливия татко не знае. И тъй като имам огромна нужда да споделя тези чудесни първи "бременни" дни се включих в темата. благодаря на dessyy за темата
А, и аз имам момиченце на 10, което е лудо по малки бебета. Представям си как ще подскочи като научи. Grinning

hrisi-pisi Добре дошла. Радвам се, че се е сбъднало желанието ти. И то виж, когато въобще не си го очаквал. Ето още едно доказателство, че природата си знае работата. Така е било писано да се зачене бебето - когато сте спокойни и щастливи, а не тичайки по доктори и притеснени.
Иначе по въпросите ти:
1.Нямам специален режим, още не ми се гади, така, че ям както и преди. А, да, казах "сбогом" на биричката за един доста дъъълъг период.
2.От секса не мога да се оплача (пу-пу). Гледам да наваксам, че ако спазваме статистиката след 20-та седмица ще е суша  smile3518
3.Промяна в държането няма. Той още не може да повярва, че е станало. Уж, се "пазехме". Друга песен ще запее като му пльосна една снимка от видеозон.  smile3508

# 94
Добре дошли на новите бъдещи мами. Гледам, че се оформя сериозна група - дай боже всичко да ни е наред, с минимум "странични ефекти"  Laughing
Не спазвам някакъв особен режим - ям когато и каквото ми се яде. Засега не съм качила килограми, но аз съм си с няколко килограма в повече отпреди...  Embarassed  Установих, че не ми се пие кафе. По-точно, пие ми се, ама не ми е вкусно. И вече няколко дни карам без кафе, а кръвното ми поначало си е ниско и все ми се спи - можете да си представите как се чувствам сега. Понякога ми се струва, че ще заспя в някой трамвай или на бюрото в офиса.
Бъдещият татко е много доволен и ме гледа като писано яйце. Не ме пази повече от необходимото, но е много по-нежен и любвеобилен. А от това си има естествени последици ....
  Wink 

# 95
Здравейте мили мами.

Добре дошли на новите попълнения.

Ритка, Криси вас ви видях в Искам бебе вчера и дори ви отправих покана да се присъедините към нас.
Радвам се ,че вече сте тук.

Ритка вярвам че всичко ще е наред с бебето от тук нататък.

1.Колкото до режим не спазвам нищо по специално освен,че не пия никакъв алкохол.
А иначе от 7 мес. се храня ниско въглехидратно т.е. почти само с салати и месо.

2.Секса го спряхме още като разбрах,че съм бременна, защото шийката ми я измериха 2,4 см. още преди да забременея и док. ме предупреди да преустановя секса и да се пазя от момента в който разбера.

3.Мъжа ми се държи по принцип добре, и сега е така. Него също много го е страх да не се случи пак нещо и затова ми влиза в полужение.

# 96
мале момичета вие ме убихте-не съм влизала 2 дни и попълнението е голямо  [smilie=s.mile3501.gif] много се радвам и честито на всички нови мами  smile3525.аз съм добре,за разлика от другите не ми се повръща а само като стана и ми е гадно ,но хапвам и се оправям.нямам търпение да стане 13.09.леко бременеене на всички preggo

# 97
  • Бургас
Добър ден!
Дойде ред и аз да ви се представя Blush Гледам с голяма част от момичетата се познаваме от Искам бебе, което много ме радва. Та накратко - миналата седмица навърших 27г. Това ми е втора бременност, имам момченце на 5,5г. Доста дълго време се борихме за тази бременност, през доста неприятни неща минахме, което може би в момента ми пречи да се насладя на момента изцяло без тревоги Rolling Eyes Както и да е, надявам се, че всички ще изкараме лека и безпроблемна бременност Praynig Днес бях на първи преглед и си имам снимка на точка Laughing Направиха ми диета за бременни и ми дадоха час за след две седмици да чуем сърчице. Ами, това е засега от мен  Hug

# 98
Голди добре дошла и дано заедно изкараме най- прекрасните 7-8 месеца.

# 99
сега един въпрос,който ме притеснява-към пушачите.на мен ми е много трудно,защото пушех по кутия задължително,даже вечер като се излиза и по повече.сега се опитвам да ги намаля преди тотално да ги спра,но така май е по-трудно.четох някъде,че ако се спрат изведнъж не е добре и организма може да изпадне в стрес.споделете и вашто мнение.

# 100

Криси,

Незнам доколко това, което ще ти кажа, ще ти помогне, но...
Аз имах една много бременна и смела приателка англиачанка, която пътуваше със самолет в 8-ия месец, ходеше боса по улиците в България през март и такива странни работи...
Та тя по принцип си пушеше и обясни, че лекарят и казал, че ако напълно ги спре организмът й много ще страда и няма да е добре за бебето. Мисля все пак, че доста ги ограничи и пушеше просто много леки и тънки цигари.

Дано да съм ти била полезна!

Поздрави на всички мами и на малките точици в коремчетата:)))

# 101
  • Бургас
Крис, аз пушех по две кутии Embarassed В момента съм се ограничила до 4-5 цигари дневно от най-леката Карелия слимс. С първата ми бременност пак беше така. За мен е абсурд да се преборя със запека, ако не запаля цигара с кафето сутрин. И на мен лекар преди ми беше казал, че рязкото спиране на цигарите при бременност е голям стрес за организма.

# 102
И аз от моя мъж не мога да се оплача, много ми е грижовен той  Hug. Ама желание за секс хич нямам и за ядене също Thinking...а трябва разнообразно да се храним нали бебето сега ще става човек newsm78, ох сложна работа  #Crazy

# 103
Все едно аз съм пуснала темата, така звучи.
Здравейте!
Аз съм от Пловдив и през Април очаквам второто си дете!
Голямата ми дъщеря сега е на 1 г. и почти 2 мес.
Ще се радвам да си пиша с мами в моите месеци.

# 104
сега един въпрос,който ме притеснява-към пушачите.на мен ми е много трудно,защото пушех по кутия задължително,даже вечер като се излиза и по повече.сега се опитвам да ги намаля преди тотално да ги спра,но така май е по-трудно.четох някъде,че ако се спрат изведнъж не е добре и организма може да изпадне в стрес.споделете и вашто мнение.

И а3 съм от пушачките и от опит ти ка3вам, че ря3кото спиране абсолютно не вреди с нищо на органи3ма. А сега точно имаш повод да ги спреш. А3 ги спрях когато видях положителния тест. А трябваше даже много по-рано, но не успях. А3 съм от трудно 3абременелите. Не е никак трудно да ги спреш. Само си мисли 3а малкото човече, което расте в теб. Дано успееш.
А3 понеже съм, както вече споменах, от трудно 3абременелите от пореден опит ин витро, ходя всяка седмица на преглед и вчера видяхме с док 13 мм сакче и получих първото ехографско фото Grinning
Следващия вторник, ще имаме нова среща с малкото ембрионче.
3а секс, при мен и дума не може да става, от страх да не 3агубя бебето. Или може би по-късно.
Илиииии ще се спасяваме с ръчички... устичкиии
3а сега межу другото нямам никакви оплаквания, освен, че много ме болят гърдите, но то си е нормално. Не ми се гади, което е добре, но и с каката бях така.
Добре дошли на всички нови бъдещи мамчета и много да се па3ете Hug

Общи условия

Активация на акаунт